BokyBoy 21633 Napisano Nedelja u 16:52 Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Xnikolax je napisao: Ova je zavrsila kod mene. Uzeo je kao drugi motor (bice ukras za dnevnu sobu). Pa da vidim da li mogu da je vratim u normalno stanje E, drago mi je da se vratila u BG i kod nekoga sa foruma. Dobar je to motor druze, mazen i pazen, mnogo je para upucano u nju, jeste dosta presla ali mislim da moze da se dovede u dobro stanje za ne tako mnogo para.Raste joj vrednost sa godinama jer je prva serija, nelimitirana. Das krug jednom, da se malo prisetim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 119 Napisano Nedelja u 17:58 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: E, drago mi je da se vratila u BG i kod nekoga sa foruma. Dobar je to motor druze, mazen i pazen, mnogo je para upucano u nju, jeste dosta presla ali mislim da moze da se dovede u dobro stanje za ne tako mnogo para.Raste joj vrednost sa godinama jer je prva serija, nelimitirana. Das krug jednom, da se malo prisetim? Naravo. Cim joj sredim paljenje, onu boljku koju ima svi do 2003 god. Inace kad sam je uzeo bila su 4 kupoprodajna ugovora bez da je iko registrovao. Sad je konacno opet regularna i registrovana. Ti mi samo reci da li si ti radio nesto po pitanju tog paljenja a ja javljam cim je sredim da obrnes koji krug 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21633 Napisano Nedelja u 18:09 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2753 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Xnikolax je napisao: Naravo. Cim joj sredim paljenje, onu boljku koju ima svi do 2003 god. Inace kad sam je uzeo bila su 4 kupoprodajna ugovora bez da je iko registrovao. Sad je konacno opet regularna i registrovana. Ti mi samo reci da li si ti radio nesto po pitanju tog paljenja a ja javljam cim je sredim da obrnes koji krug Sta tacno u vezi paljenja, kod mene nije imala nikakav problem jer je majstor Makmoto resio njenu fabricku boljku tj frajlaif i posle toga je palila kao mina na cvrgu, uz dobar aku naravno.Zamenjene su joj i gumice ventila, iz originala naravno ali neznam koliko je presla od tada, meni je uvek trosila oko pola L ulja na 5000 km, bez obzira kako se vozi i koje ulje je u pitanju. Cuo sam da je imala problem sa klizanjem lamela pa ne znam da li je to uradjeno u medjuvremenu. Pisi na PP sve sto te zanima, tu sam sta god treba. Promenio Nedelja u 18:13 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 236 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR 900 RR SC 28 BLACK WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBR 900 RR SC 28 BLACK, 1994. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 34000 km, Palić... Dugo stoji na oglasima. Jedan od motora koji bi voleo da imam u garaži. Mada ne ovaj jer nije 100% fabrika pa mu je samim tim i jako visoka cena zbog toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8402 Napisano pre 44 minuta -, 1860 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Cak black I ne da nije fabrika vec od fabrike ima samo migavce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...