boki.64 1948 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovoljiji bio njima nego Metzeler EXP-om, koje sad imam. Uzmi slobodno, odlicna putna guma. Ne traje koliko (kazu da traje) Anake, ali i ne kosta kao Anake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da odolim - Joškin xenon danas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Novembar 20, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Bila odlična vožnja gox Stvarno taj xenon svetli kao lud, moracu sad svuda da upgredujem xenon samo jos da mi kažeš od koliko je kelvina taj tvoj. Pretpostavljam 4300k ? Evo i moje prinove na crash barovima, dobio sam blizance 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo na vencu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Novembar 20, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo na vencu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan @Iron_Floyd Dobre ti ove maglenke. Gde si ih kupio i koliko su koštale? Nešto sam mislio da preko zime metnem neke, pa se dvoumim koje... Je l´ valjaju čemu ili služe samo da se prepoznaš u saobraćaju? P.S Kakvi su ti to silni prekidači na kormanu? Predpostavljam da je jedan grejač ručica... @Gox Sijaju Xenoni za sve pare! 4300K ili 5000K? Mene će čekati takođe ovaj upgrade, mada nisam siguran koji ksenoni se najbolje vide po kiši... Vozao sam se u autima koji imaju xenone (ne znam tačno koje), ali po kiši bolje da parkiraju sa strane, dok se ne osuši put, ništa se živo ne vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Novembar 20, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ih na kupindu, ali bas nigde nisam video slicne.. Rekao bih da sam imao srece Sobzirom da na najlon pijaci nisam uspevao da nadjem ni neke narocito lepe, a pritom po meni skupe.. sobzirom na cenu od 3000 do 4500 a i vise, ove sam prakticno dobio na poklon za 700din + ptt... cak sta vise deluju mi i kvalitetnije od onoga sto sam po buvljacima vidjao.. evo okacio sam sliku iz ruke, pre montaze. Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Novembar 21, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan imaš ove maglenke na bubanj potoku, imam ja da prodam xenon H4 8000k, set koji mi je bio 2 dana na africi pa sam ga skinuo jer mi se resetovao trip master . Set sadrži 2 sijalice , 2 slim balasta i kontroler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan 4300 K je moj xenon. Baca i sa strane. Ja sam zadovoljan. Ispod Floydove slike na kojoj su gedzeti treba da pise : My name is James, James Bond 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ja ima neki ksenon ono kratko i dugacko na jednom, kratko sija jako ali baca pod noge ili deset metara ispred, ajd nije bas deset metara ... a sa dugackim sam zadovoljan lepo sija jel ima negde na faru da ga malo podignem da baca dalje, ja gledo i ne nadjoh nista za podesavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan ja ima neki ksenon ono kratko i dugacko na jednom, kratko sija jako ali baca pod noge ili deset metara ispred, ajd nije bas deset metara ... a sa dugackim sam zadovoljan lepo sija jel ima negde na faru da ga malo podignem da baca dalje, ja gledo i ne nadjoh nista za podesavanje Ima. Kad gledas sa mesta vozaca sa leve donje strane ima jedan veliki svetlo sivi tockic da 4 useka. To ti podesava gore dole - odvijas ili zavijas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu verovatno postajem ponosni vlasnik Transalpa XL600 V '88! Da se parkira u garazu i polako pravi po mom ukusu, za naredna putovanja u nepoznato... A Zvončić (VN900) dobija V-twin brata! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Novembar 22, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred i postavi koju sliku iz garaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 22, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si za te pare da kupiš i neki motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan @Spontani Lepo lepo, služićete mašina samo tako. Neka je sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, stavio sam oglas u odeljak "Kupujem" , ali eto i vas da obavestim (pošto mi se telefon "usijao" od poziva ), pa ako neko čuje nešto ... Elem, tražim plastiku za moju makinu koja je iznad fara. Evo i slike gde se vidi koja plastika nedostaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Novembar 23, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Lujka je kružila oko TA, onjušila ga sa svih strana, ona obožava TA : A onda je ispoljila otvorenu netrpeljivost prema vozaču Smirila se kad sam joj objasnio da ću je provozati (šaptač psima) Danas na Gori... Admini neka obrišu ako nije mesto ovde... ali radi se o TA 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Novembar 30, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Alo, sta je bre ovo, uhvatila vas jesenja dremka? Jaoo, sta cu sve da vam napisem, kad ovo bude zavrseno (http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60772-moto-servis-laboratorija/page__st__1220), ima da bude ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16990 Napisano Novembar 30, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3637 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Alo, sta je bre ovo, uhvatila vas jesenja dremka? Jaoo, sta cu sve da vam napisem, kad ovo bude zavrseno (http://forum.bjbiker.../page__st__1220), ima da bude ... Oću i jaaaa! Oću i jaaaaaa! Oću i jaaaaaa! Oću i jaaaa! Oću i jaaaaaa! Oću i jaaaaaa! Oću i jaaaa! Oću i jaaaaaa! Oću ....... ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Novembar 30, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Alo, sta je bre ovo, uhvatila vas jesenja dremka? Jaoo, sta cu sve da vam napisem, kad ovo bude zavrseno (http://forum.bjbiker.../page__st__1220), ima da bude ... Evo teksta sa nemackog ta kluba.. http://www.transalp.de/technik/umbauten/tuning/ Oni su povecali snagu na 62ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 30, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Sa 680 ccm im to nije bilo teško. Naš ostaje na 583 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 30, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Alo, sta je bre ovo, uhvatila vas jesenja dremka? Jaoo, sta cu sve da vam napisem, kad ovo bude zavrseno (http://forum.bjbiker.../page__st__1220), ima da bude ... Vozimo se uveliko. Samo led moze da nas spreci...Barem mene... Sa srecom neka je projekat (mada kad Scuba radi, ne treba ni da brines, ali eto) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Djordjino, pa zar i ti sine brute :'( http://www.moto-berza.com/polovni-motori/honda-transalp-oglas-65597/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 2, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno stavio sam cisto da vidim kakvo je stanje na trzistu ali kako stoje stvari bicu ja opet na onom tvom rostilju ,samo ti donesi suva drva . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Decembar 2, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su smesne pare s obzirom u kakvom je stanju TA....nemoj da ga prodajes vec putuj sto dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...