dkozic 53 Napisano Avgust 27, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan 2021 (prethodni Motogrini 3072) Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima,zovem se Dražen, 52 godine, Novi Beograd.Nakon dve godine vožnje električnog skutera, uhvatilo me neko ludilo i odlučih da"porastem". Juče sam položio za A kategoriju. Žena, naravno, neće ni da čuje, deca oduševljena, jer će im ćale napokon biti "cool".Forum pratim već nekoliko meseci, ali se tek danas prijavljujem. Sve sam mislio da će ludilo da me prođe. Ali ne lezi vraže, groznica sve veća.Merkam Yamahu XJ900S Diversion iz devedesetih. To mi se čini da će odgovarati mom budžetu i mojoj visini od 193cm.Skuter ostaje tu, za otići na pijacu i tako to. Slike šaljem naknadno. Gesendet von meinem SM-J330F mit Tapatalk 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Avgust 27, 2022 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 178 Napisano Avgust 27, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao u klub 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkozic 53 Napisano Avgust 27, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan 2021 (prethodni Motogrini 3072) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, živi bili!Gesendet von meinem SM-J330F mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8209 Napisano Avgust 27, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro stigao,a ostalo,nema veze sa nikakvim krizama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jer ti nisi u srednjim godinama. Ili jesi, do 60? Pa, ako imaš dobru genetiku, hraniš se zdravo i vežbaš, onda ok. Yamaha je dobar izbor, ali je mnogo bitnije, kada je u pitanju polovan i star motor, u kakvom je stanju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10530 Napisano Avgust 27, 2022 Hronični Motociklopata, 7334 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Nikad nije kasno za pravu stvar Mislim da je 900cc mnogo za pocetnika, bolje uzmi 600cc Diversion, taj ce mnogo vise da prasta pocetnicke greske, a bice ih, to je normalno, niko se naucen nije rodio, a i bice ti komotan, bar meni je bio sa mojih 188cm i stotinak kg, 5cm tamo-vamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6067 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @dkozic tebi treba motor koji će odgovarati tvojim gabaritima, bez osvrta na kubikažu koja je u tvom slučaju sekundarna.Konačno, nisi balavac nego formirana i zrela ličnost.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10530 Napisano Avgust 27, 2022 Hronični Motociklopata, 7334 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Može čovek biti formiran i zreo kolko hoće, ali to nemože nadomestiti iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Avgust 27, 2022 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan "Ne cvikaj generacijo..." nego uzmi ono šti si naumio i polako. Dobro nam došao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7358 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kozić? Iz Ljubinja? Dobra je to to mašina, ali bi ja predložio nešto drugo. Transalp 700. Ako se uklapaš u budžet. Pre svega jer je mnogo novije a ozbiljno podcenjen motor, nije brz, ni u čemu nije najbolji ali sve radi veoma dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pustite čoveka da vozi kardan ,a ne lanac. Nije to kriza nego zakasneli pubertet 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkozic 53 Napisano Avgust 28, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan 2021 (prethodni Motogrini 3072) Prijavi odgovor kao problematičan Uh, nisam očekivao da će predstavljanje moje malenkosti izazvati toliko pažnje.Hvala svima na toplom dočeku i savetima.Pokušaću jednim postom da svima odgovorim.@jeftaNS Da, možda si u pravu da je ovo zakašnjeli pubertet. Ko će ga znati. Ali je sigurno da preferiram kardan, a ne lanac. Nisam od onih koji lickaju auto i ispod njega provode svaki slobodan trenutak. Možda će sa motorom biti drugačije, ali za sada idem ka opciji sa manje održavanja.@Andrej_Hotstepper Da, u pravu si, rođen u Sarajevu, a poreklom iz Ljubinja. Pogledaću još jednom i Transalp. Hvala na preporuci.@Disko Nindža Hvala na brizi. Jurcanje i ludiranje (autom), ako ga je i bilo, je odavno iza mene. Ali, svakako si u pravu, motor je nešto drugo. Tu sam na početku. E sad, moja prvobitna ideja je bila da uzmem neki skuter, malo jači od onoga što imam, recimo 150, max 250ccm. Ali kada sam došao u auto školu, instruktor me je obrlatio da polažem za punu A kategoriju, a ne za A1 ili A2. Tada sam i prvi put seo za korman motora. I tad je kvrcnulo.Kod izbora motora mi veliki problem predstavlja činjenica da sam na malo njih seo, a još manje ih vozio. Pokušaću da nađem neki rent-a-bike i da tako stičem iskustvo, dok se ne odlučim i kupim svoj motor. Preporuke u tom smislu su takođe dobrodošle.Hvala ostalima na pozdravima. Nadam se da ćemo se i uživo sresti na nekoj od vožnji.Gesendet von meinem SM-J330F mit Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Avgust 28, 2022 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A ni da kažeš "hvala mom instruktoru koji mi je ukazao pravi put" ! 5 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkozic 53 Napisano Avgust 28, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan 2021 (prethodni Motogrini 3072) Prijavi odgovor kao problematičan @jasminko VIR Napisao sam pohvalu mom instruktoru i nadam se dobrom drugaru Jasminku, ali sam obrisao. Našao sam temu na forumu koja se bavi auto školama, pa sam nameravao tamo da pišem. Mislio sam da sam se ovde previše raspričao.Gesendet von meinem SM-J330F mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Avgust 28, 2022 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja se to samo malo šalim. Tu sam naravno za sve što treba pa i za avanture gledanja motocikala po okolini. Dobro nam došao na forum ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 28, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao i srećno sa odabirom. Predložio bih ti samo da se ne osvrces puno na predrasude o gabaritim kao ni nekoj max snazi za početnike. Uzmi ono sto ti se svidja i ono sto te radi i to je odličan pocetak karijere a dalje ćeš sam videti koji će biti drugi motor. Još jednom, srecno sa svime. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5535 Napisano Avgust 29, 2022 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan E ako ti je Jasminko instruktor bio najeboo si totalno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Avgust 30, 2022 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Avgust 30, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano April 23, 2024 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Drazen Himalayan Upoznao ga juce, fin neki momcic a motorom sam se bas prijatno iznenadio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkozic 53 Napisano April 23, 2024 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan 2021 (prethodni Motogrini 3072) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala čika Rajku na lepim rečima. Juče sam bio kod njega. Nameštali maglenke i utičnicu 12V na moj Himalayan. Odlično je to uradio. Usput smo se baš lepo družili. Rajko je od onih majstora kojima ne smeta zapitkivanje laika kao što sam ja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkozic 53 Napisano April 23, 2024 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan 2021 (prethodni Motogrini 3072) Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da sam sa maglenkama i utičnicom kompletirao opremanje za sezonu. Al ne lezi vraže, danas poručih neke gaďžete za moj Himi preko Aliekspresa. Većinom šminka, ali ima i korisnih stvari. Videćemo kada i šta će od toga stići. U svakom slučaju sam spreman za sezonu. Servis na 10000km urađen. Kamp oprema kompletna uključujući šator, hamock, krilo, primus...Sve isprobano pre dve nedelje na putu u Rumuniji. Moje magare vuče sve a da se i ne zadiše. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 222 Napisano April 23, 2024 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ma brajo, kakvo Ludilo. Kakva kriza srednjih godina...samo ti uzivaj svaki dan koliko mozes, bes sve i pomalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...