Xteaš 7 Napisano Jul 19, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali ima netko dobar link za model 4 pt manual? Nadam se da ima unutra kako se vrši zamjena ulja u vilicama. Potražio bi na forumu ali ne znam dali nema pretraživača ili se samo meni ne pokazuje jer surfam mobitelom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Jul 19, 2013 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan daj mail shibnucu ti manual u pdf file-tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Jul 20, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kako se ponasa XT u supermoto varijanti?(bas lepo izgleda) I koja je najpovoljnija cena za tockove? Dal traziti od neke 125ice tockove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne zanimljive slike iz Obrenovca 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 22, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koliko je normalno da majstor uzme za ruke da promeni lanac bregaste i presteluje ventile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 22, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koliko je normalno da majstor uzme za ruke da promeni lanac bregaste i presteluje ventile. Ne znam kod drugih majstora, al da si kod mene kostalo bi te 2 piva i eventualno nesto nakoso naseceno da se zamezi i to je to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Jul 22, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koliko je normalno da majstor uzme za ruke da promeni lanac bregaste i presteluje ventile. Koliko ti je uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 23, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koliko je normalno da majstor uzme za ruke da promeni lanac bregaste i presteluje ventile. Ne znam kod drugih majstora, al da si kod mene kostalo bi te 2 piva i eventualno nesto nakoso naseceno da se zamezi i to je to... Znas kako nije lanac toliko istegnut da ne mogu da predjem 300 km, tako da me ocekuj da banem jedanog dana. Ljudi koliko je normalno da majstor uzme za ruke da promeni lanac bregaste i presteluje ventile. Koliko ti je uzeo? Nisam jos uvek promenio ali je spaner dosta izvucen pa da uradim to na vreme. Majstore koje ja znem traze od 40 do 50 evrica za ruke. Sutra cu kod drugara da proverim lancanike i spanere pa ako treba da narucujem sve u kompletu. Ima li neko iskustva sa delovima iz Grcke. Dosta su povoljnije cene nego kod nas. Npr. lanac bregaste je jeftiniji oko 30%. Za auto sam uzimao i nisam imao problema sa kvalitetom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I meni ce trebati lanac bregaste. Ajd javi koliko para su tamo u grckoj pa da odma i ja porucim ako nije skupo pa taman mozemo menjati i na mom i na tvom uporedo... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 24, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Za par dana ce mi se decko javiti kada bude kod Spirosa da mi kaze cene pa ako odgovara da kupuje. Daj broj na PP ako hoces da ti javim cenu kad me pozovu posto se decko ne zdrzava vec mu moram odmah reci da li da kupuje ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 25, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Izmerena potrosnja 5.07 /100 km po gradu i planini, zadovoljan. Sve vise volim ovaj motorin. Jel se desava nekom da kad stisne kocnicu svetlo se malo pojaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jul 25, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Jel se desava nekom da kad stisne kocnicu svetlo se malo pojaca? Desavalo se meni kad mi je crko "amburator'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 25, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Amburator nov,fercira odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jul 25, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan OndaK ne znam Javice se valjda neko pametniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se da te ispoštujem, ali nemam odgovor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6059 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Premeri napon sa ugašenim svetlima, pa sa upaljenim, pa sa stisnutom kočnicom... Redom. Verovatno ti je slab acc, bez obzira što je nov. Kreni od lera i drži obrtaje na 3000, 5000... Naravno, premeri prvo acc kad je motor ugašen, pa onda sve ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 25, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se da te ispoštujem, ali nemam odgovor. Komsija gde si danas da opeglamo Zeljin zajedno.. Premeri napon sa ugašenim svetlima, pa sa upaljenim, pa sa stisnutom kočnicom... Redom. Verovatno ti je slab acc, bez obzira što je nov. Kreni od lera i drži obrtaje na 3000, 5000... Naravno, premeri prvo acc kad je motor ugašen, pa onda sve ovo. Pokusacu sutra sve redom. Nije to nista drasticno ali se primeti razlika. Kontam da kad se upali dodatno svetlo on poveca punjenje pa je i svetlo fara malo jace . Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 26, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Proverio aku i pokazuje 12.3 posle stajanja cele noci i posle voznje. Punjenje u bilo kom rezimu obrtaja i sa ili bez potrosaca uvek pokazije od 12.6 do 12.7 . Instrument ispravan (testirao ga na autu). Kako bese da proverim da li je regler crko ili jebavaju namotaji,negde sam citao da se proverava sa nekom sijalicom ali ne mogu sada da pronadjem. Probacu jos da ocistim sve kontakte,da proverim masu itd mozda je nesto do toga ( al tesim sam sebe ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6059 Napisano Jul 26, 2013 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nije idealno, ali je dobro. Nemaš neki gubitak napona, sve radi, čišćenje kontakata je uvek dobro došlo. Posebno obrati pažnju na masu, malo ošmirglaj ram i samu klemu tamo gde se spajaju i namaži finim slojem masti, koliko da ne korodira. Teraj, bre, to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 26, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma teram samo zvizdi Nego taman ka sam nabavio "dvaeskeca" napred da mogu da vozim ko covek po Off-u nema ni jedne enduro voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 26, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Proverio aku i pokazuje 12.3 posle stajanja cele noci i posle voznje. Punjenje u bilo kom rezimu obrtaja i sa ili bez potrosaca uvek pokazije od 12.6 do 12.7 . Instrument ispravan (testirao ga na autu). Kako bese da proverim da li je regler crko ili jebavaju namotaji,negde sam citao da se proverava sa nekom sijalicom ali ne mogu sada da pronadjem. Probacu jos da ocistim sve kontakte,da proverim masu itd mozda je nesto do toga ( al tesim sam sebe ) Mislim da to nije bas dobro... Trebao bi da ti pokazuje od 13.7 do 14.2 V... Ovo kod tebe je suvise slabo punjenje... Proveri ti da li ti je regler ispravan... Kod mene je stari regler prestao da puni i tada je pokazivao 12,5 V. Kada sam stavio Joskin sada pokazuje 14,3 bez upaljenih svetala, a14,1 sa upaljenim svetlima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 26, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam iste simptome kada je amburator bio za zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jul 26, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, ima li raspoložnih da poseti ovogodišnji moto susret u Zaječaru, off-road vožnju, supermoto trku i Gitarijadu i to sve sve u jednom danu? Recimo ko dođe u petak, a ko ne u subotu oko 11h bi mogli jednu kratku off vožnju 20-ak km da napravimo u okolini do Vrške čuke. Naravno, ova off vožnja je u internoj organizaciji za nas koji vole i prašinu. Evo i zvaničnog programa: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/94434-xvii-moto-skup-mk-triumph-zajecar-2013/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 27, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Komsija gde si danas da opeglamo Zeljin zajedno.. Isključivo skuterišem po gradu. Oduzeta mi je dozvola pa zaobilazim magistrale. Jbg. Ali... čućemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jul 27, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, ima li raspoložnih da poseti ovogodišnji moto susret u Zaječaru, off-road vožnju, supermoto trku i Gitarijadu i to sve sve u jednom danu? Recimo ko dođe u petak, a ko ne u subotu oko 11h bi mogli jednu kratku off vožnju 20-ak km da napravimo u okolini do Vrške čuke. Naravno, ova off vožnja je u internoj organizaciji za nas koji vole i prašinu. Evo i zvaničnog programa: http://forum.bjbiker...h-zajecar-2013/ Baš niko nije zainteresovan da dodje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...