stanebane 643 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Brljaju mi migavci(cas rade cas jok, blinkaju jednom, dva puta, upale se i tako svetle) cenim automat a mozda i nesto drugo, daj te neku ideju svet cika Rajko pomagaj (buaaaa, kako da vozim bez migavaca!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano April 7, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj automat i očisti kontakte u preklopniku za migavce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Fala ocu, ce da radi wd forti. :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano April 12, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Braco sektaska... koje prednje plocice preporucujete i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PRIB 13 Napisano April 20, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan neko me je pitao za stitnike ruku od transalpa,nisam imao a sada sam za sebe uzeo od ktma adv 990 pa cu prodati trandzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano April 20, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan neko me je pitao za stitnike ruku od transalpa,nisam imao a sada sam za sebe uzeo od ktma adv 990 pa cu prodati trandzine Koje su boje i koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PRIB 13 Napisano April 23, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan neko me je pitao za stitnike ruku od transalpa,nisam imao a sada sam za sebe uzeo od ktma adv 990 pa cu prodati trandzine Koje su boje i koliko para? prodao sam ih juce... inace su crni a dao sam ih za 2200 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj automat i očisti kontakte u preklopniku za migavce Jbga umro mi kumulator, cika Rajko smem li da navrnem da mi izmeris koliki mi je napon tj da li mi regler puni kako treba? Moja sprava ne radi tj. ne meri kako treba. Hm, cim stane kisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano April 25, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Može ali posle 18h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 26, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima li dobar TA na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano April 27, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Posto lemljenje vise ne pomaze moracu da kupim drugi CDI. Ako neko ima ili zna nekog ko ima (a da nije kinez) neka da kontakt. Propade mi 1.maj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Posto lemljenje vise ne pomaze moracu da kupim drugi CDI. Ako neko ima ili zna nekog ko ima (a da nije kinez) neka da kontakt. Propade mi 1.maj http://www.ebay.it/itm/CENTRALINA-CDI-HONDA-TRANSALP-600V-MS8-CI558-87-95-SENSORE-CAVALLETTO-GARANZIA-/261475891077?hash=item3ce12d7785:g:iP0AAOxyCGNTKxHf Narucio drugaru prosle godine radi sljaka funkcionise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano April 28, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima slucajno metalno kuciste pinjona kilometar sata (model '98 sa dva diska) ili poznaje nekog ko bi prodao nek mi posalje pp,hvala unapred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 28, 2016 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan @ Milan78 Milane,pokusaj za taj pinjon kod kolege sa foruma nick PRIB,on ima slupanog Transalpa,mozda ima taj pinjon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 28, 2016 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i njegov br 0637600839 Aleksandar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano April 29, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i njegov br 0637600839 Aleksandar. Hvala Djordjino,cuo sam se njim prosle nedelje,nazalost njegov pinjon je od modela sa jednim diskom,i dosta je drugaciji od modela sa dva,tako da nikako ne pase.Vec 2-3 put uspevam da nadjem od starijih modela,al nikako za moj.Original deo u Centar S u Beogradu kosta 100 evra,a tolike mi se pare ipak ne daju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano April 30, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Posto lemljenje vise ne pomaze moracu da kupim drugi CDI. Ako neko ima ili zna nekog ko ima (a da nije kinez) neka da kontakt. Propade mi 1.maj Posto je na domacem trzistu tesko doci do cdi (samo jedan polovan i to za 130eur) resio sam malo pre I porucio sa e-bay polovan. Apsurd je sto se prodaju u paru tako da cu za 10ak dana imati jedan viska na prodaju, tako ako nekom treba da zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano April 30, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto lemljenje vise ne pomaze moracu da kupim drugi CDI. Ako neko ima ili zna nekog ko ima (a da nije kinez) neka da kontakt. Propade mi 1.maj Posto je na domacem trzistu tesko doci do cdi (samo jedan polovan i to za 130eur) resio sam malo pre I porucio sa e-bay polovan. Apsurd je sto se prodaju u paru tako da cu za 10ak dana imati jedan viska na prodaju, tako ako nekom treba da zna. Da sam na tvom mestu cuvao bih taj drugi za rezervu,vidis i sam koliki je smor da nadjes zamenu, naravno osim ako finansijski faktor nije presudan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano Maj 1, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hitno mi treba plocica za zatezanje lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Maj 4, 2016 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko predlog gde povoljno da uzmem garnituru dihtunga za PD06? Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Maj 4, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko predlog gde povoljno da uzmem garnituru dihtunga za PD06? Sent from my SM-N910C using Tapatalk Evo imas na ovom sajtu, samo ti treba neko iz njemacku da naruci tamo i donese ti... Iskreno ne znam koliko to kosta kod nas... http://www.biketeile-service.de/Honda-XL-600-17828/en/engine/gasketandsealkits/complete/gasketsetcompletep400210850621.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Maj 4, 2016 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na info. Za tu cifru ima na Wemoto sa sve slanjem isto Athena. Nadao sam se necemu povoljnijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ja svoj sav izgulio pa bi da ga krecim,,, ima li gde da se kupe nalepnice za trandzu kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Maj 13, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Posto lemljenje vise ne pomaze moracu da kupim drugi CDI. Ako neko ima ili zna nekog ko ima (a da nije kinez) neka da kontakt. Propade mi 1.maj Posto je na domacem trzistu tesko doci do cdi (samo jedan polovan i to za 130eur) resio sam malo pre I porucio sa e-bay polovan. Apsurd je sto se prodaju u paru tako da cu za 10ak dana imati jedan viska na prodaju, tako ako nekom treba da zna. Stigli CDI, originalni, ne otvarani. Danas ih montira, transalp opet prede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Maj 13, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekoga zanima Givi Maxia E50? Planiram da kupujem nov kofer,pa reko' prvo sektu da pitam.Dobio sam ga u paketu sa Transalpom pre skoro 2 godine. Mislim da ga prethodni vlasnik Danijel (od koga sam pazario motor) ima od neke 2010-e cini mi se.Falilo mu je ono crveno press dugme koje sam ja kupio u Trionu pre vise od godinu dana.Na koferu sve funkcionise,ima ogrebotinica,crveni katadiopteri su u celosti.Kofer je u garazi 10 km od mene tako da nemam boljih slika trenutno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...