sejn 17 Napisano Septembar 6, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jedno pitanje za iskusne: TA 650....Prilikom jaceg kocenja prednjom kocnicom hoce tocak malo da povuce u desno.Pregledali smo prednje diskove i plocice su ok,guma ima odlicnu saru al je stara,ulje u amortizerima nisam dirao ove dve godine od kako je motor kod mene.Pozz Jedino ako ti srafovi koji drze tocak i vile nisu stegnuti... jedino tako moze tocak da vodi svoju politiku... Da to cu da pogledam....ali meni lici na ulje u stapovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 9, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ponovih se i ja novim MITAS gumama :jee: Upravo sam ih provozao po kisi, lepe kao blesave, stvarno odlicne gume, a i cena je zadovoljavajuca Prednja 90/90 - 21 E-09 (nije bilo DAKAR verzije) Zadnja 130/80 - 17 E-09 DAKAR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4172 Napisano Septembar 9, 2013 Ne silazi, 6535 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jedno pitanje za iskusne: TA 650....Prilikom jaceg kocenja prednjom kocnicom hoce tocak malo da povuce u desno.Pregledali smo prednje diskove i plocice su ok,guma ima odlicnu saru al je stara,ulje u amortizerima nisam dirao ove dve godine od kako je motor kod mene.Pozz Jedino ako ti srafovi koji drze tocak i vile nisu stegnuti... jedino tako moze tocak da vodi svoju politiku... Da to cu da pogledam....ali meni lici na ulje u stapovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 9, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, da se skupimo kao prosle godine kada nas je bilo preko 20+ motora. Prijavljujte se, bilo je super prosle godine, jednodnevno druzenje i razmena iskustva. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/95655-ta-izlet-drugi-deo/page__pid__1543433#entry1543433 Nemojte dozvoliti da nam propadne susret ove godine ! Gde ste svi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 332 Napisano Septembar 9, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma najgori smo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Septembar 11, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi bilo dobro zalepiti na prvu stranicu. Zaista puno korisnih informacija http://www.adventure-enduro.de/motorrad/transalp/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Zna li neko adresu prodavnice u novom sadu gde može da se kupi tremoprekidač od suzuki marutija,koji paše na transalpa? Mirko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zainteresovan, imam ja jedan nov, visak mi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Septembar 19, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo sta moze biti,kada sam skinuo filter zraka smrdi na benzin i to zestoko ali suv kao barut? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 19, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan To znači da je sve u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) Misteriozno pregrevanje transalpa je rešeno.Pokazalo se da je uzrok vodena pumpa na kojoj nedostaju peraja koja teraju vodu.Dal je neko video nešto slično? Dal je moguće da se rotor raspao od korozije? Postoji li to kao rezervni deo,i da li ga neko možda ima? Mirko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Au druže, horor! Ne znam kako može da korodira pumpa, verovatno je ubačena obična voda u sistem, ne znam kako drugačije... A za pumpu proveri kod Dejana iz Knjaževca (mislim da je odatleN). Nemam njegov broj, javiće se već sigurno neko ko ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) Misteriozno pregrevanje transalpa je rešeno.Pokazalo se da je uzrok vodena pumpa na kojoj nedostaju peraja koja teraju vodu.Dal je neko video nešto slično? Dal je moguće da se rotor raspao od korozije? Postoji li to kao rezervni deo,i da li ga neko možda ima? Mirko Ja tu ne bi nista buzdzio. Kupi novu pumpu ili dobru polovnu, I isperi sistem od korozije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Peraja je verovatno pojeo home made antifriz tj onaj antifriz sto se kupuje za male pare a pravi se kod komsije u supi. Isto se meni desilo al na kolima, voda nemoze da izede tako perajca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Septembar 25, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za iskusne Cuo mi se lanac ali nisam bas obracao paznju posto neki kazu da je to normalno...ali kad sam malo zavirio imam sta i da vidim...evo slika i video pa procjenite sami..lanac mi puno seta na zupcaniku.zupcanik hoda vrlo malo . Dali je to normalno,ako nije u cemu je problem? Video ne mogu da zakacim Na slici poklopca se jasno vidi kuda je lanac strugao sto mi nije logicno.. Vasi komentari .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Septembar 25, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Da li lanac odgovarajuci? DID kaze da za TA ide 525VX sa 118 clanaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Septembar 25, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Da li lanac odgovarajuci? DID kaze da za TA ide 525VX sa 118 clanaka. Kako to provjeravam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Septembar 25, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za iskusne Cuo mi se lanac ali nisam bas obracao paznju posto neki kazu da je to normalno...ali kad sam malo zavirio imam sta i da vidim...evo slika i video pa procjenite sami..lanac mi puno seta na zupcaniku.zupcanik hoda vrlo malo . Dali je to normalno,ako nije u cemu je problem? Video ne mogu da zakacim Na slici poklopca se jasno vidi kuda je lanac strugao sto mi nije logicno.. Vasi komentari .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Septembar 25, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Da li lanac odgovarajuci? DID kaze da za TA ide 525VX sa 118 clanaka. Kako to provjeravam? Svaki lanac kad se menja ide u paru sa prednjim I zadnji lancanikom, ali moze I posebno. Bitno je znati korak lanca i duzinu... Da ne pricam mnogo evo je tema o lancima I nadam se da ces ovde sve naci sto treba http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/71031-lanac525520o-ringx-ring/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Septembar 25, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za iskusne Cuo mi se lanac ali nisam bas obracao paznju posto neki kazu da je to normalno...ali kad sam malo zavirio imam sta i da vidim...evo slika i video pa procjenite sami..lanac mi puno seta na zupcaniku.zupcanik hoda vrlo malo . Dali je to normalno,ako nije u cemu je problem? Video ne mogu da zakacim Na slici poklopca se jasno vidi kuda je lanac strugao sto mi nije logicno.. Vasi komentari .... Osigurac od pogonskog zupcanika ti je pohaban, seta ti zupcanik po osovini! Moras ga promeniti! To se desava kada ti zadnji tocak nije paralelno postavljen u viljusku (prilikom zatezanja otpustanja lanca..). Imam jedan rezervni sto sam odradio kod strugara.. uradjen je od kvalitetnijeg celika... treba mu samo malo turpijanja jer malkice previse pasent napravljen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Septembar 25, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Septembar 26, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda Kaoja je razlika izmedju tvog i mog?Osim sto je tvoj cistiji. Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano Septembar 26, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugari potrebna mi je pomoc.Proslog meseca sam u lousu i tcm kupio neke moto stvari i uredno na granici overio taxe free.Problem je sto neznam kako se vrsi povracaj.Svaka informacija dobrodosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Septembar 27, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi moglo da bude? Kada ga palim dok je hladan skoro svaki put se ugasi,ne moze da radi na leru ali cim se zagrije radi na 1.5k obrtaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Septembar 27, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi moglo da bude? Kada ga palim dok je hladan skoro svaki put se ugasi,ne moze da radi na leru ali cim se zagrije radi na 1.5k obrtaja. Treba ti jedna provera i podesavanje karburatora. Kakav ti je filter vazduha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...