alamunja 2432 Napisano Jul 4, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Novi projekat. Ovo - treba da postane ovo - Kupio sam gume. 4.00-18 Shinko E270 4.00-18 TT 64H zadnji točak, prednji točak WWW.AUTOGUME.RS Shinko E270, 4.00-18 TT 64H zadnji točak, prednji točak, Index opterećenja guma: 64, Indeks brzine: H: max 210 km/h. i sada treba naci tockove. Prvobitna ideja je bila da kupim obruce, a glavcine napravim na strugu. Ne mogu da nadjem dva ista obruca sirine 2.5 ili bar 2.15. Ako neko ima ili ima ideju gde ima neka javi. Dolaze u obzir i celi tockovi od nekog starijeg endura. Dva zadnja, pa bih na jedan nabedio da je prednji. Posto idu karbonski poklopci, u obzir dolaze i liveni tockovi sa nekog starog RD350 ili 400. Prihvatam svaki savet ili ideju. Ostalo je sve reseno, samo oko tockova je zastoj, a bez njih ne mogu da pravim zadnju viljusku, a moracu i prednju. Promenio Jul 4, 2022 član alamunja 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Jul 4, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu Hondu Cub sam još pre video preradjenu ovako, baš ova ideja što si našao, i vrhunska je stvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2432 Napisano Jul 4, 2022 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Papaki je pače na grčkom. Honda Cub i varijante. Svi Japanci su imali svoju verziju. Ima 4 brzine koje idu u krug i centrifugalno kvacilo. Prva je dole i sve ostale, a posle četvrte ide neutral pa ponovo prva. Naravno da sam tražeči petu, uterao u prvu, na punu četvrtu. A nema kvacilo da ga stisnem i smirim motor. Osamdesetih sam živeo dole i morao sam da nabavim jedno pače. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Jul 4, 2022 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Papaki je pače na grčkom. Honda Cub i varijante. Svi Japanci su imali svoju verziju. Ima 4 brzine koje idu u krug i centrifugalno kvacilo. Prva je dole i sve ostale, a posle četvrte ide neutral pa ponovo prva. Naravno da sam tražeči petu, uterao u prvu, na punu četvrtu. A nema kvacilo da ga stisnem i smirim motor. Osamdesetih sam živeo dole i morao sam da nabavim jedno pače. Новији агрегати су то решили да после 4те не можеш да убациш у лер ако комплетно не станеш, а за прву не долази у обзир.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Jul 4, 2022 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Papaki je pače na grčkom. Honda Cub i varijante. Svi Japanci su imali svoju verziju. Ima 4 brzine koje idu u krug i centrifugalno kvacilo. Prva je dole i sve ostale, a posle četvrte ide neutral pa ponovo prva. Naravno da sam tražeči petu, uterao u prvu, na punu četvrtu. A nema kvacilo da ga stisnem i smirim motor. Osamdesetih sam živeo dole i morao sam da nabavim jedno pače. А квачило има ако само натиснеш шалтер ногом, као да желиш у следечу само не до краја. Квачило се чак и штелује.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1656 Napisano Jul 4, 2022 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan @alamunja kakvi obruci ti trebaju, mislim koliko cola da budu. Imam neke 19', da nisu veliki? KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! E jbg, sad vidim tek, kupio si gume 18'. Nema veze, pogledaj tamo kod mene u oglasima pa ako nesto imam, a da ti treba rado cu da doniram za "projekat" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2432 Napisano Jul 4, 2022 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, malitomic je napisao: @alamunja kakvi obruci ti trebaju, mislim koliko cola da budu. Imam neke 19', da nisu veliki? KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! E jbg, sad vidim tek, kupio si gume 18'. Nema veze, pogledaj tamo kod mene u oglasima pa ako nesto imam, a da ti treba rado cu da doniram za "projekat" Steta. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2432 Napisano Jul 4, 2022 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Krokodilo je napisao: А квачило има ако само натиснеш шалтер ногом, као да желиш у следечу само не до краја. Квачило се чак и штелује. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Kao Jawa 350. Tako dižu na zadnji. Dođe do maksimalnom obrtnog i onda samo ustine polugu menjača. Samo ovlaš, da razdvoji kvačilo, a da ne prešalta. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2979 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, alamunja je napisao: Papaki je pače na grčkom. ... Osamdesetih sam živeo dole i morao sam da nabavim jedno pače. Isto tako, samo s' kraja '90ih Molim te izveštavaj o 'projektu' ili bar nekoliko fotki kad privršiš... strava ideja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3982 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Obišao celu Kefaloniju uzduž i popreko (više puta) na restauriranom papakiju tada starijem od mene duplo. Sviđa mi se jako vizija ovog projekta, pratim sa zadovoljstvom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2979 Napisano Jul 18, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kako napreduje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 610 Napisano Jul 18, 2022 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Evo me na Krfu, tih takvih motorica koliko hoces. Imaju bas dubar zvuk, dubok. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Jul 18, 2022 Ne silazi, 6515 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan To je zato što grci to odma' izbudže. Nov jedva prdne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2432 Napisano Jul 18, 2022 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio felne od MZ250. 2.15 sirina. Glavcine su, jedna od Yamahe YZF450, a druga od Honde CRF450. Jednoj puklo kuciste lezaja, drugoj lancanik odvalio srce. Taj ce biti prednji. Sada ide gimnastika da ih rasecem, suzim i zavarim i da pronadjem koja duzina zbica ide, a na kraju i da nadjem te zbice. Stigle su i plastike. Skinucu kalup i odliti ih od karbona. Nasao sam i model za skidanje kalupa za poklopce tockova - tanjiraca. Ko se bavi poljoprivredom zna razliku izmedju tanjirace i talandare. Sledi letnja pauza, pa mozda i jesenja. Ovo ce biti zimski posao. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7972 Napisano Jul 18, 2022 Drug član, 2106 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A baš si nam bacio žar u gaće.Ništa.......čekamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2432 Napisano Septembar 16, 2022 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 3D sken Crtanje Printanje Finis Sada ide ravnanje, skidanje kalupa i livenje u karbonu. Filament je AES. Dizna 0.8mm. Grubo., ali brzo i dovoljlno precizno za to sto mi treba. Tocak sam nabacio od nekog MZ-a, samo da stoji na gomili. Idu disk kocnice. 10 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2432 Napisano Octobar 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Papaki je bio na pauzi jedno vreme. Prednji blatobran sam izvajao od gline, skenirao, dodao drugu polovinu u crtezu, otprintao i sada ide skidanje kalupa i izrada od karbona. Promenio Octobar 3 član alamunja 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2432 Napisano Octobar 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Tocak, gore na slici je od MZ, privremen, dok ne usniram zbice na novim obrucima. Glavcine sam pravio tako sto rasecem neke stare prednje glavcine i dve leve strane nakacim na alu cev i zavarim, tako da imam disk i lancanik Lancanik sam isekao na strugu, srce izrezao na laseru, ostavio 2.5mm razmaka i zavario. Plivajuce diskove pravim, isti postupak kao na Tomosu. Promenio Octobar 3 član alamunja 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2979 Napisano Octobar 3 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Grčka zastava na dekli mi je top, vrh, extra detalj i voleo bi da to zadržiš... A za 2WD pogon nemam reči 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Octobar 28 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Majstore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 639 Napisano Octobar 29 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne male podrske za rad Agios Nikolaos, Krit. Fotografisano juce, 28. oktobra - Ohi dan (Επετειος του Οχι), nacionalni praznik. Samo napred! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2432 Napisano Novembar 1 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za sliku. Svaki put kada odem na Krit imam osecaj da sam se vratio kuci. Na prolece palim bicikl i ako ne bude pucanja stizem. Slika je od prosle godine, u blizini Prevelija. Promenio Novembar 1 član alamunja 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 639 Napisano Novembar 2 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, alamunja je napisao: Hvala za sliku. Svaki put kada odem na Krit imam osecaj da sam se vratio kuci. Na prolece palim bicikl i ako ne bude pucanja stizem. Slika je od prosle godine, u blizini Prevelija. Ako imate volje i zelje, slobodno se javite, pa makar da popijemo po neko vino, uz masline i sir. Mi smo u Irakliu. Naravno, ako treba krevet da se prespava - tu smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Novembar 2 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kakva tema za nas sladokusce moto erotike.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...