Cedo11 2460 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinije ti je da odeš kod vulkanizera da promeniš gume (a još jeftinije ako sam promeniš ), nego da kupuješ posebno točkove. Jeste elegantnije da samo promeniš točkove, ali to košta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 1, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko kupovao u Gevari prednji disk (NG brakes) za TA (91), vredi li cemu? Sad je trenutno na popustu 60tak jura a na mom magaretu je vreme za zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 1, 2014 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko kupovao u Gevari prednji disk (NG brakes) za TA (91), vredi li cemu? Sad je trenutno na popustu 60tak jura a na mom magaretu je vreme za zamenu. Nisam prednji, ali sam uzeo zadnji NG, i mogu da kazem da je extra. Iste je debljine kao i originalni i koci odlicno. Vec dve godine ga imam i preporucujem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Februar 2, 2014 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih vozm cetiri sezone i odlicni su.Koce,ne skripe,ne trose se brzo.Zamenio sam dva prednja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima mdjtm NEMA. Zvao juce rekose nema a kad ce biti ``neznamo`` sve zavisi od potraznje, valjda im se ne isplati samo za mene jednoga da naruce cak iz Spanije. Ok dajte neku informaciju, link, savet, gde da potrazim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Februar 6, 2014 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima mdjtm NEMA. Zvao juce rekose nema a kad ce biti ``neznamo`` sve zavisi od potraznje, valjda im se ne isplati samo za mene jednoga da naruce cak iz Spanije. Ok dajte neku informaciju, link, savet, gde da potrazim? Bedak.. i ja sam se naostrio na isti... prosle godine su uz kupljeni disk poklanjali plocice... tad je tom istom disku cena bila valjda 74 evra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Februar 6, 2014 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh javicu se sta sam uradio sa puzom Ovo je sad rekao bih vecno resenje Eto resena jos jedna bojka transalpa trajno Kazaljka vise ne igra, i km/h vise ne laze, kako je na GPS-u tako je i na instrument tabli. Veoma mi neobicno da vidim kazaljku tako mirnu i preciznu Puz je uradjen perfektno, sve je bilo plug&play Veliki pozzz za @triton -a Kome treba taj puz neka mu se obrati. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan @Iron_Floyd Svaka cast i ko posle kazhe da Srbin ne mozhe da napravi bolje od Japanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 6, 2014 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Da li je izrada ponovljiva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam na glodalici rađeno? Lepo odrađeno, nema šta... Sad će biti manje Transalpa i Afrika sa malom kilometražom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Februar 6, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Imas li na prodaju jedan, zatrebace sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima mdjtm NEMA. Zvao juce rekose nema a kad ce biti ``neznamo`` sve zavisi od potraznje, valjda im se ne isplati samo za mene jednoga da naruce cak iz Spanije. Ok dajte neku informaciju, link, savet, gde da potrazim? Bedak.. i ja sam se naostrio na isti... prosle godine su uz kupljeni disk poklanjali plocice... tad je tom istom disku cena bila valjda 74 evra.. Vidi kod Mileta Biker House , taj moze svasta da nabavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Februar 6, 2014 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh kontaktirajte tritona, ostalo mu je jos par komada koliko znam. Taj ko je to namestio jednom sigurno da moze jos jednom, ali je najbolje da se svi zajedno dogovorite zbog kolicine jer se strugarima ne isplati da prave alat za jedan zupcanik, vec da ih naprave vise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima mdjtm NEMA. Zvao juce rekose nema a kad ce biti ``neznamo`` sve zavisi od potraznje, valjda im se ne isplati samo za mene jednoga da naruce cak iz Spanije. Ok dajte neku informaciju, link, savet, gde da potrazim? Bedak.. i ja sam se naostrio na isti... prosle godine su uz kupljeni disk poklanjali plocice... tad je tom istom disku cena bila valjda 74 evra.. Pronadjoh disk preko sajta motodelovi.com. Trenutno imaju ceske ''Goldfren'' diskove porucio sam pa cemo videti vrede li cemu. Sheset jevrejica kostaju ako nekog interesuje cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Februar 9, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio danas akumulator, upalio radi sve super. Vozio se jedan sat E sad, ne vraca mi se rucica gasa, dal' su sajle pred umiranjem ili se to desava posto nije dugo vozen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda lupam, ali treba podmazati sajlu? Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Februar 9, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda lupam, ali treba podmazati sajlu? Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Ne lupas, podmazacu, nego pitam se da li je samo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 9, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Hladno je vreme, pa je verovatno stegla mas˙ u sajli. Skini je, podmaži i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Februar 9, 2014 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Petljao sam nesto oko motora i primetim da mi je slavinica za benzin vlazna. Ne kaplje ali je dobro vlažna. Zabrinjavajuće ili ne, ako jeste koliko je to odptilike u domacoj valuti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Petljao sam nesto oko motora i primetim da mi je slavinica za benzin vlazna. Ne kaplje ali je dobro vlažna. Zabrinjavajuće ili ne, ako jeste koliko je to odptilike u domacoj valuti ? A jel se oseca na gorivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Petljao sam nesto oko motora i primetim da mi je slavinica za benzin vlazna. Ne kaplje ali je dobro vlažna. Zabrinjavajuće ili ne, ako jeste koliko je to odptilike u domacoj valuti ? Može biti i porozno crevo za benzin,da li znaš kad , i dali je menjano.U svakom slučaju ,po meni dobro proveri šta je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Petljao sam nesto oko motora i primetim da mi je slavinica za benzin vlazna. Ne kaplje ali je dobro vlažna. Zabrinjavajuće ili ne, ako jeste koliko je to odptilike u domacoj valuti ? Pomirisi oseca li se na benzin. moguce je da je samo kondenzacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Da naravno ,ja sam nekako podrazumevao da omiriši ,dal je benzin il voda/kondenz . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Februar 10, 2014 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Benzin je. Crevo je ok, vlazi nekako na telu slavinice, verovatno je neki dihtung popustio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ja otvorio sezonu palo prvih 100 km grejanje mi ne radi na motoru tako da je bilo malo svezije no leti dal zbog starog goriva al u pocetku mi radio samo na jedan klip odem do drugara, on podigne onu kapicu sa svecice tako da smercovalo i kad je sastavio voziiii misko naravoucenije ako vam navlazi svecica podignete onu kapicu da pocne da se cuje varnicenje, tako valda svecica dobije vecu varnicu i uspe da sastavi reko mi komsija da sam izgubio kalendar kad me vido na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...