cezarpa 11015 Napisano Decembar 7, 2022 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Vidis da mu je auto kao mini bus?Duplo je veci od crvenog.A parking mesta za Ficu.Uostalom on placa veci porez drzavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3984 Napisano Decembar 7, 2022 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega, celom tom ulicom su parking mesta obeležena da se parkira paralelno uz kolovoz, tako da su svi bahati, samo nemaju svi baš toliki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1569 Napisano Decembar 7, 2022 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, cezarpa je napisao: Uostalom on placa veci porez drzavi Jes, da nije registrovao na invalida. Dao nekom ko jedva sastavlja sa životom 200e i onda se qurci sa 3000 kubika a registracija ko da vozi peglicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Decembar 7, 2022 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tiguan, nema varijanti preko 2000ccm. Šta god da plaća i koliko god, svakako se parkirao džukački. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1569 Napisano Decembar 7, 2022 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ne mislim na njega samo već generalno. Polovina tih je registrovana na taj način. A ne da je džukački nego... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Decembar 11, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Parkirao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Decembar 11, 2022 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha uvatio pravac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Decembar 12, 2022 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan nije na pešačkom !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Decembar 12, 2022 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije ni na parking mestu, ne kapiram tvoj komentar? Ok ti je da se ovako parkira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Decembar 12, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan ma ironično sam prokomentarisao, pretpostavljam da ga nije stavio uz trotoar da ne bi stao na sred pešačkog p.s. ja bi i njega i crnog ispred njega odneo paukom... Promenio Decembar 12, 2022 član DonToni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 108 Napisano Januar 2, 2023 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sivi pežo... Il pijano il drogirano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11015 Napisano Januar 2, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Pre bezobrazno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11130 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 2.1.2023. at 22:38, sale970 je napisao: Sivi pežo... Il pijano il drogirano Ja nisam skrolovao do dole nego gledam sliku minut i po i razmisljam koji ti je kurac,sta je ovaj Reno pogresno uradio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Januar 11, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Van obeleženog parking mesta, na pola širine pešačkog prelaza, priteran skoro do zida - zatvoren prolaz pešacima. Bio i pre pola sata tu kad sam prolazio. Dominacija! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Januar 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan U Valjevu su oko N. Godine bas bili raspolozeni za inovativne vidove parkiranja. Ovaj na poslednjoj slici (plavi) sam ja koji uspevam da se uglavim ispred kuce mojih roditelja. Promenio Januar 11, 2023 član grafigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Januar 11, 2023 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ako objektivno pogledamo poslednje dve slike onda si ti taj koji se na silu ugurao na ovaj prostor i otezao ili onemogucio isparkiravanje ovog nisana. Neko bi reko bahato i bezobrazno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Januar 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Jesam. Bahato sam se uparkirao ispred svog prostora. Silu nisam morao da primenjujem. On je regularno parkirao ispred lokala/garaze i stepenista koje vodi u kucu. Inace, kada se parkiramo u ulici kao sto je on parkirao (sa 2 tocka na ivicnjaku), onda znaju da prodju i napisu nam kazne. Kada se parkiram kao sto su ova dva Citroena i ja, onda nema problema sa policijom. Inace, covek je parkirao tu u 9 ujutru, crveni Citroen oko 13h, ja sam dosao oko 13.30, a on je prvi od svih nas otisao i to oko 15h. Nemam predstavu ko je bio jer se nije javio da mu Citroen i ja pomognemo da se isparkira. Promenio Januar 11, 2023 član grafigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1147 Napisano Januar 11, 2023 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, grafigo said: Bahato sam se uparkirao ispred svog prostora. Tvoj prostor je tvoj prostor. A da li je tvoje ono što je ispred tvog prostora? Tvoj prostor ima neke granice, dalje je neki drugi vlasnik (privatni ili javni) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1147 Napisano Januar 11, 2023 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Slikao ja danas u England.... Mini Moris se bahato parkirao pa su mu podigli zadnji brisač. Mi bi rekli da je OK, čak ima i mesta još do linije, ali kod Engleza se zna red, Moris nije stao po sredini parkinga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Januar 11, 2023 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Letos stanem tik uz ivicu trotoara da mogu pešaci da prođu, sve ok nikom preterano ne smetam, izađem iz banke i...naravno mlada dama. 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3838 Napisano Januar 11, 2023 Drug član, 461 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, rast je napisao: Tvoj prostor je tvoj prostor. A da li je tvoje ono što je ispred tvog prostora? Tvoj prostor ima neke granice, dalje je neki drugi vlasnik (privatni ili javni) Cek bre, neko se debilno parkira ispred tvoje kuce i ti sta? Pozoves na kafu i ratluk? Trebalo je jos bolje da ga zagradi da ne moze da izadje. Jbt kako ste sve fini za tastaturom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6025 Napisano Januar 12, 2023 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, grafigo je napisao: Jesam. Bahato sam se uparkirao ispred svog prostora. Silu nisam morao da primenjujem. On je regularno parkirao ispred lokala/garaze i stepenista koje vodi u kucu. Inace, kada se parkiramo u ulici kao sto je on parkirao (sa 2 tocka na ivicnjaku), onda znaju da prodju i napisu nam kazne. Kada se parkiram kao sto su ova dva Citroena i ja, onda nema problema sa policijom. Inace, covek je parkirao tu u 9 ujutru, crveni Citroen oko 13h, ja sam dosao oko 13.30, a on je prvi od svih nas otisao i to oko 15h. Nemam predstavu ko je bio jer se nije javio da mu Citroen i ja pomognemo da se isparkira. Jel taj C4 nije Ivanin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 12, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, mick je napisao: Letos stanem tik uz ivicu trotoara da mogu pešaci da prođu, sve ok nikom preterano ne smetam, izađem iz banke i...naravno mlada dama. Nisi je valjda ti ovo navuko od pozadi, za kaznu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Januar 12, 2023 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, sestrin je. Uglavnom se ona parkira na to mesto gde sam se ja uvukao jer je njen auto nesto kraci pa ne viri na trotoar, ali ovaj put nije mogla jer na sirenu nije niko reagovao, tj. nije izasao niko iz okolnih kuca. Zato je parkirala kod komsija u dvoriste. Desi se i da oni parkiraju kod nas, jer njima neko zatvori ulaz, ali to ne vidim kao problem. Komsije smo, pa se tolerisemo i pomazemo. Obzirom da je ovo dvoriste/kuca na 50m od ulice u kojoj se vrsi naplata parkiranja i na 100m od zelene pijace, vrlo cesto se desi da dodju tako, parkiraju se i odu na po par sati da zavrsavaju svoje poslove u gradu. Zao mi je sto nemam sliku da je postavim kada je neko potpuno nepoznat dosao i uparkirao kola ovako kao sto sam to ja uradio, paralelno sa crnim Citroenom moga oca. Ovako se otac pre parkirao, u svoje. I onda dodjes i nadjes parkiranog kao sto je npr. onaj crni Nissan. Moj prostor je moj prostor i ima granice. Tako je. Ali bez obzira da li je dalje privatni, javni ili ciji vec, ti nemas pravo da ga (kolima) zatvoris. Zato smatram da se taj crni bezobrazno poneo. A od mene je dobio isto. Bezobrazno parkiranje. Mislis li da nije bilo opravdano da zovem pauka da ga skloni ispred mog dvorista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...