slave74 6455 Napisano Utorak u 12:13 Drug član, 1438 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/31/2025 at 1:10 PM, piki said: kakvu posluku porati Ti parkinzi su pravljeni za smarta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13210 Napisano Utorak u 12:20 Drug član, 1356 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, slave74 je napisao: Ti parkinzi su pravljeni za smarta. mozda ti se čini zbog ugla , ima mesta lepo ,ja parkiram i kombi bez problema, evo brzi ai Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6455 Napisano Utorak u 12:47 Drug član, 1438 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, piki said: mozda ti se čini zbog ugla , ima mesta lepo ,ja parkiram i kombi bez problema, evo brzi ai Na osnovu prve fotografije sam to zakljucio. Ovaj karavan desno do bele linije. Onaj jel Golf 7 blizu linije. Vozac Audija da sane pored Golfa nema mesta da izadje iz vozila. Do karavana jos i gore. A cak da se uredno parkirao, pitanje je ko bi uspeo do njega. Druga stvar je to sto se skoro niko ne moze idealno umetnuti na parking mesto, pa je sledecem parkiranje onemoguceno. Trece , obelezavaju se uska parking mesta, tolika da se jedva vrata mogu malko otvoriti. Debeli vozaci nema sanse da izadju iz vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2474 Napisano Utorak u 12:53 Drug član, 804 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, uđe u rikverc pored Golfa do same linije? Obojica mogu da uđu na svoja vrata. Ovo je samo qrcobolja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11796 Napisano Utorak u 13:31 Ne silazi, 2723 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Šta, ovaj Audi ne može sam da se parkira, bez vozača ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13210 Napisano Utorak u 14:34 Drug član, 1356 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, slave74 je napisao: Na osnovu prve fotografije sam to zakljucio. Ovaj karavan desno do bele linije. Onaj jel Golf 7 blizu linije. Vozac Audija da sane pored Golfa nema mesta da izadje iz vozila. Do karavana jos i gore. A cak da se uredno parkirao, pitanje je ko bi uspeo do njega. Druga stvar je to sto se skoro niko ne moze idealno umetnuti na parking mesto, pa je sledecem parkiranje onemoguceno. Trece , obelezavaju se uska parking mesta, tolika da se jedva vrata mogu malko otvoriti. Debeli vozaci nema sanse da izadju iz vozila. i taj Touran desno je moj i on je bangavo parkiran, ima mesta desno od njega koliko hoćeš, kad bi svi lepo stali svi bi mogli da udju i izadju čak i debeli ali kao sto @miki kurcobolja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4313 Napisano Utorak u 14:49 Drug član, 961 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan A možda je ipak samo do vozača nemačkih vozila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13939 Napisano Utorak u 16:12 Integrisan, 7679 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dvoje za psihijatra. Zaglavili autobus a i još ko zna koliko ljudi. Ovaj sa Seatom i Golfista. Sva četiri i otišli ljudi da završavaju posao. Samo pet minuta. Šta je to u glavi da ostaviš ovako auto ne mogu da objasnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6455 Napisano Utorak u 16:37 Drug član, 1438 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Alekre said: Evo dvoje za psihijatra. Zaglavili autobus a i još ko zna koliko ljudi. Ovaj sa Seatom i Golfista. Sva četiri i otišli ljudi da završavaju posao. Samo pet minuta. Šta je to u glavi da ostaviš ovako auto ne mogu da objasnim. U glavi im je saznanje da dugo dugo nisu platili neku kaznu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...