Veselamasina 137 Napisano Avgust 4, 2022 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Trenutno Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Gledam da uzmem moped da zavrsavam sve po gradu,vespica naravno 50cc-a ili ova na baterije(ipak je dosta novca naspram obicane) ,pa me zanima dali je neko pazario ovu i iskustva iz prve ruke(domet,vreme punjenja,itd),gledao sam recenzije ali ipak mi ne uliva poverenje,sve to oni lepo napisu ali u realnosti skroz druga prica,pa da proverim na forumu dali neko ima istu,zahvalan unapred. Vespa ELETTRICA NEW MODEL WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Vespa ELETTRICA NEW MODEL, 2022. godište, Scooter, Beograd. Cena 6.500 € - Motori - Polovni Automobili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Avgust 4, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam da uzmem moped da zavrsavam sve po gradu,vespica naravno 50cc-a ili ova na baterije(ipak je dosta novca naspram obicane) ,pa me zanima dali je neko pazario ovu i iskustva iz prve ruke(domet,vreme punjenja,itd),gledao sam recenzije ali ipak mi ne uliva poverenje,sve to oni lepo napisu ali u realnosti skroz druga prica,pa da proverim na forumu dali neko ima istu,zahvalan unapred. Vespa ELETTRICA NEW MODEL WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Vespa ELETTRICA NEW MODEL, 2022. godište, Scooter, Beograd. Cena 6.500 € - Motori - Polovni Automobili Za koliko hiljada kilometara isplatiš razliku u ceni goriva?Da li si računao, to je glavna stvar pri odluci da li platiti skuplje za elektro verziju ili ne?Baš me zanima.Takođe meni bi bilo nezgodno za punjenje ako se ne vadi baterija jer živim u stanu i nemam gde da napunim bateriju.Ako se baterija vadi koliko je komplikovano izvaditi je i koliko je sama baterija teška, zbog nošenje do stana?Koliki je vek trajanja baterije i koliko košta nova kad baterija oslabi?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Avgust 4, 2022 Ne silazi, 2241 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jaka cena za 3,5kw. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano Avgust 4, 2022 Drug član, 3737 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, vidakn je napisao: Koliki je vek trajanja baterije i koliko košta nova kad baterija oslabi? Meni izgleda realniji problem što ovakvo vozilo verovatno nema ko da popravi, kad prođe garancija. A baterije za par godina je pitanje da li će moći da se nađu, jer će biti aktuelna nova generacija i tako to... Sve u svemu, super je, ako imaš 6.500€ viška za bacanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6405 Napisano Avgust 4, 2022 (promenjeno) Drug član, 1822 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Vespa od 50ccm trosi kao da je na baterije Ova elektro je cisto bacanje para, sve je to jos skupo i eksperimentalno Promenio Avgust 4, 2022 član Sharky - Alex 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan 6.500e!?....ti si baš veeeeliki ekolog. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3800 Napisano Avgust 5, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Isplatice mu se brzo. Vespa od 50ccm trosi i do 2.5l/100km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Avgust 5, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Gledam da uzmem moped da zavrsavam sve po gradu,vespica naravno 50cc-a ili ova na baterije(ipak je dosta novca naspram obicane) ,pa me zanima dali je neko pazario ovu i iskustva iz prve ruke(domet,vreme punjenja,itd),gledao sam recenzije ali ipak mi ne uliva poverenje,sve to oni lepo napisu ali u realnosti skroz druga prica,pa da proverim na forumu dali neko ima istu,zahvalan unapred. Vespa ELETTRICA NEW MODEL WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Vespa ELETTRICA NEW MODEL, 2022. godište, Scooter, Beograd. Cena 6.500 € - Motori - Polovni Automobili Probaj neki test da zakazes. Znam da super soco ekipa nudi testiranje.Ako ces da ga vozis po gradu samo trebalo bi da odlicno radi posao, bolje od 50cc. Ne verujem da ces na forumu da nadjes nekog sa iskustvom sa el vespom ali ima jedna tema o super soco.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veselamasina 137 Napisano Avgust 8, 2022 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Trenutno Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je cena prevelika kao i svega sto se trenutno prodaje "vatra" sto bi rekli,samo sam otvorio temu da vidim dali neko ima istu pa da podeli iskustva i da stavim na papir sve,pa onda da se presaberem i vidim dali je to ok ili nije,cena jeste velika ali niko ne zna dali ce cene goriva padati ili vrtoglavo skakati,mozda cene motora i svega skoce jos za 20-50% ko to zna,veliki trljaju ruke dok obican narod ispasta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Avgust 9, 2022 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ali sve vuče jedno drugo. Ne mogu skočiti cene goriva a da cena struje ostane na istom nivou. Manjeviše sve srazmerno skače. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6405 Napisano Avgust 9, 2022 Drug član, 1822 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sa takvim razmisljanjem onda najbolje bicikla, obicna ne na baterije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Avgust 9, 2022 Ne silazi, 2241 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno dok jos ima benzina ,i dok oni gore ne ukinu sus motore,vise se isplati klasican motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...