drtommy 549 Napisano Jun 24, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kabriolet isključivo sa tvrdim krovom, benzin 1600 ccm, dva modela u opciji: Megane II i 307 cc isključivo od vlasnika ili na ime kupca Promenio Jun 25, 2022 član drtommy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Jun 24, 2022 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drug prodaje Megane 2, crni, fantastican primerak, ozbiljno odrzavan, ali je 2.0 benzin. @Driver023 Ako ti je bitnije stanje vozila nego sam motor, ovde nema greske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Jun 25, 2022 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Bitno mi je i stanje vozila i kubikaža, 2,0 je veća i potrošnja i registracija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2251 Napisano Jun 25, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Nije da je i 1.6 u 307 CC štediša.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanky069 25 Napisano Jun 25, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Strizivojna (HR)/Stuttgart (DE) Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Custom(2001) Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Meg 2 CC 2,0 16V,potrošnja se kreće oko 7,2L...malo jače ako ga oštrije tjeraš.Ne troši ni 1.6L nešto manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Jun 25, 2022 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Znam sve karakteristike i 1,6 i 2,0 motora. Nije drastična razlika u potrošnji, ali registracija je značajno veća. Usput, meni ne treba jak motor, već ekonomično vozilo. Razlog što sam ograničen na ova dva modela je što imaju čvrst krov a dovoljno su prostrana. Zadnja sedišta me u principu ne zanimaju. Zato otpada 206 i 207Sent from my M2007J20CG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Jun 25, 2022 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Имао сам 307цц 07г 2.0бензин 103 киловата. Просек ми је био 10л, 1.6 је слаб за тај ауто притом вероватно троши слично а иде лошије. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2652 Napisano Jun 25, 2022 Drug član, 1519 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, stanky069 je napisao: Ja imam Meg 2 CC 2,0 16V,potrošnja se kreće oko 7,2L...malo jače ako ga oštrije tjeraš. Ne troši ni 1.6L nešto manje. Imao sam dosta renoa do sada. Vozio sam ih dugo, vise modela, i to u glavnom benzinaca. To da 1.6 nije mali potrosac, u pravu si. Ali da 2.0 trosi 7,2... Ni u jednom slucaju. Moooozda na magistrali na cca 80kmh brzine. 1.6 u meganu trosi oko 11-12/100 u gradu. Kad sam ubacio plin, otislo jos gore. Scenic 2, sa iatim motorom u mojim uslovima troaio 16/100. 2.0, u gradu u mojim uslovima ide preko 12. Sa plinom, mozda jos vise. Tako da 7,2... tesko Ogranicavam se na moje uslove, sve gradske voznje. Niš ima mnogo semafora, a zivim u centru. Potrosnja mi je malo veca od proseka. Na otvorenom ide 1.6 oko 8/100 i to da se ne predje 130kmh. Preko toga jako bucan i dosta vise trosi. 5 brzina ima. Motori jako pouzdani, jedina stvar kpja moze da se pokvari je varijabilna remenica, ali se sada zavrsava za manje od 200e. Takodje je i 2.0 pouzdan. Mana su bili oni IDE motori, ali to je druga prica... Budi malo realniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanky069 25 Napisano Jun 25, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Strizivojna (HR)/Stuttgart (DE) Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Custom(2001) Prijavi odgovor kao problematičan 7.2,otvorena cesta.Gradske vožnje nemam skoro ništa...Znači,vozim samo otvorenu cestu i takva mi je potrošnja prema BC-u.Ovo mi je 4 Reno dosad...uz ovaj imam i Kadjar 1.5dCi,on mi troši 5L. Kontam da se vozam po gradu,da bi pio sigurnih 10L, vjerojatno više.Kod mene Meg vidi samo magistrale i autoceste...Kadjar je svakodnevni auto,ovo je za povremene izlete samo.Doduše,moram reći da imam laganu nogu s njim...pošto ima već 200 000km na satu,ne tiskam ga,već laganini,penzionerski.6. brzina i lagano krstarenje. Ako ga tiskam oštrije,potroši više, ali to izbjegavam,kao što rekoh ima dosta km,a i bučan je kad se s njim leti,barem u usporedbi sa Kadjarom.Još jednom,gradske vožnje nemam apsolutno ništa,tako da ne mogu to uspoređivati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7767 Napisano Jun 25, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Meni je 206cc 2.0 trosio po lokalu 13-14-15... Znaci relacije 5-6km. A na otvorenom (to leto sam radio u Dobanovcima) oko 6. Al je voznja bila obilaznicom u 4 ujutro i 70km/h. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14584 Napisano Jun 25, 2022 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, ser je napisao: Meni je 206cc Setih se nesto iz druge teme 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17136 Napisano Jun 26, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2377 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Gejmobil 206 cc 2.0 S16 je meni trosio do 12L max grad, otvoren oko 7-8L... lagana voznjica normalno, nikad u crveno... licno meni mnogo lepsi od 307 cc, bar je moja bila, srebrna, spustena, na 17-icama, 307 mi je nekako nezgrapan, 206-ca je kompaktna, ima lepsu liniju. Srecna kupovina svakako. Promenio Jun 26, 2022 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7767 Napisano Jun 26, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, bdada je napisao: Setih se nesto iz druge teme I ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6049 Napisano Jun 26, 2022 Drug član, 1383 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, stanky069 said: 7.2,otvorena cesta. Gradske vožnje nemam skoro ništa... Znači,vozim samo otvorenu cestu i takva mi je potrošnja prema BC-u. Ovo mi je 4 Reno dosad...uz ovaj imam i Kadjar 1.5dCi,on mi troši 5L. Kontam da se vozam po gradu,da bi pio sigurnih 10L, vjerojatno više. Kod mene Meg vidi samo magistrale i autoceste...Kadjar je svakodnevni auto,ovo je za povremene izlete samo. Doduše,moram reći da imam laganu nogu s njim...pošto ima već 200 000km na satu,ne tiskam ga,već laganini,penzionerski. 6. brzina i lagano krstarenje. Ako ga tiskam oštrije,potroši više, ali to izbjegavam,kao što rekoh ima dosta km,a i bučan je kad se s njim leti,barem u usporedbi sa Kadjarom. Još jednom,gradske vožnje nemam apsolutno ništa,tako da ne mogu to uspoređivati. Koliko KAdjar trosi na putu a koliko u gradu. I da li ima 4wd pogon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanky069 25 Napisano Jun 26, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Strizivojna (HR)/Stuttgart (DE) Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Custom(2001) Prijavi odgovor kao problematičan 4WD nema,to je se moglo uzeti samo sa 1.6dCI verzijom...1.5dCi nema uopće opciju 4WD.Potrošnja mi je kombinirana 5-5,2L...grad u kojem se vozam je manji(Đakovo),nema neke gužve,pa ne možeš to nazvati nekom gradskom vožnjom.Ostalo su seoske i otvorene ceste,nešto sitno autoceste.Imao sam prije njega Lagunu 3,isto 1.5dCi,ona mi je malo više trošila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 690 Napisano Jun 26, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tiče nek čovek uzme šta misli da je bolje za njega. Svi mi volimo jače motore da može da se stisne. Da se nadovežem što se tiče potrošnje, kupili smo 206 1.4 benzin i od kad smo ga uzeli po gradu je trosio 9-10l, na otvorenom 7l na 100km. Dok nije poceo da trosi nešto malo preko 10l po gradu. Otisli do mehaničara koji nam odrzava auto, objasnili mu problem, iako su me svi ubedjivali da je to normalno za njega. On testirao parametre lambda sonde, sve ok, nije za zamenu, nešto drugo je zamenio, resetovao parametre komjutera, i sad po gradu trosi 7.5l na otvorenom 6l. Sta god da je uradio svaka mu cast, posto je sve kostalo 2.500 dinara. Ja konkretno vozim Vektru 2.2 Beznin, grad je 10-13l litara, magistrala 6-7l, autoput 7-9l. Uglavnom mislim da nije velika razlika u potrosnji sto se tiče 1.6 i 2.0 motora, opet i ta registracija jeste skuplja ali na godišnjem nivou i kad pogledaš na nekom mesečnom nivou nije neka preterana razlika. U svakom slučaju moj savet je da mozda ipak razmislis i o toj 2.0 varijanti kao opciji. Promenio Jun 26, 2022 član matke92 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1063 Napisano Jun 26, 2022 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @matke92daj neki kontakt od tog majstora za pezoa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 26, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi rekao da toliki broj bajkera vozi auto sa znakom čke.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Heb'la vas potrošnja... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17136 Napisano Jun 27, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2377 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, PremieRacing je napisao: Heb'la vas potrošnja... To vazi za motor, ne za auto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan koliko je gorivo, bogami važi i za kosačicu 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 690 Napisano Jun 27, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan @ske Poslao sam ti PP. 14 hours ago, zemunac72 said: Ko bi rekao da toliki broj bajkera vozi auto sa znakom čke.... Nisam fan određenih brendova pa da forsiram jedan, do sad imao yugo, alfu, opel, imao sluzbenog pežoa, i eto dve godine unazad ženi sam uzeo pežojka, a planiram kupiti mazdu 1 hour ago, nafetS said: koliko je gorivo, bogami važi i za kosačicu Bukvalno postaje sve luđe i luđe, ima na kraju da nam uvale struju i da je plaćamo više nego benzin Neću više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ja da kosim na struju? Begaj tamo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10042 Napisano Jun 27, 2022 Ne silazi, 2320 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, nafetS je napisao: Ja da kosim na struju? Begaj tamo! Možda na plin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan …..Ruski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...