jasminko VIR 1718 Napisano Avgust 10 I N S T R U K T O R, 1244 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je tako, ali ja kad god sam tražio da kupim motor i zainteresujem se za neki od njegovih, pročitam one njegove uslove koje treba da ispunim da bih ga pozvao i "uplašim se da ih možda neću ispuniti" i odustanem. Brate moj, rešio si da trguješ i tražiš da ti se jave samo oni koji 100% hoće da kupe baš taj tvoj motor, bez poziva i probe i ako su sigurni u to da hoće da ga kupe, onda mogu da te pozovu. Mnogo ružan pristup. Nebi ga okrenuo a kamoli kupio od njega motor ni da je džabe. 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1990 Napisano Avgust 10 Drug član, 564 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan E to je suština što Jasminko veli, čovek se odlučio da se bavi trgovinom, da li kao primarni ili dodatni posao nama kupcima totalno nebitno, niko ga puškom nije terao ima i drugih zanimanja. Samo na pomisao da bilo ko od nas ko je zaposlen, pa i kolege koji su sami svoje gazde postave ovakve uslove poslovanja koja bi povratna informacija i reakcija šefova, kolega, klijenata bila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5397 Napisano Avgust 10 Drug član, 1932 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ali lik trenutno organizuje pregovore za kraj rata u Ukrajini i Gazi pa je malo nervozan jer ga Tramp pritiska kako bi dobio Nobelovu nagradu, pa zato moli da ga ne ometate u njegovim poslovnim obavezama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 802 Napisano Avgust 10 Zainteresovan, 363 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije trgovina za svakog,za nekog je i kopanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3393 Napisano Avgust 10 Drug član, 1020 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Targetira istu klijentelu kao i Aleksandar, vlasnik ALTA banke. "Motor top, ja kad ti kažem! Nema šta da gledaš, doneseš pare i to je to!" I naleti poneki brav, padne na priču, misli to jeste tako. A nekada se verovatno desi i da motor nije loš. Polovan je, ne očekuje brav mnogo, dobro je to. Ni ja ne zovem ovakve oglase, ne da mi se. A zovem isključivo kada hoću da kupim. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2096 Napisano Avgust 10 (promenjeno) Drug član, 1306 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, sve to stoji. Nije da ga branim, ne poznajem coveka. Jednom sam bio, motori jesu ulickani ali stvarno deluju da su to te kilometraze. Ni jedan nije imao lose gume, lanac, lancanik... Polomljeno nesto ili aftermarket zmigavce. Svi su mu fabrikana. Delovao mi je kao odgovoran prodavac i bio je skroz ok. Prosto ulio je poverenje meni licno. Kad bih kupovao kupovao bih od bilo koje trojice iz Sajkasa. I ja da se bavim trgovinoom vrv bih odlepio od raznih likova, a ima ih bas za kliniku. Mene samo za ova tri meseca kakvi su zvali, pa to je da se krstis i levom i desnom. Tako da razumem ga upotpunosti. Nekom se to svidi nekom ne. Promenio Avgust 10 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15190 Napisano Avgust 10 Integrisan, 8040 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ko radi sa ljudima mora da odlepi. Pogotovo ovde. Samo pogledaš kako se ponašaju na kasi u prodavnici i sve ti je jasno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6041 Napisano Avgust 10 Drug član, 2561 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kidi auto otpad, treba nešto više da pričamo? 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3937 Napisano Avgust 10 Malinar u pokusaju, 1811 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Zarkela je napisao: Ja sam bio kod doticnog iz Sajkasa, bio je ljubazan. Ponudio je i da probam motor. To sto je napisao je da otera neozbiljne kupce. Toliko sam neozbiljan bio da sam sutradan iskeširao 1700 evra više za isti model motora. Mada, realno i da je bio najprijatniji na svetu, motor je bio lomina i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3393 Napisano Avgust 11 Drug član, 1020 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A imaš recimo i potpuno drugačije primere, kao Tehnodrom na Bulevaru. Ja sam svojevremeno kupio jedan motor kod njih, i više puta sa prijateljima svraćao. Vrlo predusretljivi, voljni da porazgovaraju i posvete vreme, motori polovni, ali ne i ulickani. Sve vidiš, kažu ti, pokažu, ti odlučiš da li je roba za tebe ili ne. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 97 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Sasa iz Sajkasa je malo zajeban...bez nekih punih reci... Prosle god sam gledao gs 1200 2010 god full oprema, 110 ks .koferi esa ..navigacija i cena bila 6900 ...za mene velika ali sam bio resio da uzem ili gs ili rt.. svi motori u garazi su mu pod najlonom....nalickani svi dubinsko detaljisanje... Pregledao sam vizuelno.... Ulje novo??! Gume mekane (mazetne) ali nisu nove..(znaci glicerin radio) grane ispolirane... Upitam za nesto reci...on sta da ti kazem vidi kakav je motor neces naci takav...cena je ta....bez neke predusretljivosti...kao da ono prodajem a molim boga da ne prodam....bio sam zagrejan i otisao mu je za ned dana taj motor...kaparu nije hteo.. posto sam ja tada bio u nekom procesu za kes kredit. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Avgust 13 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Motor koji trenutno vozim je od Sase iz Sajkasa, ima slika u temi o versys modelu. Bio je osetno skuplji od svih na oglasima (prvi cenom ispod njega je bio 1000e jeftiniji) ali malo je reci da sam zadovoljan. Kupljen je na slepo, samo mi je dovezen u Kg. Sve sto je rekao tako je i bilo... Stanje koje sam pod oklopom zatekao, ulje iz stapova... Prvi sam put kod polovnog motora ovako nesto zatekao. Sent from my EML-L29 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3082 Napisano Avgust 13 Drug član, 1694 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 8. 2025. at 0:01, Motorcyclist je napisao: Honda VFR 800 X CrossRunner WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda VFR 800 X CrossRunner, 2011. godište, Touring, vozilo prešlo 29000 km, Šajkaš. Cena 5.300 € - Motori - Polovni Automobili Kol'ko je nalickana ova honda. Strah bi me bilo da je vozim. Mislim da bih zbog masnoce guma pao u privih 50m. Zato i ne daje covek da se proba. Nelickao, platio da se svaka falinka sredi, a jos da se izvadi iz garaze i prlja! Pa slucajno ne kupis... Ponovo li da placa lickanje? Radim kao trgovac vise od 20 god. Ko nema zivaca za svakave "kupce" nemoj ni da radi ovaj posao. Neka igra šah. Jednostavno, lik našao kanal za dovoz motora, imao keša, našao dobrog klinca koji mu licka motore, brzo proda motor i nakrivi kapu. Moze mu se. Ince... da prodaje lubenice na pijaci, verujem da ne bi prodao ni jednu... msm bi, kad ostali rasprodaju a an pijaci ne ostane ni jedna. Ovde nema matematike. Prati oglase iz CH, kupuje one sa manjom km, ovde ih nalicka i prolazi... Da se ovim bavi @N.F.S. bio bi najjaci trgovac u Srbiji. Ali ozbiljno. Radio bi to iz ljubavi, poznaje tematiku, i ljudi bi placali. On sada kupuje motore zbog sebe, izgustira i proda. Da je ovakav trgovac, kupio bi kajmak 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20746 Napisano Avgust 13 Integrisan, 6428 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prvo kada sam kupio oprao gume sundjerom i deterdzentom. Just in case. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Avgust 13 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, MaxiS je napisao: Da se ovim bavi @N.F.S. bio bi najjaci trgovac u Srbiji Trgujem po malo , kada nema vise sta da se spakuje pustam niz vodu, ovim sam se provozao 10000km i stvarno me je "kupio". Ali! Merkam nov sym tl508, mislim da bih bas uzivao njime. Cifrom sam odavno presao razumnu cenu versysa pa i ono sto bih svesno prihvatio kao gubitak (oko 2000e) opet bude ljudima skupo (razumem u potpunosti). Bitno da se vozamo i uzivamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2073 Napisano Avgust 13 Drug član, 399 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Saše u Šajkašu sam bio da pogledam motor, jako ljubazan i kulturan, dozvolio nam je probnu vožnju, stvarno nemam šta loše da kažem. Pozvao telefonom i pitao da li mogu sada da dođem, kaže možeš, vidimo se tad i tad i to je to, bez mnogo smaranja. Uživo ostavlja suprotan utisak u odnosu na tekst iz oglasa, baš me to iznenađuje. Kada sam gledao taj motor oglasi nisu bili takve forme. Postojala su izvesna ulaganja u taj motor što se nama po toj ceni nije uklapalo u budžet, ali moram priznati da smo nakon gledanja još dva primerka zaključili da je njegov bio u najboljem stanju. Defitinitivno bih opet svratio kod njega. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Avgust 13 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo iznad nije Saletov oglas, ovo mu je brat valjda... Sale slika ispred nekog zida sa zutim fasadnim ciglama, po tome poznajem njegove oglase P.S. Ovo su svecice koje sam zatekao u versys-u i zamenio novim (otisle su na poklon nasem nastradalom clanu Sasa iz NS). Sa Sasom (prodavcem iz Sajkasa) mi je to jedini kontakt (ne druzimo se pa da ga reklamiram) i stvarno sam ostao zatecen stanjem, ako je sudeci po motoru koji sam kupio od mene ima preporuku veliku i iskrenu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 900 Napisano Avgust 13 (promenjeno) Drug član, 888 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 8. 2025. at 0:01, Motorcyclist je napisao: Honda VFR 800 X CrossRunner WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda VFR 800 X CrossRunner, 2011. godište, Touring, vozilo prešlo 29000 km, Šajkaš. Cena 5.300 € - Motori - Polovni Automobili Ovaj prodavac se zove Željko, klasičan švercer, kao i svi koji se bave tim poslom, bio sam 2x kod njega. Jednom za druga i kupili smo motor, jednom za mene i nismo se dogovorili oko cene. Oba puta smo dobili motore na probu, nakon sto smo pokazali da imamo novac poteban za kupovinu. Svi oni, Željko i Sale i Šajkaša, Dano iz Subotice i njegov brat iz Batajnice, Tehnodrom, Lukač itd. to je isti tip ljudi. Tip od kog ne treba očekivati 100% iskrenosti nikad, koji često popravljaju svoje motore mehanicki ili estetski pre prodaje, koji spustaju kilometraze i tome slicno, ali i kod kojih moze da se nadje dobar, posten motor. Nikada sa njima ne mozes biti prijatelj, ni kum i uvek 4 očiju otvoreno. Promenio Avgust 13 član Vuleta 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5087 Napisano Avgust 13 Drug član, 1571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Dva puta sam kupovao od Saše, i kumovao jos 3 kupovine, oglasi su mu ispred žute fasadne cigle, on je covek pre svega bajker, preporuka. Onda je tu drugi Saša, drzi kafanicu u centru, takodje cool lik, i kod njega ima i dobrih i manje dobrih motora. Na kraju, Željko, ovaj sto se gore pominje, uvozi na gomili, ne bira, agresivno pranje i farbanje, svaki je motor mačka u dzaku, ali moze se naci dobar svugde... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2096 Napisano Avgust 13 Drug član, 1306 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis sja sam bio ubedjen da je to isti Sasa, a ima ih dvojica. Koji je Sasa Zec? Mislio sam da i Zeljko bira primerke, jesu mu svi ulickani. Jednog od Sase sam cak i pitao za savet u vezi prodaje, bas smo se ispricali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5087 Napisano Avgust 13 Drug član, 1571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zarkela said: Vidis sja sam bio ubedjen da je to isti Sasa, a ima ih dvojica. Koji je Sasa Zec? Mislio sam da i Zeljko bira primerke, jesu mu svi ulickani. Jednog od Sase sam cak i pitao za savet u vezi prodaje, bas smo se ispricali. Sasa Zec drzi kafanicu, krupniji lik, vojnicka frizura mnogo gotivan lik ovako. A Sasa bajker je visok, duza kosica, mindjusa "matica" 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Avgust 13 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E od tog Sase bajkera sam ja kupio, stroma vozi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 97 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Moj lapsus na moj komentar od pre par jeste Zeljko...a Sasa je onaj sto.ima fasadu cigle sta vec...ovaj unutra ima velike garaze ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Avgust 16 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...da sacekam taj auspuh da mi stigne, zanima me kako ce se versys cuti ! Pa da ga prodam! Honda CB 1300 S ABS CH WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CB 1300 S ABS CH, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo 47000 km, Pančevo. Cena 5.999 € - Motori - Polovni Automobili 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 119 Napisano Nedelja u 11:54 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 7. 2025. at 20:12, BokyBoy je napisao: Iiii, evo je opet moja bivsa na oglasima... promenila opet vlasnika po ko zna koji put, promenila mnogo delova, promenila kilometrazu... sad je na 70k (+250k) Barem je konacno cena normalna... Motor nov, nov, nov...tek razradjen, jes da je dvaput obrnuo kilometar sat al ajd sad... Suzuki GSX 1300R Hayabusa WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSX 1300R Hayabusa, 1999. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 71000 km, Lubnica. Cena 3.000... P.S. Ne pratim oglase, javili mi ljudi... Elem, ne kazem da je losa i da nekoga odgovaram od kupovine, evo ovako izgleda motor sa preko 300k pravih na satu...Toliko o onih famoznih 35 000 koji svi imaju... Takodje, evo je moja bela Busa uskoro prebacuje sat na 100k, agregat samo sapuce, ide kao blesava i ne trosi gram ulja... To moze samo Busa... Ova je zavrsila kod mene. Uzeo je kao drugi motor (bice ukras za dnevnu sobu). Pa da vidim da li mogu da je vratim u normalno stanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...