rne 26 Napisano Mart 15, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan potreban savet imam novu danlop trailmax d 607 f prednju gumu ali sam u dilemi koju zadnju gumu da kupim. U konbinaciji su danlop trailmax t 91 i michelin anake 2.U dilemi sam dali da stavim 120 ili 130 i kako ce se ponasati u voznji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Mart 16, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan potreban savet imam novu danlop trailmax d 607 f prednju gumu ali sam u dilemi koju zadnju gumu da kupim. U konbinaciji su danlop trailmax t 91 i michelin anake 2.U dilemi sam dali da stavim 120 ili 130 i kako ce se ponasati u voznji motor. Koje ti je godiste TA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Mart 16, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan moj sjedoguz nije jos gotov, kod bobana je a posto pada sneg i nije mi tesko da cekam doduse provozo se danas do radnje, mesto sedista stavio stiropor nije udoban al je topao ko da ima u njemu grejac ako vam zimi hladno na sedistu resenje je sediste od stiropora nego pitanje kako da proverim dal mi nesto vuce struju, jer za 7 dana se isprazni akumulator dovoljno da ga moram dopunjavati da bi upalio, alarm je iskljucen na palim ga, akumulato mi je pod garancijom.. da li smem skinuti klemu pa da stavim unimer izmedju ili... mislim ono kao na ampermetar zna neko kako se proverava dal vuce negde struju Sigurno ti negde vuce struju. Za 7 dana ne sme da izgubi nista od kapaciteta. Probaj da otkacis taj alarm pa onda prati situaciju. To sto nije ukljucen ne znaci da ne vuce struju. Proveri napon punjenja kad ti motor radi unimerom. Stavi unimer na kleme ( naravno povezane sa akumulatorom) i napon treba da je od 13.5 do 14.4 V. Sve izvan toga baca sumnju na regler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Mart 16, 2013 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Alarm troši struju iz akumulatora i kada je isključen - čeka da pritisneš dugme na daljincu i da ga uključiš Još ako ti je accu slab, sasvim je dovoljno i tih 7 dana da imaš probleme sa paljenjem. Na 3000 1/min napon na accu mora biti između 14 - 14.4V, već 13.8V znači pražnjenje accu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan transalp 1998 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Mart 16, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan transalp 1998 To godiste ima zadnju gumu 120/90 R17. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Mart 16, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan punjac puni, proverio sad, znaci na 3000 obrtaja merio i ok,, a kako sad da proverim koliko mi vuce taj alarm, ne znam kako da ga otkacim kad je sve zboksano ispod svetla a ne mogu naci osigurac gde mu je da skinem jednu klemu recimo pa stavim izmedju ampermetar u red i koliko tu sme da vuce recimo struje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Mart 16, 2013 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i 130...nece crkne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Mart 16, 2013 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan punjac puni, proverio sad, znaci na 3000 obrtaja merio i ok,, a kako sad da proverim koliko mi vuce taj alarm, ne znam kako da ga otkacim kad je sve zboksano ispod svetla a ne mogu naci osigurac gde mu je da skinem jednu klemu recimo pa stavim izmedju ampermetar u red i koliko tu sme da vuce recimo struje Može i tako, skidanjem minus ili plus kleme a vući će od 3 do 50 mA u isključenom stanju, zavisi da li ima LED ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan sto vise tehnike to komplikovanije arakis bio si u pravu to vuce i kad je ugaseno, ko da busno, a nema led diodu skratio bi ju da sam ju nasao ali kad sam skino klemu alarm izgubio kod pa ima tamo negde gurnes pet puta pa pritisnes daljinac i ponovo se kodira genijalno resenje ce biti uglaviti negde prekidac ali ako se uvek bude morao kodirati alarm ni to nije genijalno za sad svaki treci dan gurnem punjac u uticnicu za upaljac i malo ga dotankujem sad bar znam da mi regler dobro puni, a da mi alarm busan i kad je ugasen isto ki da je i upaljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek sam u potrazi za mrezicom na bocnoj plastici, ima li neko nesto da ponudi, ili neki savet gde da nadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek sam u potrazi za mrezicom na bocnoj plastici, ima li neko nesto da ponudi, ili neki savet gde da nadjem... Jedino da napravis sam. Ima da se kupi mrezica na metar u jednoj farbari u Vojvode Stepe preko puta Banca Intese (kod nekadasnjeg bioskopa Vozdovac). Imaju metalne i plasticne. Meni je trebala metalna za prozor na garazi. Generalno moze da posluzi, da je iskrojis na meru i montiras. Mrezica je pocinkovana tako da ne moras da je farbas. Evo kako izgleda mrezica na prozoru ( duplo je postavljena) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan @ VarQ Možeš da pogledaš i mrežice u Gang Land-u.To je prodavnica za šminku auta,ali znam da su imali lepe i ok mrežice-kupiš dimenziju koja ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Aleksandar67 i @Lad Hvala Vam na odgovorima, javljam sta sam uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Mart 17, 2013 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan 30cm x 100cm...i nije skupa puno..1300din. http://www.gl-tuning.com/artikal.php?id=5123 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mrezica od filtera za vazduh od autobusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Mrezica od filtera za vazduh od autobusa Jes ti lud sta ako ga uvate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Mrezica od filtera za vazduh od autobusa Jes ti lud sta ako ga uvate... Ko? Ovi iz Bus Plusa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Mrezica od filtera za vazduh od autobusa Jes ti lud sta ako ga uvate... Ko? Ovi iz Bus Plusa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sklopio sam sam spoljne plastike na TA 650 ostala je ova i nemogu je nikako ubaciti.Jel ima neko sliku il neko objasnjenje.... nemogu se setiti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim dobro sta je, ogromna ti je slika, da nije to ona plastika što ide ispred hladnjaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan nisam nikad imao 650-icu, samo 600, ali mi ovaj deo lici na onu plastiku sto ide na hladnjake... sa gornje strane, blize rezeorvaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok,resen problem u svakom slucaju hvala. Ma ide dosta nize,znao sam ja gde treba da ide samo sam ga okreno pogresno.Nasao sam slucajno jednu slicicu i resio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim dobro sta je, ogromna ti je slika, da nije to ona plastika što ide ispred hladnjaka? Jeste Boki,nego sam je okreno kontra pa sam se zajebavo dva sata.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...