Jump to content

Moto Zajednica

Honda XL600 V -Transalp

Recommended Posts

• Drug član, 1057 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic

Ја оћу да турим "+" Хитмену на наступу и деловању. А пошто госн модератор Хитмен нема то дугменце нек се сматра ПЉУСНУТИМ :zdravo:

Свака част, без зезања, Хитмене :care:

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

More pade mi na um ideja. Možda zvuči potpuno sumanuto sobzirom gde živimo, ali... da nije gorivo postalo malo bolje nego pre? Da se nije neko usudio da digne oktansku vrednost?

Ovo je na račun manje obrtaja a ista ili veća brzina.

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: suzuki dr350, honda xl

pa kad si decak mozes sebi da das malo za pravo :D

nisam iskusan toliko ali dosta teoretskog znanja imam kao i svi ovde

inace ne moze iz cista mira motor da ti ide 10kmh brze na istim obrtajima ako nista nisi dirao, osim ako nisi ugradio neku raketu u dupe pa imas dodatni pogon

a trosi ti manje jer vozis kao baba (video sam pre neki dan kako vozis)

Pa cekaj sad strucnjace, jel vozim sporo ili mi ne valja obrtomer...

Ti si izgleda od onih decaka, ciji je motor najbolji, ulje najbolje, voznja najbolja, znanje najbolje, do duse teoretsko... Ti si zapravo sve ono, cega na forumu ne bi trebalo da bude.

Doduse,to je samo skromno misljenje jedne babe...

pa na zalost teoreticara vidim ovde najvise pa reko da se pridruzim

inace to je brzinomer a ne obrtomer, ja znam da je to sve u jednoj kutiji ali dva odvojena uredjaja su u njemu, jedan elektronski a drugi mehanicki

taj mehanicki deo je brzinomer koga ne pokrece sajla direktno vec sajla okrece magnet koji se vrti unutar metalne solje na koju je nakacena kazaljka e u tom sklopu svasta nesto moze da pravi problem i da pritom pokazuje laznu brzinu

teoretski a ni fizicki nije moguce da nesto sto ima tacno definisan odnos odjednom to promeni a da nista od cinjenica nije promenjeno

• Çelebi, 2415 postova

Momče, savršeno si savladao to gradivo :takoje:

Ništa ne može da se promeni unutar sistema sa tačno definisanim odnosom ako se ne menja jedna od činjenica. Osim ako se ne promeni odnos. Međutim, ni 2+2 ne mora biti tačno 4 ukoliko se to posmatra u dve ili više ravni (Demidovič, ruski matematičar). Tačno je samo unutar jedne ravni.

Samo polako i bez nervoze, što reče kolega Hitmen. Ostanimo unutar konstruktivne razmene mišljenja da bi i tema ostala konstruktivna.

pa kad si decak mozes sebi da das malo za pravo :D

nisam iskusan toliko ali dosta teoretskog znanja imam kao i svi ovde

inace ne moze iz cista mira motor da ti ide 10kmh brze na istim obrtajima ako nista nisi dirao, osim ako nisi ugradio neku raketu u dupe pa imas dodatni pogon

a trosi ti manje jer vozis kao baba (video sam pre neki dan kako vozis)

Pa cekaj sad strucnjace, jel vozim sporo ili mi ne valja obrtomer...

Ti si izgleda od onih decaka, ciji je motor najbolji, ulje najbolje, voznja najbolja, znanje najbolje, do duse teoretsko... Ti si zapravo sve ono, cega na forumu ne bi trebalo da bude.

Doduse,to je samo skromno misljenje jedne babe...

pa na zalost teoreticara vidim ovde najvise pa reko da se pridruzim

inace to je brzinomer a ne obrtomer, ja znam da je to sve u jednoj kutiji ali dva odvojena uredjaja su u njemu, jedan elektronski a drugi mehanicki

taj mehanicki deo je brzinomer koga ne pokrece sajla direktno vec sajla okrece magnet koji se vrti unutar metalne solje na koju je nakacena kazaljka e u tom sklopu svasta nesto moze da pravi problem i da pritom pokazuje laznu brzinu

teoretski a ni fizicki nije moguce da nesto sto ima tacno definisan odnos odjednom to promeni a da nista od cinjenica nije promenjeno

АААААААА????

Немојте више да ме збуњујете јер после овога нисам сигуран ни дал ћу знати да одржавам равнотежу сутра када будем сео на моторин :lol::lol::lol::moto3:

• Podržavam 2

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: suzuki dr350, honda xl

Ništa ne može da se promeni unutar sistema sa tačno definisanim odnosom ako se ne menja jedna od činjenica. Osim ako se ne promeni odnos. Međutim, ni 2+2 ne mora biti tačno 4 ukoliko se to posmatra u dve ili više ravni (Demidovič, ruski matematičar). Tačno je samo unutar jedne ravni.

Samo polako i bez nervoze, što reče kolega Hitmen. Ostanimo unutar konstruktivne razmene mišljenja da bi i tema ostala konstruktivna.

a da je baba imala onu stvar ne bi bila baba, a posto se sve desava u jednoj ravni ako nije menjao odnos sa zupcanicima ne moze da mu se poveca krajnja brzina bez povecanja broja obrtaja a mala je verovatnoca da ga zeza obrtomer

i nema nervoze, samo pokusavam da objasnim coveku da mu nesto ne radi kako treba a posto je pominjao obrtomer da mu naznacim koja je razlika izmedju ta dva

• Drug član, 872 postova
  • Motocikl: ...

a da je baba imala onu stvar ne bi bila baba, a posto se sve desava u jednoj ravni ako nije menjao odnos sa zupcanicima ne moze da mu se poveca krajnja brzina bez povecanja broja obrtaja a mala je verovatnoca da ga zeza obrtomer

i nema nervoze, samo pokusavam da objasnim coveku da mu nesto ne radi kako treba a posto je pominjao obrtomer da mu naznacim koja je razlika izmedju ta dva

Ti ne objasnjavas, vec etiketiras... Sto u svakoj normalnoj konverzaciji i dijalogu, bilo da su misljenja sukobljena ili ne, stvara tenziju.

Sto me opet vraca na prvobitan zakljucak, da dajes sebi previse za pravo.

dobro ljudi,aj sve je u redu,obrtaji su normalni,pali,ide,ne laze nista.. :takoje:

хахахахаха, КРАЉУУУУ!

Ти си мој идол :lol::zdravo:

• Svrati ponekad, 278 postova
  • Motocikl: Honda Transalp XL 650

Pozdrav ljudi.

Samo da se pohvalim : Od danas sam ponosni vlasnik TA 650 :BJB-Transalp:

Posle 5 meseci preturanja po Srbiji, zavlacenja po selima i gradovima :tuzno: .... konacno sam pronasao motor u dobrom stanju koji ne kosta svoju tezinu u zlatu

Danas sam pazario jednu lepoticu :dobar:

Toliko je taze, da jos nema ni sliku.

Eeeeee, a sada su ja da :moto1:, a dugi ce da :staa3: , ja cu u sebi misliti :dupe2:

Nisam nesto recit covek ( nadam se da sam bio slikovit ), al sam morao ovo da podelim sa vama kolegama :takoje:

• Çelebi, 2415 postova

@lukas

Momak, izgleda da ne kapiraš suštinu. Niko tebi ne osporava ništa. Problem je nastao kad si počeo da deliš pamet na način koji nije primeren konkretnoj situaciji. A povrh svega ti je ton prilično oštar, da ne kažem nešto gore.

Kao urednik, nemam privilegiju da sa tobom stupam u komunikaciju kakva bi bila opravdana jer moram braniti parlamentaran način komunikacije. Zbog toga ću ti prećutati da si drzak i bezobrazan kada pominješ babe i one stvari jer bi tada imao dedu viška.

Obrati pažnju iz fundamenta. Promeni ton dok je sve još mlako i prilagodi se civilizovanom načinu razmene mišljenja. Ne moraš se nikome izvinjavati za svoj ton ali gledaj da se ne upuštaš u ovakve situacije u kojima bi neko imao primedbe na tvoje izražavanje.

p.s. za dodatne informacije mi se možeš obratiti na PP

• Çelebi, 2415 postova

@Djorke

Džabe pričaš. Ništa bez slika. Pa ti vidi šta ćeš :D

inače, čestitam na izboru. Najvažnije je da si ti zadovoljan, a po postu bi se reklo da si prezadovoljan :)

• Svrati ponekad, 278 postova
  • Motocikl: Honda Transalp XL 650

Bice uskoro i slikice neke.

Jesam prezadovoljan. Znate svi kako izgleda prica u Srbiji : nema se para ni kod onog koji prodaje, ni kod onog koji kupuje. Prava je sreca kada se ljudi dogovore oko kupovine.

Meni je ovo inace prvi motor, pa je dodatno uzbudjenje u pitanju :moto3:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja