Vojkan 181 Napisano Jul 26, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije poklon, pre bih rekao realno, 27ma godina, 1 disk...Ja sam apriliu prodao za 1000, bila mi u oglasu 3 nedelje na 1150 i na prvi ozbiljan poziv spustim na soma i ode za keš, sad sam srećan jer u onoj euforiji kupovine, izbrojao bih mu lagano 2200-300Ovako, uzeh cbfa 600 i pevam, srce 'telo trandžu...al se nije daloПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 26, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ево, колега Брди продаје у огласима тај са 1 диском за далеко мању суму. А средио му све пластике, једину ману сада сређује. Да је овај са 2 диска, па да кажемо да је заиста повољно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Jul 26, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zuba87 said: Ево, колега Брди продаје у огласима тај са 1 диском за далеко мању суму. А средио му све пластике, једину ману сада сређује. Да је овај са 2 диска, па да кажемо да је заиста повољно. Al taj njegov je jos 5god stariji ili koliko, sa kockastim farom. Ovaj je noviji lepsi, sa 3 kofera za 1800 je dzaba. Bez obzira na disk. I moj je imao 1 disk napred, neko menjao viljusku, sa centralnim koferom pa otisao za 2000. Sa dva diska i full Opremom se prodaju za 2100-2300, zato kazem da je ovo dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jul 26, 2021 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Brdi ima i doboš nazad, tako da ovo i nije tako loša kupovina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Jul 26, 2021 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako izgleda motor za 1000€, izlazi mu rega ili je vec istekla oko 200€, lanac i lancanici 140€, kocione plocice 100€, haj diskovi neka sacekaju iducu godIdemo dalje, servis, bar 50€, stelovanje karbova oko 100€ ako imadne srece, koferi sa nosacima250€. Sitnice oko sajli i rucica, vizira, barova itd, necu ni da racunam.Kada sve ovo sto je pobrijano dobijate s motorom nemojte ni pricati da je skupo jer bicikla je krstena oko 1000€, a plus sto se necete akati po majstorima da vam sve to odrade i trositi nerve na njih.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Jul 26, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Al taj njegov je jos 5god stariji ili koliko, sa kockastim farom. Ovaj je noviji lepsi, sa 3 kofera za 1800 je dzaba. Bez obzira na disk. I moj je imao 1 disk napred, neko menjao viljusku, sa centralnim koferom pa otisao za 2000. Sa dva diska i full Opremom se prodaju za 2100-2300, zato kazem da je ovo dzabeMislim da ima ukupno 2 kofera, ista koji se mogu montirati bočno ili kao centralni, neka čudna kombinacija, mislim da je givi maxia neka varijanta. Da ponovim, nisam provozao, upalio i malo pogledao, to veče bih izbrojao lovu, yebo 1 disk, motor je ko čaša, pali na pomisao, mirno radi, 9lastike kompletne, deluje u prvoj boji, ja bih ga kupio sigurno za ove novce!Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Jul 26, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan To ti pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Jul 26, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Razumemo seПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jul 27, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Ostali mi lamele kontra ploce i opruge nove zatransalpa pd06 cena 100 jevreja ako kome treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Avgust 13, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moj je oko 20 dana na oglasima, danas je prvi put dosao jedan lik da ga pogleda. Sredio sam mu i karbove, oprani su nisu prani preko 10 god, svasta se naslo, zamenjene gumice i membrane, ulje u masini i antifriz 150 e sam puko, zadnja cena mi je bila 1300, njemu se jedino nije svidjalo sto se volan malo teze vrti, hteo sam da spustim 50e za taj lager ali mislim da on ne kosta 300e.Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Avgust 13, 2021 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije do lagera nego do vozaca...mozda. Na GS- ko biciklo...sve jednim prstom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Avgust 14, 2021 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan A verovatno treba samo da se podmaze, osusila se mast.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Avgust 15, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan u Astridu gornji i donji lezaj su 40e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloslukic 77 27 Napisano Avgust 15, 2021 U prolazu, 57 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Kawasaki 305 gpz, yamaha 500 fzr,honda transalp 600, honda st 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi stavljaju kuglicne lezajeve. Kakva su vasa iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3361 Napisano Avgust 26, 2021 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, gde da kupim prednje zice za TA 1998g, 21 inc tocak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 26, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, Desmo said: Zdravo ljudi, gde da kupim prednje zice za TA 1998g, 21 inc tocak? 063 699 150 Miroslav Cavrgov, ja sam kod njega nabavio par komada kad mi je falilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, RadicM said: Pozdrav ljudi ako vam je dosadilo meko i nepodesivo fabricko ogibanje a voleli bi da poboljsate prednju vilu bez da je menjate mozda vam bude interesantan ovaj upgrade. U pitanju su Race Tech gold valve emulatori koje sam pravio za sebe pa je ostalo visak par komada u dimenzijama za 41mm i 43mm vile. Malo vise o samom proizvodu kako radi https://racetech.com/page/title/Emulators-How They Work Iz licnog iskustva (>40 000km) na vise razlicitih motora (sto mojih sto od drugara) promena posle ugradnje je ocigledna. Motor je na kocenju mnogo stabiliniji (tvrdji) dok je na rupama daleko "meksi", a po krivinama lezi ko po sinama i nema lelujanja . Ovaj rezultat je bio kozistentan posle svake ugradnje. Za vise informacija oko cene i ugradnje na PP Druze stavi oglas a ne ovako da spamujes u sve teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15781 Napisano Octobar 23, 2021 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ebo mu je dadu.... Bilo bi fino kad bi otvorio temu i obajsnio kako, sta... malo vise informacija o proizvodu i njegovoj ucinkovitosti, pa ko voli nek izvoli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano Octobar 23, 2021 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, drmilan_ said: Druze stavi oglas a ne ovako da spamujes u sve teme Postoji i odvojena tema i oglas samo sto dosta ljudi koje znam ne lista forum vec proverava samo teme koje prate pa je tesko stici do svih ljudi kojima bi ovo moglo ulepsati voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15781 Napisano Octobar 23, 2021 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam bio na tvom profilu, listao do 2017 godine i nisam nasao Temu.... pusti linak ka istoj i pusti cenu na pp, fala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo zasebne teme: Ostalo su, koliko vidim, admini već počistili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano Mart 17, 2022 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana kopam po starim slikama pa nadjoh distancere koje sam radio za Afriku (pasu na XRV TA i NX) koji su trenutno na Domiju. Pored estetike prednost ovakvih distancera u odnosu na standardne koji su dostupni u luisu i na aliexpresu je u tome sto se ne povecava opterecenje na silen blokove usled veceg kaka sile jer se oslanjaju direkt na trouglove i smanjuje se uvijanje volana koje je prisutno kod istrosenih silen blokova pa samim produzava se vek trajanja silen blokova. I naravno visina po zelji i prema volanu koji se koristi Nadam se da ce nekom koristiti kao ideja a kome se svijda i zeleo bi jedan par moze da me cimne da se dogovorimo oko pravljenja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tzanne 2 Napisano Maj 10, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Žarkovo Motocikl: Honda Transalp xl 600v 1988 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svim transalpašima! Imam situaciju sa mojom ragom. Čuje se krčanje kad kočim motorom, u radu je ok, kad pritisnem kvačilo u vožnji krčanje prestane odmah ili sa zadrškom od sekundu. Ono što je rađeno neposredno pre toga je štelovanje ventila čišćenje karbova zamena lanca i lančanika, pločica i guma. E sad, u vožnji čujem i cvrčanje koje pretpostavljam da je od novih guma(još iglice nisam ogulio) ali karakteristično krčanje pri motornom kočenju je definitivno uzdvojena stvar. Da ne zaboravim, stavio sam i nov pinjon za kilometražu. Lamela? Menjač? Videh da nekima ulje pravi problem, kod mene je motul 15-50. Pomagajte sa dijagnozom da znam koliko će da boli kod majstora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3361 Napisano Maj 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko popravlja CDI ili da trazim drugi, polovan, nov? Ako je uopste cdi, na jednom rade obrtaji a kad im se zamene mesta obrtaljka varira. Promenio Maj 21, 2022 član Desmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1024 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Obicno obrtaji ne rade, ali verovatno jeste cdi. Iz licnog iskustva, samo novi resava problem na duze staze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...