grafigo 3589 Napisano Januar 3 Drug član, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je što naša policija ide u korak sa Evropom pošto mi izgleda da su nabavili neke Škode hibride. Ili su samo bahati...Kome li se ovako nešto prijavljuje?Sent from my SM-F731B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5129 Napisano Januar 3 Drug član, 1900 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne nego su otišli u akciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3589 Napisano Četvrtak u 13:36 Drug član, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 163 Napisano Četvrtak u 17:16 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ove "invalide" kad vidim.......Znači,redovno se ovo dešava ispred marketa a još redovnije ih čekam i po 10-15 min samo da im spomenem familiju,ludim od tih ljudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13900 Napisano Četvrtak u 18:01 Integrisan, 7666 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Redovno se parkiraju tako i kod nas u Smederevu. Mrzi ih da parkiraju 20 metra dalje. To treba kažnjavati drakonski i slati kod psihijatra. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3589 Napisano Četvrtak u 19:20 Drug član, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je teska k***obolja. Ajde ovaj sa kliom, mozda i jeste vozilo na invalida. Ne zna se jer vec par godina u gradu nemamo nalepnice za kola. Ali ovako da stanes, kao ovaj sa srebrnom zafirom... Pa jedino ako bih u tom trenutku primetio da mi se auto zapalio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11528 Napisano Četvrtak u 19:35 Ne silazi, 2415 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mozda zafiru vozi zena? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3596 Napisano Četvrtak u 19:37 Drug član, 2066 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vidjam ovo stalno po ovakvim objektima. Neki dana u tržnom centru zenska osoba sa kodiakom po sred mesta za invalide a oko mesta da stanes i popreko da ti niko nista ne kaze al mora na dva metra od ulaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2816 Napisano Četvrtak u 21:39 Drug član, 1324 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći, dijagnoza… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11528 Napisano Petak u 05:33 Ne silazi, 2415 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj kombi desno je onaj sto si kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2816 Napisano Petak u 07:21 Drug član, 1324 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13169 Napisano Ponedeljak u 11:10 Drug član, 1356 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan kakvu posluku porati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8776 Napisano Ponedeljak u 11:40 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, piki je napisao: kakvu posluku porati Pa prosto....vrata mi se široko otvaraju...da ne prljam nogavice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9902 Napisano Ponedeljak u 12:13 4_tocka_i_karoserija, 2058 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, to je da seljaci sa jeftinim automobilima ne oštete njegovo teškim radom stečeno prevozno sredstvo nemačkog premium brenda. Ako seljaci ne paze svoju imovinu, on pazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4823 Napisano Ponedeljak u 12:17 Drug član, 1230 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ne opravdavam zauzimanje dva parking mesta, sa druge strane verujem da se čoveku zgadilo da mu malo-malo neko kljocne vrata. Ljudi su generalno bezobzirni, kad otvaraju vrata guraju i ne gledaju da li će susedna da udare. Iz tog razloga moj e36 biram gde parkiram, naravno propisno. Više puta sam sedela u autu kad su nas udarili, slepci. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3596 Napisano Ponedeljak u 12:28 Drug član, 2066 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima i toga, bar se ravno parkirao, Jednom sedim u autu a gospodja prodje i nasloni mi se na retrovizor da namesti obucu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11528 Napisano Ponedeljak u 12:40 Ne silazi, 2415 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako mu se zgadilo da na tesnim parkinzima cukaju u njegov nemacki turbodizel,neka vozi trulog Yuga.Ako ne ume da ga kupi,onda neka mu uzmu pare da mu ostane samo za Yuga. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4823 Napisano Ponedeljak u 12:42 Drug član, 1230 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, cezarpa je napisao: Ako mu se zgadilo da na tesnim parkinzima cukaju u njegov nemacki turbodizel,neka vozi trulog Yuga.Ako ne ume da ga kupi,onda neka mu uzmu pare da mu ostane samo za Yuga. Zato ja narodno vozilo (Wagena) parkiram gde god, a za nemački premium brend biram. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 85 Napisano Ponedeljak u 14:05 U prolazu, 35 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, piki je napisao: kakvu posluku porati Iako se gadim terapije te vrste ovde bi "kljuc pa u krug" bila jedina delotvorna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11528 Napisano Ponedeljak u 15:10 Ne silazi, 2415 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan "kljuc pa u krug" jel to bukvalno saras kljucem po karoseriji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 85 Napisano Ponedeljak u 18:24 U prolazu, 35 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne saram nista,ali sam vidjao "duboreze" raznih "umetnika" koje ne opravdavam ali u ovom slucaju mislim da bi bili primerena kazna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13169 Napisano pre 18 sati Drug član, 1356 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, BAJATI1 je napisao: Iako se gadim terapije te vrste ovde bi "kljuc pa u krug" bila jedina delotvorna. ma kakvi, samo kao u Norveskoj, ako Golf ovako stane kazna 600 evra, ako gospodar prstenova stane 3000 evra pa da vidis kako bi za tri dana svi parkirali kako treba , za stajanje na invalidska mesta ocepis 10000 evra , resava se sve za 3 dana , ali za to mora da se dostigne nivo 0 korupcije i mita i raznih poznanstava i fioka sa zagubljenim predmetima. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11654 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 2699 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, piki je napisao: ali za to mora da se dostigne nivo 0 korupcije i mita i raznih poznanstava i fioka sa zagubljenim predmetima. Znači, ništa... Ne znam kakvi ste bili u mladosti, da li se sećate, ili vam je neko možda pričao. Zaustavi me milicija, nemam vozačku, neregistrovan 5 godina, oprema 0...ako prođeš bez šamara, super. Ali se zato skidaju ventili sa guma. Sad zamisli, ja klinac guram Jawu 350 sa praznim gumama do kuće, par km...gde ćeš veće kazne ! Jawa ni sa naduvanim gumama nije za guranje... Apropo bahatih, dovoljno su ventili... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11367 Napisano pre 14 sati Drug član, 1612 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su isto skidali ventile, posle guranje do kuće... Posle sam stavio one metalne ventilske kapice i stegao dobro motocanglama. Zaustave me na Pančevačkom putu, kod Progres-a, i zna se, ispuštaj gume. Ja se požalim kako ne mogu da odvrnem kapicu. Ljut pandur se sagne da odvrne on, misli da foliram, i ukenja one bele manžetne na rukavima o dobro podmazan ( i prljav ) lanac. Posle pobesneo, hteo da me bije, spasao me njegov kolega, dobar čovek... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13169 Napisano pre 14 sati Drug član, 1356 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Blaza je napisao: Ne znam kakvi ste bili u mladosti, da li se sećate, ili vam je neko možda pričao. ćuti ,kakvi smo bili ,ko i ti sto si napisao, samo nemoj reći decija kad riktam klince ako je keva kod nas uvek me zajebe i počne da priča kakav sam ja bio, da popizdis i ne mozes je zaustaviti 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...