Cedo11 2460 Napisano Maj 15, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Je l´ ima ko vektore nalepnica (ili kao sliku u što boljoj rezoluciji) prednjih bočnih plastika+rezervoar za TA 600 PD10?. Kao na ovoj slici. Imam ovaj deo što piše Transalp, ali ovaj deo što se proteže ispod natpisa pa sve do rezervoara nemam, pa čak ni Google ga nema (da ne veruješ ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Maj 16, 2015 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko carinio transalpa skoro? Jel znate koliko izadje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Maj 17, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam carinio 2004god. izašlo me 46000din + Homologacija oko 10000din.A računali su mi u špediciji za stariji model 98-99 oko 230e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Je l´ ima ko vektore nalepnica (ili kao sliku u što boljoj rezoluciji) prednjih bočnih plastika+rezervoar za TA 600 PD10?. Kao na ovoj slici. Imam ovaj deo što piše Transalp, ali ovaj deo što se proteže ispod natpisa pa sve do rezervoara nemam, pa čak ni Google ga nema (da ne veruješ ) Evo ovo je sto ja imam. Mozda pomogne honda_transalp_logo.zip 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 18, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan @Aleksandar67 Hvala, imam te sve, nego taj detalj ispod samog naziva nemam, mada može se i bez njega. Malo deluje prazno tu oko rezervoara, ali nije stašno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Maj 18, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ma uradi mu neki custom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano Maj 20, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imam sledeci problem... Curi mi gorivo na slavinici. Treba da se zamene membrane i gumice. Vec sam narucio Reapir Kit. Medjutim dok to sve ne stigne ima li neko ideju da nesto zbudzim da samo manje curi Najlakse bi bilo da zatvaram gorivo dok ne vozim ali cesto zaboravim pa mi treba neko drugo resenje. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1031 Napisano Maj 20, 2015 Drug član, 1069 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedino da ispraznis rezervoar . Meni isto kapljalo sa slavine I ja uzeo repair kit iz Louisa ali slaba vajda I dalje kaplje. Dva puta sam je rastavljao ali isto. Izgleda da je problem u onoj manjoj gumici koja obicno ne dolazi u setu (mada video sam I setove sa tom gumicom ali nikako da narucim). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovica vl 15 Napisano Maj 20, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Transalp pd06 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam izbacio membrane stavio klingirit dihtung sada radi na slobodni pad i ne zatvaram slavinicu jer karburador zatvara kada se napuni soljica bez ikakvih problema druga godina. nemojtu stavljati gumeni dihtung razmeksa ga gorivo i povuce vakum i zatvori dovod. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano Maj 21, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedino da ispraznis rezervoar . Meni isto kapljalo sa slavine I ja uzeo repair kit iz Louisa ali slaba vajda I dalje kaplje. Dva puta sam je rastavljao ali isto. Izgleda da je problem u onoj manjoj gumici koja obicno ne dolazi u setu (mada video sam I setove sa tom gumicom ali nikako da narucim). Ja sam narucio bas iz luisa reapir kit i trebalo bi da dodju dve gumice dve membrane i opruga. Gumica izmedju slavine i rezervoara i ona dole na slavninici ja sam izbacio membrane stavio klingirit dihtung sada radi na slobodni pad i ne zatvaram slavinicu jer karburador zatvara kada se napuni soljica bez ikakvih problema druga godina. nemojtu stavljati gumeni dihtung razmeksa ga gorivo i povuce vakum i zatvori dovod. Ako sam dobro razumeo ti si eliminisao ovaj deo sa membranama tj. taj vakumski deo. Jesi napravio dihtung ili si uzeo neki odredjeni (gde da kupim? ) Upitanju je Transalp 1999 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 21, 2015 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da stavis elektro ventil za benzin.Prvo izbacis membrane pa ventil spojis da dobija struju preko kontakta.Cim ugasis dovod se zatvara i ne opterecujes iglice na karbu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovica vl 15 Napisano Maj 21, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Transalp pd06 Prijavi odgovor kao problematičan i ovo sa elektro ventilom je dobro resenje a ja sam stavio 1,5mm klingirit celom povrsinom tako da je kao barijera izmedju vakima i slavinice a membranu,klipcic i oprugu sam izbacio.Slavina normalno zatvara,gorivi preko klingirita i vakuma nemoze u motor sve se sliva u karburator i dalje zavisi od karburatora kod mene to radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Maj 23, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan registrovo masinu, skoro 18.900 sve sa popustima jer nisam ima saobracajku auuu meni to bas bas puno to je losa vest, a dobra je za nedelju dana palim na turu po bugarskoj za dve godine sa trandzom presao 43.000 km a masina i dalje pali ko mina na prvi zub i radi ko sat svajcarac zna li neko koliko te masine mogu da prevale i izguraju bez otvaranja mislim ja sam ga kupio sa novodno 45.000km predjenih za 10 godina sto cisto sumljam recimo sad kad okrenem 100.000 bice glanc nov ili ti ga tek razradjen jer ce okrenuti kilometar sat na 00000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobajagi 0 Napisano Maj 24, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp 600V 92. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi. Posle duge pauze sam registrovao motor. Motor je stajao u garazi nekoliko godina i nije bio paljen zadnih deset meseci. Motor je upalio nakon punjenja akumulaora i dosta verglanja. Pustio sam ga da se zagreje ali se uvek ugasi kad skroz zatvorim saug. Takodje se gasi cim pokusam da dodam gas. Moze li par hintova/linkova/saveta odakle da krenem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 24, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod majstora. Pita me dal ga samo lickam il ga i vozim? Pa evo odgovora u vidu malo slika da ne preteram...tura na početku sezone, 9 dana po planinama lepe naše : Bobija nesuđena za naše transalpaše, meni po drugi put... Ka Ivanjici: Neočekivani grad na Goliji: Prema Jankovom kamenu: Isto,Golija zakon Vrh 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano Maj 25, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da stavis elektro ventil za benzin.Prvo izbacis membrane pa ventil spojis da dobija struju preko kontakta.Cim ugasis dovod se zatvara i ne opterecujes iglice na karbu Zamiljivo resenje. Imam i neki vetntil za benzin. Planirao sam da ga iskoristim za podmazivac lanca. Ne znam samo kako bi ubudzio to tamo. Jel postoje neki manjih dimenzija? Pitam cisto da znam za ubuduce. Nisam se vozio za vikend zbog ove kise i drugih obaveza. A trebalo bi da stignu membrane do kraja nedelje tako da necu nista budziti za sada. Hvala na predlozima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 25, 2015 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan @Gox Odlicne slike,mogao si se i javiti jer si kako cujem prosao kroz Rasku,bar na kafu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 25, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan @Gox Odlicne slike,mogao si se i javiti jer si kako cujem prosao kroz Rasku,bar na kafu Istina. Nekako smo bili opterećeni vremenom, kiša će, neće, pa smo menjali planove. Onda sam se poprilično slabo koristio mobilnim telefonom. U selu Rudno gde sam bio,nisam imao 063 domet. Sad kad si mi rekao, žao mi što se nisam javio. Mogli smo da vozimo po Goliji, ti si ekspert a mi ne baš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 25, 2015 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da stavis elektro ventil za benzin.Prvo izbacis membrane pa ventil spojis da dobija struju preko kontakta.Cim ugasis dovod se zatvara i ne opterecujes iglice na karbu Zamiljivo resenje. Imam i neki vetntil za benzin. Planirao sam da ga iskoristim za podmazivac lanca. Ne znam samo kako bi ubudzio to tamo. Jel postoje neki manjih dimenzija? Pitam cisto da znam za ubuduce. Nisam se vozio za vikend zbog ove kise i drugih obaveza. A trebalo bi da stignu membrane do kraja nedelje tako da necu nista budziti za sada. Hvala na predlozima. Ventil se stavi na crevo ka karburatoru,nadje se mesto ali posto si narucio ne kvari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan fotke su odlicne,,, mogli bi da padne dogovaranje za neku grupnu turu ja sad pretezno vozim po moto skupovima, smederevo, mitrovica, kocevlje, sabac,,,, sledec je uzice pa ako neko ide da se javi pa da se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/109103-sw-motech-hand-guards-polovne/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1031 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 1069 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, zna li neko gde ima da se nabave kod nas endure nogostupi (fuzasteri) nesto slabo nalazim. Nasao sam nesto na KP ali mi ne uliva poverenje http://www.kupujemprodajem.com/Nogostupi-za-enduro-univerzalni-22000364-oglas.htm?filter_id=785 Mislim da bi mi nesto ovako najvise odgovaralo https://www.google.rs/search?newwindow=1&rls=com.microsoft%3Aen-US%3AIE-Address&biw=1301&bih=570&tbm=isch&sa=1&q=enduro+footpegs&oq=enduro+foo&gs_l=img.1.0.0i24l3.58186.62133.0.64940.12.12.0.0.0.0.165.1353.0j10.10.0....0...1c.1.64.img..7.5.752.mmY5ApPGNXw#imgrc=7tvaCANu9pfAKM%253A%3BOzSEiihQyfFfHM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sierrabmwonline.com%252Fimages%252FR1200GSA_WiderEnduroFootres.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sierrabmwonline.com%252Fproduct_info.php%252Fbmw-r1200gs-wide-enduroadv-footpeg-kit-bmw-r1200gs-46717694557-46717694558-46717683137-p-1510%3B600%3B450 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobajagi 0 Napisano Maj 30, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp 600V 92. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi. Posle duge pauze sam registrovao motor. Motor je stajao u garazi nekoliko godina i nije bio paljen zadnih deset meseci. Motor je upalio nakon punjenja akumulaora i dosta verglanja. Pustio sam ga da se zagreje ali se uvek ugasi kad skroz zatvorim saug. Takodje se gasi cim pokusam da dodam gas. Moze li par hintova/linkova/saveta odakle da krenem. Malo sam listao po forumu, malo cackao po motoru i uradio sledece prosuo staro gorivo, ocedio karbove i sipao novo proverio filter za vazduh i malo ga očistio onim start sprejom proverio da li negde vuce falsh vazduh i nisam nigde naisao na problem čačkao pilot screw ove na karbovima i na kraju se provozao Malo sam testirao motor i ovo su zapazanja ne treba mi veliki saug da hladan upali kad vruc pali treba malo da dodam gas i dalje se gasi kad saug zatvorim na leru okretanje pilot screw-a ne menja rad motora bio sam lenj pa sam gledao samo jednu svecicu zadnjeg cilindra i meni to ne izgleda ni crno ni belo niti nesto specijalno mirise na benzin, mada moj majstor za kola smatra da je tamija i kaze da se malo oseca na benzin. motor se i dalje gasi kad polako ili naglo dodam gas ali sad ne svaki put, ponekad prihvati odmah, a nekad sa knedlom ako vise puta naglo dodam gas onda proradi i poveća obrtaje moj osecaj je da obrtaji brzo padaju kad se pusti gas preko 3k obrtaja ide skroz ok, miran rad, nema knedli, ima snage nema puckanja iz auspuha - skoro kao ranije preko 3k obrtaja mogu da zatvorim saug ali cim se obrtaji smanje motor se gasi Meni se čini da ce jedno temeljno čišćenje i štelovanje rešiti ove probleme. Interesujeme kako ovo vama izgleda. Da li ima nešto što bih jos mogao da probam? Da li da se spremam na neke dodatne izdatke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Imate li preporuku za sprej za podmazivanje lanca? Da li je ovo prvo ok, ili ipak da uzmem drugu, off-road varijantu, jer ću ponekad voziti i van asfalta (lagani makadam, možda zahvatim i malo blata/zemlje, prođem kroz baru itd.) ? http://e-mass.rs/proizvod.php?idA=13690&LID=7mdnvq2z66iwvl8 http://e-mass.rs/proizvod.php?idA=10827&LID=7mdnvq2z66iwvl8 Da li je pre nanošenja spreja potrebno da se lanac očisti? Koje sredstvo je najbolje za to? Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jun 1, 2015 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradi podmazivac..zaboravi sprejeve.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...