bdada 14113 Napisano Octobar 29 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, RankoBg87 je napisao: Zanima me ko je njemu dao dozvolu, ako si bio na nekom posmatranju ili sta vec odmah ti se izrucu mere i oduzima vozacka dozvola itd. Ko, doktor koji je podoban, na to cuti nacelnik jer je takodje podoban na njega cuti ministar jer je nekim cudom podoban, da se zalis, kome? Policajcu koji je podoban, mozda njegovom komandiru, ne vredi kada je podoban pa tako i nacelnik, dodjes do ministra, dzaba kada je podoban. Drustvo trulo do srzi gde normalan covek placa glavom. Dobro necemo o politici, to se nas ne tice a i nije toliko zastupljeno da bi bilo tema. 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3838 Napisano Octobar 29 Drug član, 461 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan E kod nas u Bec.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1881 Napisano Octobar 29 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Zona sumraka oko pijace Banovo Brdo. Najlepše je kada te ovako zguze (moje je ono belo govance na slici) i zaborave se. Posle tri runde ping pong-a, između parking servisa i komunalaca, sam odustao (1 sat i 46 minuta). Iskoristio sam gradski prevoz. Posle se vratio po auto. Mogao sam da: grebem, lupam, palim aute, ali nisu mi oni krivi. Da ga sačekam prebijem ili dobijem po p...i, ali nisam hteo da se nerviram. Već sam prolazio kroz to a nije mi zanimljivo kad nisam na motociklu. Što rek'o onaj Japanac Miyamoto Opušteno i idemo dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Octobar 29 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, feniks said: Promenio Octobar 29 član drs 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1881 Napisano Octobar 29 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi rek'o Frojd? Očigledno da su i kao deca bili destruktivni. Niko nije hteo da se igra sa njima. Otkidali su lutkama glave, ruke, noge... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Octobar 29 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta su rekli komunalci i parking servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Octobar 29 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Octobar 29 član drs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Octobar 29 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, feniks said: Otkidali su lutkama glave, ruke, noge... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1881 Napisano Octobar 29 (promenjeno) Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, RankoBg87 je napisao: Sta su rekli komunalci i parking servis? Prebacivali su nadležnost jedni na druge. Pošto su, po proceduri, uzimali moje podatke, podatke o vozilu zbog kojeg tražim pomoć... Onda istekne vreme poziva, pa opet isto, dok ne odustaneš. Potpitanja tipa da li se radi o javnoj površini, ulazu, parkingu? Koliko vremena problem postoji? Da li sam se ja parkirao regularno? Verovatno, dok razgovaramo, češkaju ono među nogama (zavisno šta ko ima), s obzirom da su bili sagovornici oba pola (pretpostavljam). I meni je bilo jasno da se radi o specifičnoj situaciji. Zato se nisam nervirao i izabrao sam kompromisno rešenje. Promenio Octobar 29 član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Octobar 29 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jebes budale. Ja bi upalio auto i svirao pa sta bude Ili ce doci ili ce neko izaci iz okolinih zgrada i slomiti me, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Octobar 29 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ova situacija gore je meni potpuno neverovatna i neshvatljiva.. Gledam i ne mogu ništa da smislim. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Octobar 29 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Nije u redu da te neko zagradi tako na 5 minuta ali i da ga razumes da je u nekoj frci, mora da stane, a ne moze da nadje mesto. Ali 2 sata da ostavis auto tako da blokiras drugo vozilo... Ne razumem. Bas da ostanes u neverici i da ne uspes da shvatis sta je toj drugoj osobi u glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15452 Napisano Octobar 29 Ne silazi, 1168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neće da dolaze po vozilo jer ne znaju čije je. Neće da imaju probleme. Zato imaju sto pitanja i potpitanja. Lično sam gledao kad pauk dolazi zbog tri nepropisno parkirana vozila: BMW, Lada i Audi. Tako su bili poređani u nizu. Pogađajte koja kola su odneli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1479 Napisano Octobar 29 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan BMW, zato što su ljubomorni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1881 Napisano Octobar 29 (promenjeno) Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan https://postimg.cc/9rB3m8rj Problem je, što je i ovaj beli automobil ispred bio celo vreme parkiran na prolazu za dostavu i pešake. Nije bilo moguće da se izvučem napred. Bahatost me ne pogađa, sve dok imam kuda da se provučem. Promenio Octobar 29 član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8473 Napisano Octobar 29 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan U Novopazarskoj gde radim ima kolski ulaz. I tako se jednom neko parkira i blokira ulaz izlaz, a samim tim i Novopazarsku. Obezbeđenje zvalo pauka i ništa. Pošto su "kolege" rekao ovaj iz parking servisa da imaju spisak tablica koje ne diraju. Promenio Octobar 29 član mrle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Octobar 29 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Prebacivali su nadležnost jedni na druge. Pošto su, po proceduri, uzimali moje podatke, podatke o vozilu zbog kojeg tražim pomoć... Onda istekne vreme poziva, pa opet isto, dok ne odustaneš. Potpitanja tipa da li se radi o javnoj površini, ulazu, parkingu? Koliko vremena problem postoji? Da li sam se ja parkirao regularno? Verovatno, dok razgovaramo, češkaju ono među nogama (zavisno šta ko ima), s obzirom da su bili sagovornici oba pola (pretpostavljam). I meni je bilo jasno da se radi o specifičnoj situaciji. Zato se nisam nervirao i izabrao sam kompromisno rešenje.Divim ti se na smirenosti i donošenju ispravne odluke da odeš prevozom. Mislim da bi ja u afektu žrtvovao zadnji branik i ćušnuo ih obojicu po pola metra u stranu i izvukao bi se.... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1881 Napisano Octobar 29 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Impulsivnost nije uvek najbolje rešenje. Pratiti svoje instinkte i intuiciju je ponekad prilično dobro. Ali uvek ispadne bolje mirno proceniti situaciju, izračunati sve moguće posledice, pa tek onda doneti odluku. Miroljubiv čovek je najopasniji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Octobar 30 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan U većini slučajeva se za odluke u afektu i ishitrene kasnije snose posledice, što bi u ovom slučaju verovatno bila načinjena materijalna šteta na parkiranim vozilima i napuštanje mesta nezgode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 61 Napisano Octobar 31 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan @feniks tu je ta situacija redovna pojava. Vikendom dolazim tu na pijac i samo ako moram stajem tu gde si ti. Obavezno se neko nacrta kao ovaj, iako je vikendom lakše jer su u 99% slučaja došli na pijac i neće se zadržati dugo. A gledam svojim očima, više puta, dolazi "baja" sa nekom AMG džip mečkom, gle ili slično jbmliga, zaokreće iz ulice u taj prolaz koji je za dostavne kamione maxi-ja i zaustavlja. Parkirao čovek. I ode... Zabole ga... Sreća ne nosim "tetku" sa sobom inače bih dobio poriv samo da priđem, onako mirnim korakom i overim direkt u potiljak, s leđa da ni ne zna šta ga snašlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1881 Napisano Octobar 31 (promenjeno) Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put, u ovih godinu dana, sam se parkirao tu (bilo je slobodno). Obično, kada trebam do kancelarije, krenem, uzbrdo, kaldrmom, pa uhvatim negde mesto. Svakog jutra je ovako Ovi iza čekaju one ispred da odu (kad odu). Trenutno koristim dvotočkaš, pa se provučem do ulaznih vrata. Za njega ne postoje prepreke. Čamac i motocikl ne možeš ostaviti bilo gde. Promenio Octobar 31 član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 61 Napisano Novembar 3 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, ovo su kola prodavaca na pijaci... Ovaj prvi kombi s leva je Miljkov, tu odmah na početku prodaje slaninu, sir i tako to. Audi je isto tu stalno itd... Svi se znaju i ako neko mora da izađe ranije ispomeraju se. A mesto za makinu je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...