ticma 34 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ6 - BMW R1200GS - Yamaha Xmax 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo prigusivac na auspuhu! Nikako ne mogu da skinem kod mene, kuckao, vukao, a sada vozim bez onog šrafica, sve se nadam da ce da izleti sam. da malo cujem masinu, bas je prigusen jako. izgleda ce morati da se stavi tu neki novi auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 983 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Pipe outlet (broj 22) je meni ove zime ispao (rasklimao se pa sam ga iscupao..ne mozes da ga izvadis zato sto je zardjao...moras ga na silu iscupati) kod jednog majstora napravim kraj topa od prohroma..lepse izgleda,bolji je zvuk...a cini mi se da i motor ide malo bolje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja to uopšte nemam to jest našrafljena je samo cevka spolja a unutra je šuplje, i vadi se na šraf bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan drugari crkao mi je pinjon , pa stalno ostajem kao magarac bez goriva sve mislim može još ali ... . Zapravo nije crkao i jeste - zupčanici su ispravni i rade ali dio gdje bi trebalo da se uglavi sajla se slomio . Pitanje je da li može da se rastavi tj da se skine mesingani dio sa navojem za koji se zašarafljuje bužir sajle, da bi se izvukao manji zupčanik jer je dio njega i odlomljen .Ili pak ima li đe da se kupi i koliko. poz i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi ja rijesih problem.Kupiuo sam Yamahu stranca skinuo ono sto mi treba,klip stublinu,bregastu.necu bit sebican ovo drugo cu sve da prodam.ako nekom nesto treba nek se javi,evo i mog tel.069 497 090. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano April 25, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi ja rijesih problem.Kupiuo sam Yamahu stranca skinuo ono sto mi treba,klip stublinu,bregastu.necu bit sebican ovo drugo cu sve da prodam.ako nekom nesto treba nek se javi,evo i mog tel.069 497 090. Koliko bi tražio za karburator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano April 25, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno mislis na oba u kompletu.100e.ako nije malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 26, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da sam na tvom mestu nista nebi prodavao a posebno masinu.Ko zna kad ce ti zatrebati neki deo koji ces posle tesko naci.Ako neces barem sacuvaj to od masine sto ti je ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanjce. Izduvni gasovi mi se osećaju dosta na benzin. Jel to normalno ili moram da štelujem smešu? A ako se smeša uopšte šteluje, gde i kako se šteluje na XT-u ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 27, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Imas dole na karburatoru sraf za stelovanje smese malo je nabijeno pa moras naci neki manji srafciger.Kod mene u manualu pise da mora da bude okrenut sraf 2.75 kruga znaci zavrnes sraf do kraja i na srafciger obelezis markerom crtu i odvrnes 2.75 kruga ja sam stavio na 2 kruga zbog otvorenog auspuha.Znaci nadji u manualu koliko kruga treba da bude okrenut taj sraf ovo na slici zaokruzeno je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Evo dokle sve XT može da stigne: http://www.putucochabambu.rs/nggallery/page-5/page/25/ u Cochabambu ;D. BTW dobri koferi, i lepo joj stoje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dokle sve XT može da stigne: http://www.putucochabambu.rs/nggallery/page-5/page/25/ u Cochabambu ;D. BTW dobri koferi, i lepo joj stoje . Da se nadovezem na deNikov komentar- svasta moze XT, a ova sto ode u juznu Ameriku, skoro je kupljena, promenjeno ulje, dotegnut lanac, napravljeni nosaci kofera pa na put ( BEZ NEKIH VELIKIH PRIPREMA ) i garant stize bez da stucne. Poznajem ljude, motor sam samo video i cuo kako radi, MA TO JE XT- legenda od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan POZ.Koliko se steluje zazor usisnih ,a koliko izduvnih ventilla na TT600... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 30, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam odgovor na ovo pitanje u knjizi kuci ali za starije TT600. Koje je godiste motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 30, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan POZ.Koliko se steluje zazor usisnih ,a koliko izduvnih ventilla na TT600... usisni od 0.05-0.10mm izduvni od 0.12 do 0.17mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan HVALA,malo im je trebalo da dotegnem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Maj 2, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan braco postoji li dihtung na deklu sa ventilima,pokusavam vec drugi put da ga rijesim hermetikom ali i dalje izlazi ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Maj 3, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan braco postoji li dihtung na deklu sa ventilima,pokusavam vec drugi put da ga rijesim hermetikom ali i dalje izlazi ulje Poklopci ventila imaju gumene O-ringove koij brtve, teško će to hermetik zabrtviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 3, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan da poklopci imaju gumene dihtunge ja sam nekoliko puta skinuo i nikad mi nisu pustali na to mesto,jedino ako nisi mislio na celi poglopac glave na njega nema dihtung nego je crnim silikonom zalepljen.Taj crni silikon ima da se kupi ja sam ga imao kad se osusi postane kao guma i bas se koristi za dihtovanje.Evo ti slike tog silikona on se prodaje u Beogradu znaci snjim mozes zatvarati i deklove samo napunis mali spric snjime i polako ravnomerno naneses tanak sloj kad zatvoris nema sanse da pusti.Tu na slici imas i broj telefona te firme ja mislim da kosta 20 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan nije pustao ulje na cepovima vec na deklu.Ali za nevjerovat bilko je krivo.Namazao sam ga farbom i otisnuo na staklu,to sam ponovio par puta i svaki put je pokazalo da je krivo.Malo,nekih sat vremena sam ga osmirglao i zalijepio WURTOVIM crnim silikonom.Sacekao par drugara,rucao oprema i oko 3 sata brda i dolove presao nista ne kapa....mislim ledno pivo kap kap kap.hvala vam na pomoci bracoooo.zaboravi da napisem,na cepovima sam kupio u prodavnici auto djelova O gumice imaju svih velicina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje. U poslednje vreme mi XT dosta trokira i cima u vožnji dok je hladan nezavisno od sauha da li je podignut ili nije iako ga uopšte ne silim. Ranije to nisam primećivao. Ako spustim sauh gasi se, a kad se ugreje ide normalno. Šta može da bude u pitanju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje. U poslednje vreme mi XT dosta trokira i cima u vožnji dok je hladan nezavisno od sauha da li je podignut ili nije iako ga uopšte ne silim. Ranije to nisam primećivao. Ako spustim sauh gasi se, a kad se ugreje ide normalno. Šta može da bude u pitanju ? GORIVO isto mi se desavalo dok sam sipo na OMV. Sad samo NIS i sve je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi to palo na pamet, ali vrlo je moguće. Uvek sipam na MOL-u, a zadnji put sam sipao na nekom krnjavom Jugopetrolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj. Osetljive su one na lose gorivo. Meni se cak desavalo kad je vruc da kurblam po 15 min ( gorivo sa OMV) a kad sipam dobro gorivo ( MOL, ELP) pali na prvu kurblu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 983 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan motori sa jednim cilindrom zahtevaju kvalitetno gorivo - a toga kod nas nema........ i meni se to povremeno desava,kao da ce da se ugasi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...