RankoBg87 6687 Napisano Januar 27 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na moto putu i autu putu se ne mogu kretati vozila koja ne mogu da idu preko 50 pa tako ispade da sve ispod 50 mu dodje usporavanje saobraćaja. Dva strucnjaka a mesta okolo da biras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10523 Napisano Februar 14 Drug član, 1046 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3508 Napisano Februar 14 ODUSTO OD DIJETE, 2986 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednom imao takvu situaciju, zatvorio mi je moja vrata, stao na 20cm max, a za svoja ostavio fino mesta. Jedva se prebacih preko menjača. Ostavio sam mu linijicu celom dužinom kola. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3152 Napisano Februar 14 Drug član, 1240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja odavno kada imam "problem" sa nekim oko parkiranja rešavam diskretno, odvrtanjem iglice ventila na barem dva točka, da ne može da se odveze stavljanjem rezervnog točka. Doduše, nisam odavno to radio, pobegao sam iz centra, ali je lepa metoda, ne oštećuje ništa a izazove popriličnu količinu zasluženih emocija kod vlasnika... Edit: Užasno me nerviraju kolege koje čuvaju parking mesto svojim dvotočkašem, baš je jajarska fora...Tako je moj komša par puta sa nekim skuterom. Ja uzmem lepo i pomerim skuter u parkiram se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15288 Napisano Februar 14 Drug član, 1871 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom razni sebičnjaci čuvaju parking mesto tako što postave merdevine, praznu gajbu, kantu od polikolora isl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1338 Napisano Februar 14 Zainteresovan, 520 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan To sa kantama, gajbicama, ciglama, smatram bezobrazlukom i opravdano je pomeriti ih i parkirati se. E sad vec motor ne bih pomerao, kao sto ne bi voleo ni da neko pomeri moj da bi on stao svojim autom. Ne znam kako bih reagovao? Motor smatram vozilom i parkiranje na parking mestu mi je sasvim regularno. Ne radim to skoro nikad, ali ne osudjujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7563 Napisano Februar 14 Ne silazi, 6759 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Iako to sa kanticama i gajbicama zaista nije ok...ako biste da terate pravdu, pa to da sklanjate i da se parkirate, budite spremni da taj svoj stav i fizički odbranite. Pošto je sve otišlo k' *urcu, to je sada moderno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15288 Napisano Februar 14 Drug član, 1871 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ono što sam ja primetio u saobraćaju, što je automobil skuplji to je vozač beskrupulozniji. Makar u Beogradu, najskuplje džipove, sa zatamnjenim staklima, voze mlade ženske osobe i često se bahato parkiraju. Sećam se par primera gde bi parkiranjem na tramvajskim šinama blokirale saobraćaj u tom delu grada. Desetak tramvaja nanizanih jedam za drugim, putnici izlaze i nastavljaju peške dok obesna vlasnica džipa sedi u frizerskom salonu. Po izlasku iz salona napušava okupljene ljude. Ne znam da li toga još negde ima osim u Beogradu. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7563 Napisano Februar 14 Ne silazi, 6759 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Dođoh jedared u veliki grad, busom...siđem na autoputu i popnem se na Autokomandu. Tu 'vatam tramvaj za dalje...i dođe "limeni", gospođa "za volanom", stanica pred sam ulaz u kružni tok. Kako su se vrata zatvorila, ženksa je krenula pun gas i legla na sVirenu, tj. zvono. Uz odobravanje više prisutnih, jasno je bilo da joj je otprilike prekipelo i da je apsolutno boli racku (figurativno rečeno) dal' će neko da se pravi pametan i da se zadržava na šinama. Shvatio sam da je moja vožnja mogla da se završi samo što je počela, ali nije bilo hrabrih da testiraju tvrdoću gvozdene rude na tramvaju. Pošto nekima zaista ne dopire do mozga (ili ih boli isto što i tramvajdžiku), da tramvaj nije što i bilo koje drugo vozilo u saobraćaju onda treba da okuse zakon jačeg...jer je to izgleda u modi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1302 Napisano Februar 14 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 6. 2022. at 7:51, RaS je napisao: Pre neki dan, u centru banje, pešačka zona. Još gledam kako ga kolega rotira na ćopki kad je stao, reko' OK, bar će da ga okrene uzdužno, da manje smeta. Ali ne, on nastavlja i pravi pun krug, da bi mu bilo zgodno kad krene nazad. Sto ga ne gurnu u lad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9644 Napisano Februar 14 Drug član, 3306 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan To sa kantama i zauzimanjem mesta ne mora da bude bahatost. Vrlo često je i potreba. Naravno, ne ako je svakodnevno. Kako obezbediti mesto za selidbu, iznošenje nekih teških, kabastih stvari, istovar drva (do pre nekoliko godina se i moja tetka u centru Beograda grejala na drva)? *Mislim da vi koji to osuđujete "na mah" i redom imate manjak empatije i razumevanja. Sebično vidite da je zauzeto mesto, a ne pitate se koja je muka naterala nekog da ga tako zauzme. Ako je vaš odgovor da vas se ne tiče, vratite se na *. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1338 Napisano Subota u 21:50 Zainteresovan, 520 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja teskom mukom idem u centar jer znam da me ceka drama oko pronalaska mesta za pakiranje, I uvek idem iz moranje, zbog posla, skoro nikad iz zadovoljstva i kad naidjem na tako zauzeto mesto stvarno nemam razumevanja. Razumem ja da neki ljudi imaju taj problem kao tetka, ali ja to u tom trenutku to ne znam, a i ja sam isto u problemu. A i mislim ovde vise na one bahate koji su ovakvo postavljanje prepreka na parking mesto uveli kao svakodnevnicu, jer iz nekog razloga smatraju da je to njihovo mesto. Takodje me nerviraju likovi koji parkiraju na coskove na ulaz u parking, a da uopste ne udju dublje u parking da provere dal ima neko mesto slobodno. I tako uvek isti, svaki dan, kao mrzi ih, sta ima da gedaju, ovako im lakse... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15288 Napisano Subota u 22:03 Drug član, 1871 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, misa-pei je napisao: To sa kantama i zauzimanjem mesta ne mora da bude bahatost. Vrlo često je i potreba. Naravno, ne ako je svakodnevno. Kako obezbediti mesto za selidbu, iznošenje nekih teških, kabastih stvari, istovar drva (do pre nekoliko godina se i moja tetka u centru Beograda grejala na drva)? *Mislim da vi koji to osuđujete "na mah" i redom imate manjak empatije i razumevanja. Sebično vidite da je zauzeto mesto, a ne pitate se koja je muka naterala nekog da ga tako zauzme. Ako je vaš odgovor da vas se ne tiče, vratite se na *. Dok sam bio na Zvezdari svakodnevno prolazeci istim spletom ulica, do posla i nazad, mogao sam da vidim iste giter blokove ispred dvorišta, iste kante od polikolora itd. Tako da to nema apsolutno nikakve veze sa istovarom uglja ili selidbom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3508 Napisano Subota u 22:17 ODUSTO OD DIJETE, 2986 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao jednom zanimljivu situaciju, davno beše, ispred lokala mi se parkira lik i auto tu stoji 7 dana. Ode noćom nema ga par dana i eto ga ponovo na 7 dana. Raspitam se malo kod pauka i dobijem odgovor - javni parking. Jedino da zakupim sebi parking sa onim znakom. Ja primenim Munze konza dobrodošlicu , uđem mu u ritam i sačekam ga jedno veče. Više se nije pojavio, bio neki vozač kamiona pa tu ostavi auto i kolega ga pokupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1338 Napisano Subota u 22:24 (promenjeno) Zainteresovan, 520 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEMNisam bas skapirao. Parkirao je auto na javnom parkingu, ispred tvog lokala, i tebi je to smetalo pa si ga sacekao i verovatno mu nesto zapretio i on posle toga nije vise tu parkirao? Promenio Subota u 22:24 član ske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3508 Napisano Subota u 23:22 ODUSTO OD DIJETE, 2986 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to bio parking kao što je sada obeleženo. Ide moj lokal, trotoar pa parking koji sam ja uredio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3053 Napisano Subota u 23:26 Drug član, 1371 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si to ti uredio parking na javnoj površini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3081 Napisano Subota u 23:29 Drug član, 1085 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sa kanticama i gajbicama Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9644 Napisano Subota u 23:31 Drug član, 3306 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo... To kad neko svakodnevno postavlja prepreke jer mu se hoće da tu parkira je čist bezobrazluk. Ali, kad prolaziš nekom ulicom jednom u sto godina (pogotovu u centru grada gde je opšta ludnica za parking) i vidiš tako nešto, neljudski je odmah sklanjati. Nemaš pojma da li je tad pa ko zna kad ili svakodnevica. Lako možeš da napraviš nekom veći problem nego što je tvoje traženje parkinga još desetak minuta. Baš ta pomisao da ti živahno jebe što je neko zauzeo mesto je taj nedostatak empatije o kom pišem. Moje mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3152 Napisano Subota u 23:38 Drug član, 1240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja gajbice i to ne sklanjam niti me to tangira. Ali sam skuter morao. Znam čiji je. To je batica koji je janpi stalno. Upada u zgradu nogom. Ima mesta oko zgrade za sokoćalo na 5 mesta on bahato parkira tu gde ja mogu auto. Ja prećutim par puta i jedno sa detetom, kiša pada ona spava a on skuterom zauzeo blizu ulaza parking. Ja izletim onalo bezan iz auta, pomerim onaj skuter, parkiram se i vratim ga iza mog auta. Drugi put ga pomerim na travnjak. Skapirao je i sad ne parkira tako. Bukvalno ostavi u naletu onako još i otključan volan,lik dileja. A da mi prikenja ja bi mu lepo objasnio i to je to. Lepo sam ga preparkirao kao svoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9644 Napisano Subota u 23:40 Drug član, 3306 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Ma, to je kranje opravdano i ispravno. Za bahata govna 0 tolerancije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10496 Napisano Nedelja u 00:49 nekrunisani kralj moto cigana, 3309 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad kante i gajbice moraju. Moji na Lekinom na okretnici trole 22. Normalno je da se parkiraju na kapiju. Jedna se primila da svako veče parkira i ujutru ode. Šta ako u sred noći hoćeš negde? Ili parkiraju tik uz stub kapije i ne možeš da skreneš. Inače, parkiranje je zabranjeno. Ludak preko puta jednom parkirao na kapiju. Dođem, nemam gde da parkiram,pozvonim mu da izađe i skloni se. Odgovor: Zašto? Ti ne stanuješ ovde. Izbi frka, izađoše moji, njegovi, dere se da će da me zakolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10496 Napisano Nedelja u 00:55 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3309 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ćale mi je u Bjelovarskoj, ima dve kapije. Jedna za u garažu, druga za napolje pored kuće (nemoguće koristiti jednu za oba). Dok je imao auto, jednu su mu stalno blokirali. Kada je prodao auto, blokirali mu obe. Stavio visoke ivičnjake koji mogu da se pomere kad dođemo brat i ja. Promenio Nedelja u 00:55 član mrle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3508 Napisano Nedelja u 01:49 ODUSTO OD DIJETE, 2986 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vasa.93 je napisao: Kako si to ti uredio parking na javnoj površini? To je bilo pre 25 godina kad je Zemun bio priča za sebe, Prvomajska zidali se lokali gde je bilo mesta - sve javna površina. Sad je grad na tim mestima napravio parking i parkira ko stigne. Ima mesta i za invalide koja su obeležena namenski za svakog invalida koji žive u okolnim zgradama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...