velimirjevtic 471 Napisano Jul 14, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Hvala, oporavak bogme bas brzo napreduje, kako je bilo prvi dan nisam se nadao ovakvom napretku bas tesko za tu teneru imam vec u garazi nesto za posle tdma Promenio Jul 14, 2022 član velimirjevtic 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jul 14, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak obome. A tog taksi manijaka da tuzis, i da mu uzmes sve sto ima. Govedo! Smradovi kakvih nema na svijetu! I treba onaj CarGo da ih pojede kad su stoka (cast izuzecima)Ni oni nisu cvećke u saobraćaju... Čast izuzecima....Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7907 Napisano Jul 14, 2022 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan U CarGo vecinom rade ludaci. Dosao nam bio jedan, jedva smo ga se resili Ja ne znam kako oni prolaze onaj profi lekarski za vozace... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11174 Napisano Jul 14, 2022 Drug član, 549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaže da prolaze? Oni se bave dostavom, zvanično. Zato i voze kao da prevoze pošiljke. Neobuzdani omladinci i po koji dedica. Uglavnom prispeli iz unutrašnjosti, trbuhom za kruhom. Muka ih naterala, niko normalan nebi radio pod tim uslovima. Nego, da nam se kolega što pre oporavi, kao i njegova saputnica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7907 Napisano Jul 15, 2022 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ma moraju da imaju. Ja kad sam poslednji put bio da ga radim bilo njih 20 ispred. Svi krecu sa radom tamo, to je ono kad su dobili one bele Toyote... I ovaj sto je dosao ga je imao. Cak mi je trazio nazad sad kad je odlazio, verovatno ne moze da dobije drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 811 Napisano Jul 15, 2022 Zainteresovan, 499 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma formalnost kao i za regularne dozvole, sta vam je?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...