Sandraa 44 Napisano Jun 23, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Benelli bn125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ukratko da se predstavim, zovem se Sandra, iz Bečeja sam. Polažem za A1 kategoriju. Dvoumim se oko uzimanja Benelli bn125 ili neku pedu 125 kao prvi motor. Dobro bi mi dosli saveti, iskustva sa ovim motorima, sta mislite? Svaka informacija ce mi biti korisna. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6468 Napisano Jun 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla Mislim da je beneli ipak kvalitetniji od pede, moj glas za benelija Promenio Jun 23, 2022 član Sharky - Alex 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Jun 23, 2022 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla u klub Sedi udobno se smesti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3592 Napisano Jun 23, 2022 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Benelli, peda je beda i to teška! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Jun 23, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11243 Napisano Jun 24, 2022 Ne silazi, 2278 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Benelli i skuplji i lepsi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2801 Napisano Jun 24, 2022 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan И ја би Бенели.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Jun 24, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 230 Napisano Jun 24, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Benelli, za Pedu nikada dobro nisam cuo. Komsiji se nov Peda skuter zapalio ispred zgrade zbog losih instalacija.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Jun 24, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Samo Benelli, najbolji motor!!11 Jos ako je zuti, ufffffffffffff 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10569 Napisano Jun 24, 2022 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7350 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za Beneli, mada ja bi u kombinaciju ubacio i CFMOTO NK125, vrlo je sličan Beneliju. Problem sa Pedom kad ga kupiš je kada ga posle želiš prodati pa smešno zvuči "prodajem pedu" Promenio Jun 24, 2022 član Disko Nindža 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Jun 24, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Definitivno Benelli, samo cim ga uzmes menjaj gume, na njega bih stavio Conti posto je lagan motor, a one su se pokazale kao gume koje se najbrze zagreju na njemu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Jun 25, 2022 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Jun 25, 2022 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima nesto polovno novije preporucite Sandri, da ne trosi pare na novi motor, jer za godinu-dve bi promenila 125 za nesto jace. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Jun 25, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Keeway speed... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Jun 25, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ima tema o Pedi 125cc i 250cc. Pa baci pogled, ima i pozitivnih komentara. Takodje, na yt, onaj nas ShoneSan ili tako nesto, ima recenzije i Tek 250 i Benelija 125 pa mozes i to pogledati. Mozda pomogne u odluci. Koliko skontah 250 i 125cc se razlikuju samo po kubikazi, ostalo im je sve isto ( visina sedita, velicina motora uopste itd. ) Bar je tako tvrdio prodavac, posto su samo 125cc imali izlozeno a mene zanimao 250cc. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandraa 44 Napisano Jun 25, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Benelli bn125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Tarmi636 je napisao: Ima tema o Pedi 125cc i 250cc. Pa baci pogled, ima i pozitivnih komentara. Takodje, na yt, onaj nas ShoneSan ili tako nesto, ima recenzije i Tek 250 i Benelija 125 pa mozes i to pogledati. Mozda pomogne u odluci. Koliko skontah 250 i 125cc se razlikuju samo po kubikazi, ostalo im je sve isto ( visina sedita, velicina motora uopste itd. ) Bar je tako tvrdio prodavac, posto su samo 125cc imali izlozeno a mene zanimao 250cc. Tu sam prvi put i videla Benelli bn125 na Shonetovoj recenziji i jako mi se svideo, posle toga sam ga uzivo videla u NS i tek onda shvatila koliko je to mali motor i deluje super za pocetnike. Za sada samo pozitivni komentari za Benelija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja atlantic 200 77 Napisano Jun 25, 2022 Svrati ponekad, 34 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Piaggio Vespa 134ccm 1982. Yamaha Dragstar 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla devojko.Moj glas je Beneli . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3592 Napisano Jun 26, 2022 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Tarmi636 said: Ima tema o Pedi 125cc i 250cc. Pa baci pogled, ima i pozitivnih komentara Pedu bih zaobišao jer ume jako neprijatno da iznenadi, pouzdanost joj je verovatno najgora od svih kineza. Sprint i keeway su tu znatno bolji. @Sandraa Gledaj da bude 4 takta. Ako se ima za yamahu ybr 125 ili hondu varadero 125 još i bolje. Ali ja bih pre nešto novo kinesko kada su ti 125 motorini u pitanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6181 Napisano Jun 26, 2022 Drug član, 1393 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ono sto te radi i koliko novca planiras da das za motocikli. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17304 Napisano Jun 26, 2022 Integrisan, 5126 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Surla85 said: Ako ima nesto polovno novije preporucite Sandri, da ne trosi pare na novi motor, jer za godinu-dve bi promenila 125 za nesto jace. Cbr125, Cbr 250, YBR 125, Ninja250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10569 Napisano Jun 27, 2022 Hronični Motociklopata, 7350 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ninja 250R je možda malo prejaka za prvi motor, ljudi zaboravljaju koliko je to ljuta mala sprava, redovno prebacuje preko 170kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledala Nindžu 250R da uzmem, ali mi je krajnji cilj bio redni četvrtak, 600 ili 1000cc. Na kraju sam završila sa mojom CBR-kom... Ne kažem da je pametna odluka bila, nikom ne bi preporučila takvu tranziciju. U trenutku donošenja odluke 7 godina staža na skuteru i 5 za volanom. Ali da nisam do sad ništa vozila na dva točka, teško da bi se usudila kupiti nešto jače od 125cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2801 Napisano Jun 27, 2022 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledala Nindžu 250R da uzmem, ali mi je krajnji cilj bio redni četvrtak, 600 ili 1000cc. Na kraju sam završila sa mojom CBR-kom... Ne kažem da je pametna odluka bila, nikom ne bi preporučila takvu tranziciju. U trenutku donošenja odluke 7 godina staža na skuteru i 5 za volanom. Ali da nisam do sad ništa vozila na dva točka, teško da bi se usudila kupiti nešto jače od 125cc.Не мора да значи, имам муштерију којег сам од Кинеског скутера 125ку сео на Априлију Шивер. Дечко се ево после три недеље богами добро сналази. Свестан је свог неискуства и тера у границама својих могучности, које нису лоше. Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Jun 27, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Krokodilo je napisao: Не мора да значи, имам муштерију којег сам од Кинеског скутера 125ку сео на Априлију Шивер. Дечко се ево после три недеље богами добро сналази. Свестан је свог неискуства и тера у границама својих могучности, које нису лоше. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Eto, a znam još primera, samo ne želim nikog da hrabrim... Kad sam sela sa skutera od 50 na 150cc, kao da vozim ne znam ja šta, e onda sam prošle godine vozila u auto školi ER6N koji je za ~40ks slabiji od moje CBR, mislila sam da je raketa. Eh, kako li idu onda ovi 200+ ks... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...