PaPaja 1182 Napisano April 3, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, gel su mi malo skupi, verovatno se na duze isplati ali trenutno se meri svaki dinar.. Pogledacu ovu Vartu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da mi je crkao akumulator, gde da kupim u Bg.-u novi i koji? http://www.batterycentar.rs/ YUASA i nema glava da te boli. Od unibata i slicnih sranja, bez, a mozes i VARTA, ako ih ima jer ja kad sem trazio za AT pre dva meseca nigde nije bilo samo YUASA al ga nema, ja kupio unibata pre 6 meseci i usrecio se, vratili mi ga danas sa servisa ... bolje radi YUASA 5 godina stara nego unibat 5 meseci star... pre bi uzeo vartu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 3, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan samo YUASA al ga nema, ja kupio unibata pre 6 meseci i usrecio se, vratili mi ga danas sa servisa ... bolje radi YUASA 5 godina stara nego unibat 5 meseci star... pre bi uzeo vartu Procitao sam da si se usrećio sa Unibatom, pa ću videti da uzmem nešto malo bolje ali da nije baš preskupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano April 5, 2013 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo drugari...Otvaranje sezone '13...dolazite li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan O da,mozemo li se dogovoriti za zejednicku voznju tada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan samo YUASA al ga nema, ja kupio unibata pre 6 meseci i usrecio se, vratili mi ga danas sa servisa ... bolje radi YUASA 5 godina stara nego unibat 5 meseci star... pre bi uzeo vartu Procitao sam da si se usrećio sa Unibatom, pa ću videti da uzmem nešto malo bolje ali da nije baš preskupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio Vartu koju proizvodi Slovacka i super se pokazala a nije skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio Vartu koju proizvodi Slovacka i super se pokazala a nije skupa Gde si kupio i koliko je kostala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Yuasa je naj bolja,al ima još bar dva dobra izbora,Varta i Bosch(Boš).Inače Boš imam drugu godinu pokazao se ok,a i bio je vrlo jeftin.U ´Biker house-u´ ,bio je oko 2800din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano April 8, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vartu imas na Nisovim pumpama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Trandza čeka da se utovari u prikolicu i završi farbanje.Oklopi i rezervoar završeni još prošlog meseca ali zbog lepog vremena tavorili i skupljali prašinu. Naštelovani ventili,zamenjen filter vazduha, ostalo još da kupim jedan retrovizor i svećice. Ako bude lepo vreme verovatno ću ga za viken sklapati. Postaviću slike kada ga potpuno završim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ja resio za maj da putujem malo madjarska, ceska, poljska... jel neko putovo, pitanje, treba ju li vinjete za motor za ove zemlje, na netu nasao da ne treba, ali znam da su kazne velike,,, zna li neko nesto o tome i ako moze neki savet posto prvi put putujem motorom da li je 1000 km velika tura za izdrzati na trandzi u komadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Mlooooogooooo kume 1000 km/dan.Nije nemoguce (autoput+dosada+monotonija+8h+monotonija) ali ne preporucujem.Ali ako pocepkas na par komada onda je uzivanje.Ja obicno gadjam oko 300km do 450km max u danu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan pa 350 - 400 sam probo i nije problem, ali ovo sa 1000 i meni se cini da dupe nece da izdrzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vinjete naravno trebaju za autto puteve,zavisi kuda ces ici,skini si karte i vidi....300-400km moze ostalo je mucenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano April 11, 2013 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 500 km je neka gornja granica dnevne vožnje ako se ne ide utoputem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano April 11, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle godine sa TA650 par puta imao dnevne ture po 700-800km i nekih 10-12 sati na motoru magistralnim putevima. I što reče Arakis već posle nekih nekih 500km u cugu (sa par pauza po 15-ak min) počinje da boli "zadnji deo" tela. Tako da ko razmišlja o takvim turama svakako treba da razmisli o nekom aftermarket sedištu a što se motora tiče TA takve ture prelazi kao od šale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano April 11, 2013 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tačno, nije problem u motoru već u vozaču Osim toga ako žuriš previše ne vidiš ništa oko sebe, Meni lično je pored uživanja u vožnji uživanje i u prirodi oko mene deo kompletnog doživljaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano April 11, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam odradjivao turu transmonte prosle god, odvozao sam 560km u jednom cugu bez pauze... sa temperaturom i uzivao sam Jednostavno kad osetis da ti treba pauza, malo ustanes, vozish stojećki (sto u kolima ne mozes..)... i posle par minuta voznne u stojecem polozaju vise ti se i ne staje... jos ako nadjes neki dinamican off po makadamu kad ti gps prekrati put... milina.. u zivotu nisam imao lepsu i uzbudljiviju voznju.. putevi u nepoznato sa poprilcno dinamicnim stilom voznje... auto put ne preporucunem nikom... to je nesto najdosadnije.. i najgluplji moguci nacin da nabacite km na cajger.. i jos gluplji da potrosite gorivo ni u sta... Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan unibant akumulator epizoda drugi deo vratili mi ga kao ispravan i on se opet samo ispraznio za 3 dana... opet ispocetka servis pa ga onaj tamo meri 10.2 volta postavlja glupo pitanje jel bio na punjacu bla bla... bas me zanima sta ce sad da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan unibant akumulator epizoda drugi deo vratili mi ga kao ispravan i on se opet samo ispraznio za 3 dana... opet ispocetka servis pa ga onaj tamo meri 10.2 volta postavlja glupo pitanje jel bio na punjacu bla bla... bas me zanima sta ce sad da bude i moj je bio kod njih na reklamaciji i merili su ga1 pod opterecenjem i videli da je neispravan.Normalno,dali su mi drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano April 14, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko u BG-u drage volje da dodjem kod njega i ispoliram motor (da ispoliram lak), ili eventualno da pozajmim pastu i da to odradim sam da ne kupujem ceo komplet ? Znam da ovo nije na mestu, ali ako ima nekoga, neka se javi PS Zavrsio sam motor, ali pisanje i slikice sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ideju gde da nabavim-kupim-napravim one gume koje drže bočne plastike?Naime, kada sam donosio delove od farbara u jednu kesu mi je spakovao slavinicu, te gume i distancer za km sajlu.Ta kesa mi je ostala u gepeku a kola su mi posle par dana obili i naravno pokupili i tu kesu.Zvao sam nekog prodavca polovnih delova i našao slavinicu ali guma nema.Distancer cu nekako napraviti ali te gume me baš muče jer motor stoji polu sklopljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ideju gde da nabavim-kupim-napravim one gume koje drže bočne plastike?Naime, kada sam donosio delove od farbara u jednu kesu mi je spakovao slavinicu, te gume i distancer za km sajlu.Ta kesa mi je ostala u gepeku a kola su mi posle par dana obili i naravno pokupili i tu kesu.Zvao sam nekog prodavca polovnih delova i našao slavinicu ali guma nema.Distancer cu nekako napraviti ali te gume me baš muče jer motor stoji polu sklopljen. Jel mislis na one gume sto idu na rezervoar u koje se ulazno zabice sa bocnih plastika? Takozvane grommet gume vidi sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Da,kao sa slike, što idu na rezervoar i ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...