Jump to content

Moto Zajednica

Zanimljivi primerci iz oglasa

Recommended Posts

• I N S T R U K T O R, 1239 postova
  • Motocikl: CBF 600N, penzionerski

Sigurno je tako, ali ja kad god sam tražio da kupim motor i zainteresujem se za neki od njegovih, pročitam one njegove uslove koje treba da ispunim da bih ga pozvao i "uplašim se da ih možda neću ispuniti" i odustanem. 

Brate moj, rešio si da trguješ i tražiš da ti se jave samo oni koji 100% hoće da kupe baš taj tvoj motor, bez poziva i probe i ako su sigurni u to da hoće da ga kupe, onda mogu da te pozovu.

Mnogo ružan pristup. Nebi ga okrenuo a kamoli kupio od njega motor ni da je džabe.

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 543 postova
  • Motocikl: Nmax 155

E to je suština što Jasminko veli, čovek se odlučio da se bavi trgovinom, da li kao primarni ili dodatni posao nama kupcima totalno nebitno, niko ga puškom nije terao ima i drugih zanimanja. Samo na pomisao da bilo ko od nas ko je zaposlen, pa i kolege koji su sami svoje gazde postave ovakve uslove poslovanja koja bi povratna informacija i reakcija šefova, kolega, klijenata bila. 

• Drug član, 1924 postova

Ali lik trenutno organizuje pregovore za kraj rata u Ukrajini i Gazi pa je malo nervozan jer ga Tramp pritiska kako bi dobio Nobelovu nagradu, pa zato moli da ga ne ometate u njegovim poslovnim obavezama.

• Drug član, 1019 postova

Targetira istu klijentelu kao i Aleksandar, vlasnik ALTA banke. "Motor top, ja kad ti kažem! Nema šta da gledaš, doneseš pare i to je to!" I naleti poneki brav, padne na priču, misli to jeste tako. A nekada se verovatno desi i da motor nije loš. Polovan je, ne očekuje brav mnogo, dobro je to.

Ni ja ne zovem ovakve oglase, ne da mi se. A zovem isključivo kada hoću da kupim.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1266 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Jeste, sve to stoji. Nije da ga branim, ne poznajem coveka. Jednom sam bio, motori jesu ulickani ali stvarno deluju da su to te kilometraze. Ni jedan nije imao lose gume, lanac, lancanik... Polomljeno nesto ili aftermarket zmigavce. Svi su mu fabrikana. Delovao mi je kao odgovoran prodavac i bio je skroz ok. Prosto ulio je poverenje meni licno. Kad bih kupovao kupovao bih od bilo koje trojice iz Sajkasa. I ja da se bavim trgovinoom vrv bih odlepio od raznih likova, a ima ih bas za kliniku. Mene samo za ova tri meseca kakvi su zvali, pa to je da se krstis i levom i desnom. Tako da razumem ga upotpunosti. Nekom se to svidi nekom ne. 

Promenio član Zarkela

• Integrisan, 7965 postova
  • Motocikl: TDM 900

Svako ko radi sa ljudima mora da odlepi. Pogotovo ovde. Samo pogledaš kako se ponašaju na kasi u prodavnici i sve ti je jasno.

• Malinar u pokusaju, 1807 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050
Pre 7 sati, Zarkela je napisao:

Ja sam bio kod doticnog iz Sajkasa, bio je ljubazan. Ponudio je i da probam motor. To sto je napisao je da otera neozbiljne kupce. 

Toliko sam neozbiljan bio da sam sutradan iskeširao 1700 evra više za isti model motora.

Mada, realno i da je bio najprijatniji na svetu, motor je bio lomina i to je to.

• Drug član, 1019 postova

A imaš recimo i potpuno drugačije primere, kao Tehnodrom na Bulevaru. Ja sam svojevremeno kupio jedan motor kod njih, i više puta sa prijateljima svraćao. Vrlo predusretljivi, voljni da porazgovaraju i posvete vreme, motori polovni, ali ne i ulickani. Sve vidiš, kažu ti, pokažu, ti odlučiš da li je roba za tebe ili ne. 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja