MaRRe 986 Napisano Avgust 9, 2015 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je sa tim pinjonom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano Avgust 10, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je sa tim pinjonom? Pa pinjon mi je riknuo vec bio pa sam uzeo novi i zamenio. Ali opet ne radi. Metalni puz ima lufta na sve strane gore dole levo desno. Pa se pinjon pojede jer se ne gadjaju lepo zubi. (moj zakljucak) A i pre mene neko je to budzio ali izgleda ne bas najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Avgust 14, 2015 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratio iz Grčke Ta nije ni štucnuo. Zadovoljan povišenim vizirom od Ivana, možda da je širi za 7-8cm i višlji još jedno 10cm da mi ne baca vazduh direktno na gornji deo kacige i gura glavu celim putem unazad osim ako se savijem mada nekom manjem i nižem bi bio taman. Potrošnja 6.6litra.( kod nas sipan 98, mak 100 Grčka 100 oktana u Grčku teo padnem u nesvest 1.83 e sam platio litar da se utepaš ) I definitivno sam ubedjen da mu fali šesta brzina ne prenosni odnos na 160 je malo ispod 7000 obrataja. Taman bi ga šesta spustila kako treba. Najlepše mu prija i ne umara na 120-140km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Avgust 14, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan ja u septembru treba da palim dole. nemoj da me plasis sa cenom goriva... ja sam racunao na 1,5 do 1,7 gde si ti to isao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Avgust 14, 2015 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Piše da sam svuda sipao 100 ne 95 on je malo skuplji. Platio sam 11.41 litra 21 euro pa ti izračunaj Evo gledam račun a mogu i slikam račun kao dokaz najmanji problem čuvam ih da računam potrošnju i cenu puta. Uglavnom nisam video da ima u Grčkoj ispod 1,7 možda koji cent manje i to 95 koji ti više potroši pa dodje na isto. Kod njih je trip imaju različite cene jer zavisi od pumpe do pumpe dal je autoput grad bliže dalje... Plan je bio olimp regija, spavao sam kod druga par dana u Nei poriu, pa sam mislio do Sitonije. Ipak ostalo manje novca pa sam prešao samo preko Olimpa i Olimpijade do Katarini pa sam se vratio na Soloun i nazad Evzoni. ( Extra put obavetzno voziti one krivine al nije za ovu temu da ne idemo off ) Putarine sam u Grčkoj plaćao nemam pojma zašto u Mak nisam. p.s. paziti na idiote azilante umalo me nisu obalili sa motora na autoputu kad su izleteli ispred mene sa papirima da ih povezem ! Ima ih previše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Avgust 15, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala za info. P.S. Ovaj put idem autom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Avgust 20, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je za cetvrto druzenje sekte..dajte predloge za mesto i datume.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Avgust 21, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze neko okupljanje u lokalu nas iz BG ogranka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 27, 2015 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Spremni za djir do mora,H.Novi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Avgust 27, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Uh, te zlatne felne, uvek me ispune nekom nostalgijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 27, 2015 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Zlatne felne,zlatni lanac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Avgust 29, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Tozla bato...ovo ono Ajd srecan vam put i lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 31, 2015 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kile.Nocas vec stigli i nazad,produzeni vikend Preko Djurcevica Tare i Durmitora, pa duz cele obale sa povratkom 1300km cistog hedonizma,dusevna hrana za hladne dane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 31, 2015 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo sabiranja utisaka i nekih poredjenja,mozda nekog i zanima. TA PD06 "mlad" 89.god.Natovaren muski,nas dvoje sa opremom oko155kg+35kg prtljaga,znaci 190kg opterecenja.Voznja...pa da kazem zustra,ne kilavim.Put preko Zabljaka idealan,od Niksica ka Risnu kao autoput 110-120km a po krivinama lepo peglanje,narocito one serpentine kod Savnika.U povratku uz Zlatibor pun gas koliko moze pa igranje preskakanja po magistrali do Bgda. Suma sumarum potrosnja 5,4lit prosek,ulja 200gr(zanemarljivo s obzirom na godine i jak ritam pod teretom) na 1300km puta. Sad malo poredjenja.Pre neku godinu sam deonicu do C.G. isao sa KLEom pod istim optercenjem.Potrosnja 4.5,skoro litru manja.U potezanju mnogo zivahniji i zustriji u odnosu na TA ali...Uvek ima ali TA mnogo,ali mnogo udobniji i nema propadanja prednje viljuske kod jaceg kocenja.Nekako deluje podvozniji,kompletniji, mada ni sa KLEom ja nisam bio nezadovoljan.I na kraju menjac na Hondi je dosta meksi mada ima "samo" 5 brzina.Toliko 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan i hoce li biti druzenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svi cute,cekaju hladno vreme i kisu,kao prosli put na Fruskoj Gori.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Septembar 3, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan more ajmo 12 ponovo po Fruskoj gori i okolini,,, pa ko djodje doso,,, to je jednako blizu svima a super je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Septembar 6, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od pocetka sezone za okupljanje sekte, ajde recite neko vreme i mesto ovaj vikend pa da se vidimo malo.Inace, da li je neko otvarao instrument tablu i da li neko zna koliko je zeznuto i kako se menja osvetljenje cajgera tj. pozadinsko osvetljenje. Koliko tu ima sijalica i da li se menjaju samo one ili sa sve grlom? Mozda bih stvario LED osvetljenje, ali ne neko seljacko niti da sljasti, vec isto belo svetlo oko 4300K, fakticki ista boja osvetljenja samo da to bude ujednaceno i lepse (modernije)?Ako je neko nesto radio oko toga, bio bih zahvalan na misljenjima i sugestijama Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 6, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan [/uR 2014-ta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ja 12 idem (subota), putanja je sase, stari slankamen, uz dunav krcedin, beska, cortanovci, venac,,, a moze i obrnuto,, polazak je u 10h motel lovac Indjija, to je na pola puta novi sad - bg kod gradskog bazena ima dobar riblji paprikas u slankamenu na brodu pa bi mogli tamo na rucak recimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ako ima neko bolji predlog ja cu da se prikljucim ,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sa BJB na Uvcu,presao 670 km.potrosio 28 l.,sto znaci 4,17 l.potrosnja...ura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PRIB 13 Napisano Septembar 18, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja pazario skid plate od afrike u grckoj i planiram da ga namestim na trandzu... ovo je samo improvizovano naslonjena desna strana da vidim kako cuci i podelim sa vama ako je neko zainteresovan imam jos jedan set (levu i desnu stranu) nije u zavidnom stanju al ko hoce da gituje i farba moze da se sredi da bude kao bombona na prodaju i skid plate fabricki od transalpa. zainteresovani neka se jave na pp ili na 0637600839 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zezao CDI i zezao dok ga Majstor Rajko nije sredio,sada raga prede ko mace..a i zapretio mu je nozem da me ne zeza vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 23, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sekta se izgleda raspala,nista od ovogodisnjeg okupljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...