Jump to content

Moto Zajednica

Honda XL600 V -Transalp

Recommended Posts

• Drug član, 1292 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10

Ovo je više nego povoljna kupovina. Sa svom tom opremom, još stanje u kom se nalazi, definitivno bestbuy.0takoje.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 278 postova
  • Motocikl: Honda Transalp XL 650

Jeftino jeste, ali ljudi su slabi sa kešom. Kupac možda naiđe sutra, a možda se niko i neraspita.

U svakom slučaju - ti si pobednik. Ili dobiješ parice pa natenane biraš drugu makinu ili voziš to šta imaš. :moto3:

• Zainteresovan, 957 postova
  • Motocikl: Varadero PGM-Fi

Bas tako,kesa nema,ovde na jugu Srbije je bas haos,posla nigde,to je i moj slucaj,nadam se da ce iskrsnuti neki posao pa da ostane TA kod mene ali da ne davim nasu prelepu temu nekim stvarima kojim nije ovde mesto,samo da naidje neki posao i on istog momenta ostaje kod mene i skidam ga sa oglasa pa da iduce godine opet pravimo skup,sve najbolje drugari.

• Podržavam 2

• Drug član, 1292 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10

Društvo da vas pitam nešto. Trenutno na motoru su mi Conti Escape 130/80-17, 90/90-21. Prednja još može da se vozi, ali zadnja je pri izdisaju (a i plastična je sva), tako da ću uskoro menjati zadnju gumu. Zanima me šta dobijam, a šta gubim ako bih stavio 120/90-17 zadnju? Na viljušci stoji nalepnica na kojoj piše da je fabrika propisla širinu 120. U pitanju je TA 99-to.

• Zainteresovan, 957 postova
  • Motocikl: Varadero PGM-Fi

Ja sam stavio 120 zadnju bas zbog nalepnice jer sam hteo da bude fabricki iako je ranije bila 130 ali ne mogu ti reci kakvi su utisci jer sam je stavio na motor i garazirao ga pa bih i ja voleo da cujem misljenja.

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Vozio sam 120 i 130 i nisam primetio razliku. Mozda sam prilagodljiv, neosetljiv, nemam pojma, ja se drzim one "...a u ruke Mandusica Vuka..."

• Друг члан, 636 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Hvala drugari za pohvale,i sami ste videli kakvo je stanje,jos jedanput kazem prodajem ga a molim Boga da ga ne prodam :takoje:

Budi strpljiv, pojavice se neko kome treba dobar trandza :zdravo:

• Svrati ponekad, 383 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT

Društvo da vas pitam nešto. Trenutno na motoru su mi Conti Escape 130/80-17, 90/90-21. Prednja još može da se vozi, ali zadnja je pri izdisaju (a i plastična je sva), tako da ću uskoro menjati zadnju gumu. Zanima me šta dobijam, a šta gubim ako bih stavio 120/90-17 zadnju? Na viljušci stoji nalepnica na kojoj piše da je fabrika propisla širinu 120. U pitanju je TA 99-to.

Dobijas malo bolje manevarske sposobnosti i upravljivost.

• Svrati ponekad, 186 postova
  • Motocikl: Honda crf300l rally

Extra0takoje.gif

Zao mi je masina al .....1care.gif

Što šta im fali.Za to su i pravljeni.Samo redovno odrzavaš i s vremena na vreme zameniš crashbar ;) (ja trosim dva godisnje :) ) Da ima Seba sta da radi a i da zaradi :P

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 323 postova
  • Motocikl: Honda Transalp xl650v

ja probo po snegu :nanana: nebi mogo da se pohvalim :P vise sam guro i klizo no sto sam vozo :jee:koliko bi me kosto taj crash bar sto se ne bi krivio ;) srecom sad pola padam na levo a pola na desno pa mi se on sam ispravi i vrati na staro :takoje: mada neko mi rece da ovi sto ja imam su samo za sminku :zbunjen:

Namestim ti ja crash bar koji ti se nece kriviti, koliko god ga budes cukao :hej:

Ajde da vidimo i to :) Nadam se da primas reklamacije :P Salu na stranu,stavi neku fotku da vidimo kako izgleda pa na prolece da montiramo.

• Svrati ponekad, 358 postova

ja probo po snegu :nanana: nebi mogo da se pohvalim :P vise sam guro i klizo no sto sam vozo :jee:koliko bi me kosto taj crash bar sto se ne bi krivio ;) srecom sad pola padam na levo a pola na desno pa mi se on sam ispravi i vrati na staro :takoje: mada neko mi rece da ovi sto ja imam su samo za sminku :zbunjen:

Bas tako, vecina je za sminku, ali bukvalno, jer je toliko lose uradjen da se krvi i na kraju dolazi do plastika i prilikom sledeceg pada lomi plastike (svojim ocima gledao). Dogovorili bi smo se oko cene, ne bih sada da se reklamiram ovde, najbolje da mi pustis pp. :zdravo:

• Svrati ponekad, 358 postova

Namestim ti ja crash bar koji ti se nece kriviti, koliko god ga budes cukao :hej:

Ajde da vidimo i to :) Nadam se da primas reklamacije :P Salu na stranu,stavi neku fotku da vidimo kako izgleda pa na prolece da montiramo.

Imas kod mene u galeriji slike pa vidi (koliko toliko da docara), posto mi motoric zimuje i malo je nepristupacno prici prednjem delu da slikam :D

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Deblja cevka bolje zavrsava posao :D1lol.gif

Pitajte Lad-a koliki posao mu je završila deblja cevka <_<

kreš bar mora biti mekši od rama i služi da se on iskrivi, skrši, sjebe i tako zaštiti motor. Njega baciš i meteš drugi a motor ostane ceo.

• Svrati ponekad, 229 postova
  • Motocikl: 4 cilindra :-)))

E Neka si reko,lm prednji crash bar 25mm odlično odradio poso,a zadni istog profila,pošto je ispostavilo se jači od repa,slomio repne plastike tj napravio više štete nego koristi...al sve će to laboranti da oprave(a već su)da bude :takoje:....Hebala me moja debela cevka :lol:

• Svrati ponekad, 405 postova
  • Motocikl: Africa Twin rd04

Crash bar ako pravite sami (ili vam neko pravi), probajte da nabavite zilaviji i kvalitetniji materijal.

Ove cevi sto imaju da se kupe su mekane, i pri prvom padu lako se savijaju. Dolaze do plastike i pravi vecu stetu nego da ste pali bez njega.. Takodje na moje oci gledao kako je crash bar razlokao jednog transalpa.. Za malo i hladnjak da nastrada..

Sebini su odlicni!Imao sam priliku vise puta da ih isprobam :moto3: Covek sve vise usavrsava proizvodnju.Njegovi su se pokrivili svaki put ali su mi sacuvali sve ostalo.Sto se tice tvrdoce slozio bi se da mi je lakse da zamenim crashbar nego ram :lol:

• Svrati ponekad, 229 postova
  • Motocikl: 4 cilindra :-)))

E pa da su Sebini odlični - nisu ,odnosno nisu zadnji,koji imaju i funkciju nosača kofera-prejaki su,svako ko se razmišlja da stavlja na motor-nikako.A prednji su (koje pravi Seba)sasvim ok.Il ajd da pojasnim,konstukcija,debljina,jačina zadnnjeg crash b (Sebinog)je jača od pod repa i plastika na Ta što pravi od cele priče glupost,jer on ostane maltene neoštećen a na motoru sjebe i iskrvi,izlomi dosta toga.Što ne važi samo za Ta,ko sto Skuba reče poenta crash bara je da primi i ublaži udar(kao neka deformabilna zona)a ne da prenese silu direktno na ram.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja