Abi 1761 Napisano Januar 3 Drug član, 1017 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Bas uzivam u tvojim temama. Stvarno se ima sta i videti, a i nauciti realno. Ako moze pomoc, dugo nisam bio kod nas, gde nabavljas (ako kupujes kod nas regularno) i koju glinu ili sta vec koristis? Ako ne gresim ovo si radio pored stampe i klasicnom "metodom"? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2713 Napisano Januar 3 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Glinu sam dobio od prijatelja vajara. Lepo izvaljana, savrsena. Ranije sam je, dok sam ronio, vadio iz Save. Tamo je najbolja, samo malo smrdi i nemam vise volje da fizikalisem pod vodom. Ima i jedan grncar preko Save, i on je imao dobru. Ne vajam u perfekciju kao ranije. Samo nabacim formu i to do pola. To skeniram i ostatak odradim u simetriju u 3D programu. Pokusao sam da radim samo u programu i onda kada otprintam ili izglodjem vidim greske koje ekran sakrije. U programu uradim savrsene detalje, ali promasim sklad tog dela i celine motora. Ovo mi je prvi projekat. Godina je 1983. Jawa 350. 50 kg gipsa sam potrosio za model. Imala je cak i kantilever ogibljenje. Tada nije bilo Track days, pa sam na kolenu vozio po gradu. Malo sam padao, koliko je moglo. 31 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2713 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Деклови су дошли на ред. 3 сата глине, није ме ишло јуче, 8 цртања и припреме за принт, 32 сата штампања и још десетак да припремим за скидање калупа. Калуп и позитив у карбону ће однети још десетак сати. Вероватно више. А то су само два декла. Скенирам рам без глине, па пасујем цртеж, да легне како треба. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2713 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Поклопац који крије гвожђурију око волана и држи прекидаче. скен глине ABS принт на заравњени део иду прекидачи. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1428 Napisano Januar 12 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mnogo sati odlazi na vizuelni dojam. Da li postoji volja i vreme da se vozne karakteristike unaprede, ili ima li smisla/potrebe za time? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2713 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 110ccm. Prede. Dovoljno za po gradu. Ima u Grckoj kitova, ali prosla me je ta faza. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2713 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2820 Napisano Januar 12 Ne silazi, 4908 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако се не промене блокови 125 је максимум, па и превише. Са 110 је 52,4, а са 125 би био 54ка клип, од сукње цилиндра остаје још по 1,5, што је испод минималних 2мм. Као 110 има одличне могучности ако се промени клипњача са 14мм у горњој песници, клипова са том болцном има много вечи избор у односу на чело клипа. 52,4 са 13 су најчешче равног чела где нема много спорта.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Januar 13 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan SSAM , BOSH , DIADORA , domino rucke , slikovi ... nego da nisi posle i prodavao oklope za jawu jer jedan drugar to nabavio ne znam gde a ja mu ih ugradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Januar 13 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan E da , ceger torba je opet u modi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2713 Napisano Januar 14 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, bogdan je napisao: SSAM , BOSH , DIADORA , domino rucke , slikovi ... nego da nisi posle i prodavao oklope za jawu jer jedan drugar to nabavio ne znam gde a ja mu ih ugradio Samo jedan jedan primerak je odliven. Moguce da je neko kasnije skinuo kalup, kada sam je prodao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...