VladoGrcic 401 Napisano Avgust 2, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ja posle svakog sipanja izracunam potrosnju i okacim ovde, kao i sta je radjeno na skuteru u medjuvremenu. Moze da se isprati da mi je potrosnja izmedju 3.2 i 3.4 Sent from my iPhone using Tapatalk Promenio Avgust 2, 2022 član VladoGrcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11129 Napisano Avgust 2, 2022 Ne silazi, 2229 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan to je to.Piaggio free 3lit penzionerske voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 3, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Posle 650 km je pocela da mi treperi po nekad lampica za ulje. Mislim da je potrosio nesto sitno, nisam obratio paznju koliko sam sipao i na koliko. Praticu ubuduce. Uglavnom, dosuto ulje, motorce se vozika i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 5, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan a sad neregistrovanim dvotockasem na 55km dugu avanturicu posle posla Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ko ga je vario,svaka mu čast....ima ruku!!!Ne vidi se var. Ovo veštačka teligencija nume. Majstor je ovo bajo!!! Čovek more,koje more robot?! P.S. Bolje neprimetan var,nego da je karbon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 5, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Zlatnu ruku varioc ima Nego, vozim ja bajs danas kroz Becmen, Jakovo i Boljevce i izvalim da ljudi voze skutere ali da ni jedan nema tablicu Nema tamo filozofiranja koliko ide, koja kompresija. Skuter je marva i sluzi za do prodavnice, kao nekad tomos. Pretekao sam u povratku jedan Kymco Downtown 300i, cini mi se da je skrenuo na auto otpad Kidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 11, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja standardna 3.3 litaraSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 15, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Vozio zenu do Slavije danas. Znaci od Novog Bgd do Slavije u 9h ujutru. Odusevljena je kako smo brzo stigli i kako se lako nalazi parking. Moja impresija je ista, jedino sto me i dalje bole tih 50cc pa sa nas dvoje gas zavrcem u dva moda - on i off. Doziranja nema Ali uzivanje i usteda u vremenu su ogromni.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Avgust 15, 2022 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio zenu do Slavije danas. Znaci od Novog Bgd do Slavije u 9h ujutru. Odusevljena je kako smo brzo stigli i kako se lako nalazi parking. Moja impresija je ista, jedino sto me i dalje bole tih 50cc pa sa nas dvoje gas zavrcem u dva moda - on i off. Doziranja nema Ali uzivanje i usteda u vremenu su ogromni.Sent from my iPhone using TapatalkУбаци спортски издув и видечеш разлику, драстичну.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, VladoGrcic je napisao: Vozio zenu do Slavije danas. Znaci od Novog Bgd do Slavije u 9h ujutru. Kuda si išao? Imaj u vidu da 50cc nije dozvoljen preko Gazele. Policija kažnjava ponekad, kad im se ćefne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 15, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne Gazela ona se vodi kao auto put valjda i nije dozvoljena za mene.Jurija gagarina, most na adi, pored sajma, popeo se u Kneza Milosa, Nemanjina, Slavija i usao u Mekenzijevu.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11129 Napisano Avgust 15, 2022 Ne silazi, 2229 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je minimalna kubikaza za auto put? 250ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne gleda se kubikaža, nego brzina. Najmanja dozvoljena brzina na autoputu je 60 km/h, a mopedi, po teoriji, su ograničeni na 45 km/h. E sad, objasni ti to vozačima koji u špicevima zaglave u kolapsu već kod Laste u BG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 16, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Svetla su dosta visoko podesena na Kymcu. Kratko svetlo pocinje na 2m ispred motora dok dugo uopste ne osvetljava put nego nesto iznad. Vozio ga po savskom nasipu i problem je voziti po mraku po losem putu jer ne vidim nista...Jel zna neko kako se to podesava? Sutra cu da zovem servis ali mi je napor da izadjem sa posla, odlazim tamo, ostavljam motor, cekam...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mora da se skine prednja plastika, pa ispod nje ima šraf za štelovanje visine fara. Mada, nemoj previše da očekuješ, na tim skuterićima osvetljenje je uglavnom kilavo. Ja sam svojevremeno na svom Peugeot Tweetu našao caku da postavim prekidač svetla na pola, pa da mi upali i kratko i dugo svetlo u isto vreme, da iole nešto vidim kad omrknem van grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 24, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Kymco nije vozen jedno nedelju dana. Nego, polaganje za A2 me otprilike ceka krajem septembra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 24, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Uvatim Kymca veceras da provozam. Stajao je od proslog cetvrtka ispod cerade. Treba da odem.do Rode na NBG i Dekatlona.Skinem ceradu i imam sta da vidim. Gomila blata po sedistu.Nije valjda da propusta i da je toliko prljava?Neeee, macke se naguraju unutra kad je kisa i unesu blato...Ako ga ostavim bez cerade, poseru ga ptice, sa ceradom ga useru macke.Kako god da se okrenes dupe ti dodje pozadi, sto bi rekli nasi stari...Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 31, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je na prodaju vec neko vreme i vidim da se ljudi interesuju da li je skinuta blokada ili ne. Cesto ne zele da bude skinuta vec da skuter bude u okvirima zakona. Tako da cu da mu vratim stare rolnice i blokadu na variomatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11129 Napisano Avgust 31, 2022 Ne silazi, 2229 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Samo prsten na variomatu je blokada.Rolnice nisi trebao da diras.Sa fabrickim rolnicama i skinutim prsteno ,treba da ide 60-65km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 31, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam. Nego cu da vrarim sve. Ove jove lakse rolnice mi se je svidjaju kako rade. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Septembar 24, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Imam sledeci problem. Javlja se totalno random. Nebitno da li je motor stajao duze ili krace, da li je hladan ili ne. Nema pravila ni da li je rezervoar pun ili poluprazan.Sta se desava: krenem da ga upalim a on ni da bekne. Vrti starter ali kao da vrti u prazno. Ili nema benzina ili nema varnice.Kada se to desi ja probam kurblom da upalim.. Nekad posle dosta kurblanja upali nekad ne.Jutros na primer: krenuo da ga upalim i odem do pekare. Dam kontakt. Krenem da upalim a on samo vrti. Nista... Podignem ga na nozice i krenem kurblu. Nista. Kurblao tako 10ak minuta. Parkirao i otisao autom.Posle dorucka, znaci jedno sat vremena posle cele situacije, sidjem i skuter upali iz prve. Na prvi kres kljuca. Negde na netu sam nasao da moze biti do kontakta svecice...Da li neko ima ideju sta je? Razmisljam kako da odvezem u servis i kako da objasnim jer je ponasanje totalno random. Jedino da snimim...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 158 Napisano Septembar 24, 2022 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Kreni redom, da li baca varnicu i da li dobija gorivo. Tada odlučuješ šta dalje, nova svećica, ispitivanje dovoda goriva, čišćenje karba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Septembar 24, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najcrnje, skuter je 3.meseca star...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Septembar 24, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ali u pravu si. Nema sta, redom i jedno po jedno. Najgore je sto se to desi u momentu kad zurim negde a kad se vratim i imam vremena, kasno. Skuter upali...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet - snimi lepo dešavanje, i postavi video na neki streaming servis. Onda odvezi skuter u servis i prosledi link serviserima mailom. Skuter je u garanciji, nemoj sam ili da ga neovlašćeno lice da čačka, mogu zbog toga da ti otkažu garanciju. Valjalo bi i da ti daju papir da je skuter primljen na servis, a nakon 8 dana i da li reklamacija prihvata, pismeno. To je po zakonu, za svaki slučaj, da imaš za šta da se uhvatiš, ako se stvari zakomplikuju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...