bajker71 16979 Napisano Četvrtak u 15:02 Drug član, 1971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, vlada90 je napisao: Kako mi je rečeno normalno je da disk se greje u toku vožnje. Možda sam negde već napisao ali sam video da su neki pisali o tome i na stranim forumima da se desava i da je to normalno. Normalno je da se zadnji disk greje u toku vožnje, ako se koristi. Ima on i malo slabije hlađenje od prednjih, ali nije normalno da se greje ako se ne korisi ( da bude vreo ). 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada90 1 Napisano Četvrtak u 17:44 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Strom 650 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa tobom, ali su rasklopiti sve čeljusti i vratili, od tada sam prešao nekih 1000km i nije bilo nikakvih problema. Ispratiću ubuduće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16979 Napisano Četvrtak u 18:08 Drug član, 1971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan To je ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1155 Napisano Petak u 04:48 MK SO Zandarmerije, 826 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan koji bi vizir preporucili a da nije airflow,od njega me odbija izgled ? da li oni dodaci za vizir (stavio bih na fabricki) ,rade posao donekle ? ima neki givi poviseni po oglasima : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10156 Napisano Petak u 05:59 Drug član, 1991 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Branko, moj buraz je stavio GIVI povišeni vizir na XT-a, preko našeg člana i drugara sa foruma Baneta @Baniša: Šta znam, nije se žalio, zadovoljan je. On je oko 185 cm visine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1155 Napisano Petak u 07:48 MK SO Zandarmerije, 826 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ti su u prodaji po oglasima. nego citam iskustva su bas razlicita,od ogromna promena do jos gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2174 Napisano Petak u 09:49 Drug član, 1594 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ovde iskustvo korisnika najviše znače. Mislim da je sto puta prežvakano ali visina vizira stvarno ne znači i prijatniju vožnju. Ja na Versysu imam Givi povišeni vizir. I nisam od onih koji zagledaju svaku sitnicu i prepravljaju je. Tako sam ga kupio i tako vozim. E sad....pri manjim brzinama je ok ali pri većim, pravi nege turbulencije koje mi ne prijaju. I onda kada sam pre jedno dva meseca udario fazana koji mi je polomio vizir, dalje u toku vožnje sam vozio bez. I šta sam primetio....vetar jeste jači ali nije bilo više tih neugodnih turbulencija i vožnja mi je bila prijatnija (brzo smo išli, delom auto put do 150). Činilo mi se da bih tako mogao više da izdržim nego sa povišenim vizirom. Drugi primer, drugar se fino izuo za fabrički touring vizir koji je em povišen em ima i neke deflektore sa strane (Versys 650 2025). E to je već kao u kolima (mislim ne bukvalno ali je ogromna razlika u odnosu na fabrički). Zaključak je da samo fabrički predviđen vizir za određeni model donosi veliki benefit. Svi ovi aftermarket viziri mogu da rade ali ne mora da znači. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1155 Napisano Petak u 09:59 MK SO Zandarmerije, 826 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan tek sad nista ne znam.ne smeta meni vetar nigde po telu ni na kacigi,vozio sam bandita nakeda i bilo je prihvatljivo.ali na stromu imam neko kovitlanje vazduha koje pravi buku od koje bole usi. fabricki je na max visini.probacu da spustim na najnize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2174 Napisano Petak u 10:04 Drug član, 1594 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Upravo o tome pričam. To kovitlanje. Pitanje je da li bi ga rešio drugim vizirom. Mene je počelo da nervira baš. Oseća se samo na većim brzinama. Opet kažem, prijatnije mi je bilo bez vizira. Ja sam sada oborio vizir ka sebi (ima na nosaču vizira ta mogućnost) pa ču videti kakva je sada situacija. U nedelju idem na vožnjicu neku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2043 Napisano Petak u 10:32 Drug član, 2983 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Možda drugi Retrivizori probati bez njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 367 Napisano Petak u 11:57 Zainteresovan, 407 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš verovao kada sam čitao da je kovitlanje takvo da muti vid. Ali desilo mi se u povratku sa Stromijade, malo praznog puta i na 160 nisam mogao da pročitam šta piše na tabli za isključenje, a imam dobar vid inače Vetar u kombinaciji sa tim kovitlanjem, pakao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1155 Napisano Petak u 13:20 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 826 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ma meni smeta pocevsi od 70 pa na gore. do 100.preko ne znam,nisam probao,a 160 toliko nikada nisam isao .pravi takvu buku i vrtlog da bole usi.promena visine na dole ce nadam se to pomeriti na nize.citao sam na stromtruperu da su ljudi podmetali gumene podloske ispod gornjih srafova vizira da mu promene ugao i da ima koristi od toga Promenio Petak u 13:25 član brankoXM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2174 Napisano Petak u 14:16 Drug član, 1594 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ali ako staviš podloške to će odaljiti vizir i ja bih tu očekivao još veće kovitlanje. Mislim 'bemliga....ja sam moj približio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 46 Napisano Petak u 15:35 U prolazu, 80 postova Lokacija: Srem Motocikl: Vstrom 650 M5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Kappa Airflow i baš sam zadovoljan, naročito jer mogu da menjam visinu za sekundu kako mi odgovara u zavisnosti od puta, vremena itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1155 Napisano Petak u 20:08 MK SO Zandarmerije, 826 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan nisam ga video uzivo kazu da je veliki,nezgrapan.ne znam.za sta god citam recenzije neko kaze najbolji neko nista nije dobio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2174 Napisano Petak u 20:42 Drug član, 1594 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @brankoXM Isto kao da čitaš recenzije za Stroma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...