jasminko VIR 1678 Napisano Nedelja u 14:28 I N S T R U K T O R, 1239 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je tako, ali ja kad god sam tražio da kupim motor i zainteresujem se za neki od njegovih, pročitam one njegove uslove koje treba da ispunim da bih ga pozvao i "uplašim se da ih možda neću ispuniti" i odustanem. Brate moj, rešio si da trguješ i tražiš da ti se jave samo oni koji 100% hoće da kupe baš taj tvoj motor, bez poziva i probe i ako su sigurni u to da hoće da ga kupe, onda mogu da te pozovu. Mnogo ružan pristup. Nebi ga okrenuo a kamoli kupio od njega motor ni da je džabe. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1917 Napisano Nedelja u 17:55 Drug član, 543 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan E to je suština što Jasminko veli, čovek se odlučio da se bavi trgovinom, da li kao primarni ili dodatni posao nama kupcima totalno nebitno, niko ga puškom nije terao ima i drugih zanimanja. Samo na pomisao da bilo ko od nas ko je zaposlen, pa i kolege koji su sami svoje gazde postave ovakve uslove poslovanja koja bi povratna informacija i reakcija šefova, kolega, klijenata bila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5336 Napisano Nedelja u 19:02 Drug član, 1924 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ali lik trenutno organizuje pregovore za kraj rata u Ukrajini i Gazi pa je malo nervozan jer ga Tramp pritiska kako bi dobio Nobelovu nagradu, pa zato moli da ga ne ometate u njegovim poslovnim obavezama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 709 Napisano Nedelja u 19:11 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije trgovina za svakog,za nekog je i kopanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3384 Napisano Nedelja u 19:42 Drug član, 1019 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Targetira istu klijentelu kao i Aleksandar, vlasnik ALTA banke. "Motor top, ja kad ti kažem! Nema šta da gledaš, doneseš pare i to je to!" I naleti poneki brav, padne na priču, misli to jeste tako. A nekada se verovatno desi i da motor nije loš. Polovan je, ne očekuje brav mnogo, dobro je to. Ni ja ne zovem ovakve oglase, ne da mi se. A zovem isključivo kada hoću da kupim. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2008 Napisano Nedelja u 20:35 (promenjeno) Drug član, 1266 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, sve to stoji. Nije da ga branim, ne poznajem coveka. Jednom sam bio, motori jesu ulickani ali stvarno deluju da su to te kilometraze. Ni jedan nije imao lose gume, lanac, lancanik... Polomljeno nesto ili aftermarket zmigavce. Svi su mu fabrikana. Delovao mi je kao odgovoran prodavac i bio je skroz ok. Prosto ulio je poverenje meni licno. Kad bih kupovao kupovao bih od bilo koje trojice iz Sajkasa. I ja da se bavim trgovinoom vrv bih odlepio od raznih likova, a ima ih bas za kliniku. Mene samo za ova tri meseca kakvi su zvali, pa to je da se krstis i levom i desnom. Tako da razumem ga upotpunosti. Nekom se to svidi nekom ne. Promenio Nedelja u 20:37 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14865 Napisano Nedelja u 21:08 Integrisan, 7965 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ko radi sa ljudima mora da odlepi. Pogotovo ovde. Samo pogledaš kako se ponašaju na kasi u prodavnici i sve ti je jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5985 Napisano Nedelja u 21:42 Drug član, 2553 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kidi auto otpad, treba nešto više da pričamo? 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3907 Napisano Nedelja u 22:00 Malinar u pokusaju, 1807 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Zarkela je napisao: Ja sam bio kod doticnog iz Sajkasa, bio je ljubazan. Ponudio je i da probam motor. To sto je napisao je da otera neozbiljne kupce. Toliko sam neozbiljan bio da sam sutradan iskeširao 1700 evra više za isti model motora. Mada, realno i da je bio najprijatniji na svetu, motor je bio lomina i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3384 Napisano juče u 07:25 Drug član, 1019 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A imaš recimo i potpuno drugačije primere, kao Tehnodrom na Bulevaru. Ja sam svojevremeno kupio jedan motor kod njih, i više puta sa prijateljima svraćao. Vrlo predusretljivi, voljni da porazgovaraju i posvete vreme, motori polovni, ali ne i ulickani. Sve vidiš, kažu ti, pokažu, ti odlučiš da li je roba za tebe ili ne. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...