Lukabx 46 Napisano Jun 7, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je onaj problematicni cdi sa kamenjem od nekog 4t kineza-ima ih dosta sa dzekovima kao za transalpa ali raspored zica i jos stosta nije isto. Mozda cdi uopste nije neispravan, nego je prodavac video da su isti dzekovi i mislio da moze lako da zaradi lovu. A mozda i nije namerno to uradio, nego jednostavno mislio da ce raditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jun 7, 2014 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jun 8, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jel probao neko transalpa sa originalnim vizirom i povisenim ?Ja sa Givi povisenim imam jake turbulencije posle 80-90km/h. Stavio sam i ono krilo i potpuno isto. Razmišljam da probam da stavim fabrički, nisu ludi oni Japanci, ali posto ga nemam bila bi skupa zajebancija da se samo proba. btw ako nekom skuplja prasinu fabrički vizir za PD06, a raspolozen je da ga da na probu, bio bih zahvalan E Lemy, kad ti niko ne odgovara, evo ti jedan odgovor iz Tbilisija Ja sam dan pred put isto kontao - "nisu ludi oni Japanci". Nekako mi je to bilo najpouzdanije... I nakon 12000km mogu da ti kazem da nisu! Turbulencije su mnogo manje. Buka nije mnogo slabija, ali je zvuk ujednacen pa manje iritira. Vazduh mi udara u grudi, a ne u kacigu i uopste mi ne smeta... Prethodno sam vozio pd06 sa povisenim vizirom, pa pd06 sa povisenim vizirom i dodatom lamelom, pa pd10 sa povisenim i konacno pd10 sa fabrickim i zakljucak je - fabricki je najbolje resenje! Mada i najruznije po mom misljenju, pa sad kako volis... Mene, ocigledno, bas briga za estetiku... Naravno, sve je iz licnog iskustva. Mozda nekome vise odgovaraju drugacije kombinacije... Vracam se za 10ak dana, pa ako se vec nisi snasao, mozes da probas, naravno... Pozz! Sent from my LG-D605 using Tapatalk 4 U ovoj temi, u postu br. #3305, to ti je na strani 166, imas slike i opis kako sam ja resio poviseni vizir. Recicu ti da sam visok 190cm i da mi kad sednem vetar udara u visini cela ili vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 18, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,crkao mi akumulator,gde i koji da kupim? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 18, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji AGM ili GEL akumulatori za TA 600, a da se kupe kod nas? Sve ovo što sam gledao su samo obični kiselinski, ali nemam više nameru da ih kupujem, jer samo što mi istekne garancija, oni jednostavno crknu. Evo drugi Exide-ov kiseljak mi je crkao i njega više ne uzimam ni džaba da mi ga daju... Pretražio sam sve kod domaćih prodavaca i jedino što sam našao je ovaj AGM LANDPORT, dimenzijama odgovara kućištu bez prerade, jedino što je širina veća za 9mm i visina za 6mm, premerio sam i ima mesta za njega... Razmatrao sam i opciju da preradim kućište akumulatora, ali ću to ostaviti još u opticaju, možda neko ima bolje rešenje. Većina GEL akumulatora koja se prodaje kod nas je dužine 150mm, a na TA 600 je 134mm dužina i bez neke prerade nije ga moguće ugalviti. Da napomenem da mi je sa strujom sve u redu... Buraz na svom motoru ima GEL akumulator, evo vozi sedmu sezonu, samo s proleća ključ u bravu i vozi... Drugari,crkao mi akumulator,gde i koji da kupim? Hvala unapred Ja sam uzeo taj AGM LANDPORT. Malo je skuplji, ali ne žalim dinara koji sam dao za njega. Inače, to je onaj aku koji se ne održava, samo se sipa taj elektrolit i to je to. Nakon što se sipa elektrolit, ostavi se otvoren akumulator pola sata, nakon čega se samo začepi i postavi na motor, to mu je formiranje. Staje knap u kućište, nema potrebe za preradom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 18, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Cedo,prelisatavao sam malo temu i video da si ti ovaj stavio. Trazim jos po netu,gledam cene,iskreno meni su se i kiselinski dobro pokazali,bar zasad a i jeftiniji su.Koliko sam upoznat ovaj je trajao preko 4 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 18, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su dva kiselinska crkla u roku od godinu i po dana. Prvi, koji je bio na motoru kad sam ga uzeo (ne znam koliko je star) i drugi nedelju dana posle isteka garancije... Oba su bila Exide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 18, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Tako i meni na autu,cim istekne garancija crkne,videcemo,jos se premisljam,sta i kako,bas zbog toga sam i hteo da cujem misljenja forumasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 19, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kupio danas Vartu,3950 din,videcemo kako ce sluziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jun 21, 2014 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam neke kineske (a čiji bi bili) xenone za trandzu, stigli su u kutiji bez uputstva pa ako neko ima ideju kako se ovo spaja a da ne zapalim motor neka kaže. Otprilike vidim gde se priključuje + i - ali tu sve prestaje.U pitanju je bi-xenon. Uspeo sam da spojim sijalicu sa balastom,ostaje ona budza sa druge strane za koju mislim da se spaja na perekidač za dugo i kratko svetlo.Pošto ja takvu utičnicu na kamili nemam znaži da negde i nešto moram da sečem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jun 21, 2014 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo!Ona budza se priključuje tamo gde se priključivala sijalica. Još da smislim kako da spakujem sve te kablove i balast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 21, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Sa ksenonom ćeš biti prezadovoljan, ali ne i vozači koji ti dolaze u susret. Ja sam imao ksenon svetla na motoru, super svetli, ali bez projektora da fokusira svetlost... Dok ne rešim pitanje projektora, neću stavljati ksenon. Osvetli ulicu ko da je dan, nema šta, ali da mi blicaju svaki čas vozači iz suprotnog smera, me malo iritira u vožnji. Neko mi reče da može staklo da se ispolira (iznutra), pa da bude providno, što je preduslov za projektor, ali to ne znam još kako da uradim. Druga varijanta je da odradim od providnog polikarbonata,ali to svakako na zimu ostavljam, sada se vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jun 21, 2014 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam ubaciti xenon jer je ova h4 što je bila na kamili sijala kao malo jača sveća. AKo bude smetalo drugim vozačima spustiću malo far i to je to. Ubacio sam i diode u satove, kada nadjem vremena postaviću slike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 27, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Takoreci mi u mestu pao motor. Desni rolbar se iskrivio prema plastici -priblizio pa i nju malo pritisnuo te iskrivio. Gore luft a dole priljubilo previse. Ko radi ispravku jednog i drugog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jun 27, 2014 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Seba011 radi crash barove za motore..ne znam koji si imao ali ako je u mestu pao ne bi trebao da se toliko pokrivi. Generalno..smaranje je ispravljati crashbar tako da ako si pri kinti neka ti Seba napravi one od 25mm i mozes da padas u mestu do mile volje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6323 Napisano Jun 27, 2014 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Takoreci mi u mestu pao motor. Desni rolbar se iskrivio prema plastici -priblizio pa i nju malo pritisnuo te iskrivio. Gore luft a dole priljubilo previse. Ko radi ispravku jednog i drugog? Ako se dole iskrivio losa je konstrukcija krasbara. Ja radim krasbarove, uglavnom za TA600, jer za njega imam sablon, pa mi ne treba motor za izradu i nikad mi se niko nije pozalio da mu se iskrivio, a napravio sam ih sigurno preko 50 komada. Sto znaci i kad ga ispravis, kod sledeceg pada u mestu ce ponovo da se iskrivi ako se ne ojaca, znaci trenutno ima estetsku, a ne zastitnu funkciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 27, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Krasbar je kappin. Krasbar nije izgubio formu. Nije se dole iskrivio nego se priljubio bocnoj plastici. Prilikom pada je takodje pritisnuo plastiku,izgrebao je i plastika bocna sad ima lufta gore a dole na spoju sa rezervoarom je tesna tj.malo se preklapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 27, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Crko mi laptop pa slabo funkcionisem na netu. Inace bih postavio slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6323 Napisano Jun 28, 2014 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam kako donji deo moze da se priljubi u plastiku sem da se iskrivi, jer je donje kacenje fiksno. Da je gore prisao gde se srafi na usice koje idu oko nosaca hladnjaka, najverovatnije bi se desilo zato sto su se usice pomerile od udarca, onda se otpuste srafovi, vrati u centar i ponovo stegne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 28, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Uf. Nismo se razumeli. Motor je pao na desni bok. Kad sam ga podigao primetim da krasbar nije izgubio svoju formu,samo je blizi plastici nego sto je onaj na levoj. A na bocnoj plastici u nivou vrha krasbara oguljotina i plastika je ta koja se pomerila u tom smislu da je gore malo podignuta a u donjem delu se stisla prema rezervoaru. Probacu utra da postavim sliku. Znaci plastika bocna treba da se nasteluje a krasbar da se povue malo prema van. On se od udarca malo spljostio pa je blizu plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jun 30, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti predlog (koji ja koristim), uzmes parce zeleznicke sine (moze bilo sta tesko, nakovanj i slicno), uzmes sajlu, 2-3 metra. Pricvrstis sajlu za sinu (ili to nesto drugo), pricvrstis za kras-bar (tamo gde je krivo), pozoves nekoga da sedne na motor, a ti uzmes sinu u ruke, odmaknes se i zaljujas sinu i cimnes kras-bar onoliko puta i u onom pravcu u kom je potrebno da je ispravis. Radikalno, ali radi, provereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 2, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Boki. To bi bilo rešenje za Kappin krašbar i moj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 332 Napisano Jul 3, 2014 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Automat zmigavca od cega jos pase na Alpa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Jul 3, 2014 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Od bilo čega Kupi bilo koji elektronski sa 3 izvoda i poveži kako treba (kad kupiš slikaj pa da ti nacrtam) i ima da fercera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 332 Napisano Jul 3, 2014 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Rajko,sutra cu da vidim.Levi zmigavac mi radi a desni zuji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...