misa-pei 6059 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A najlepše mi je to što koliko god alata da ponesem, meni srećom ne zatreba, ali okolina je večito sa nekim problemima. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jun 29, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan A nivea za posle popravke da koza ne ispuca od benzina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan A nivea za posle popravke da koza ne ispuca od benzina Odprilike... Šalu na stranu, dobro dodje bilo šta klizavo kad se montira guma a neće da legne kako treba. Do sada dva puta oprobano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan A najlepše mi je to što koliko god alata da ponesem, meni srećom ne zatreba, ali okolina je večito sa nekim problemima. :D Mišo, potpuno si upravu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam prepravio flansne karburatora. Obradio kod stugara metalni deo i stavio creva sa selnama. Nazalost nisam imao silikonska creva koje bi bila idealna ali se nadam da ce i ova koliko toliko potrajati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam prepravio flansne karburatora. Obradio kod stugara metalni deo i stavio creva sa selnama. Nazalost nisam imao silikonska creva koje bi bila idealna ali se nadam da ce i ova koliko toliko potrajati. Ovo mi deluje kao vrlo efikasno i dugotrajno resenje... Svaka cast na ideji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam prepravio flansne karburatora. Obradio kod stugara metalni deo i stavio creva sa selnama. Nazalost nisam imao silikonska creva koje bi bila idealna ali se nadam da ce i ova koliko toliko potrajati. Lepo si ti to uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Takve ja imam. Reci mi koliko te je kostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 4, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam prepravio flansne karburatora. Obradio kod stugara metalni deo i stavio creva sa selnama. Nazalost nisam imao silikonska creva koje bi bila idealna ali se nadam da ce i ova koliko toliko potrajati. Ovo mi deluje kao vrlo efikasno i dugotrajno resenje... Svaka cast na ideji... Nije moja ideja, video sam slicnu prepravku na jednom italijanskom forumu i uz neku korekciju odradio sam to i na mom motoru. Ljudi uglavnom zavare nastavak na metalnu prirubnicu ali ja sam se odlucio na ovu jednostavniju i jeftiniju varijantu. Za sada sam presao 300km i jos uvek radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 4, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Takve ja imam. Reci mi koliko te je kostalo? Cena cascenja strugara i drugara koji su pomogli u nabavci potrebnih delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xteaš 7 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jedno pitanje,čisto da živne tema! Ne znam za starije modele ja imam 2002. Zašto ima posaban prekidač za gašenje kad se ionako mora vratit ključ radi kontakta i na taj način ugasit motor. Jedan frend mi je savjetovao da ga je bolje gasit na ključ a nije znao zašto. Možda su babske priče pa ako ima znalaca da pojasne... Isto sam primjetio da neke pute pri gašenju zna pokretač ne kao zaverglat nego zazvonit. Dali je to normalno jer se ne dešava stalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 9, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Na ključ danju, a noću kad prilazim garaži gasnem ga na dugme 50ak metara unapred da mi ostanu svetla, a da ne brundam i ne probudim zgradu. Mislim da je dugme napravljeno isključivo za hitne slučajeve: guma, lanac or smtg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xteaš 7 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bit če da je samo radi toga,kontakta i svijetla. Kad smo več kod susjeda. Ja sam ga kupio sa Wingsom bez dk. Koliko je istina da takav otvoren top jede karike ili ubrzava potrošnju klipa,cilindra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 9, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nesto o ovoj Yamahi . http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1326521_Yamaha_2664_xt600e_1994_god Cena povoljna pa ako ima nekih informacija bio bi zahvalan. Zadnje vreme se bas mislim sta da kupim pa od maxi skutera preko Kle-a ipak mislim da cu izabrati ljubav i decackih dana dok sam vozio Atx-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jul 9, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je istina da takav otvoren top jede karike ili ubrzava potrošnju klipa,cilindra? Za ovo prvi put cujem ali sam cuo da mogu da izgore izduvni ventili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Moze svasta da se desi ako je siromasna smesa. Isto kao sto i Otvoreni filter za vazduh unistava masinu ako je samo stavljen bez stelovanja karburatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 11, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tužna traktorica 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Momci,roler lanca(donji),za xt-a da li neko zna kojih je dimenzija...bitne su mi spoljni precnik i sirina ovo ostalo manje bitno...hteo bih da probam napravim tu zajebanciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gti 0 Napisano Jul 12, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugovi novi sam ovdje uclanio sam se iz jednog razloga a to je vidim da imate svakakvi tema za raspravljane vozim yamahu xt 600 malo je starija verzija yamahe zanima me slijedece dali mi iko moze objasnit kako se motor stavlja u fazu kako da ga ubacim u fazu molio bi sve koji znaju ista o tome da mi pomogu oko toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 12, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Momci,roler lanca(donji),za xt-a da li neko zna kojih je dimenzija...bitne su mi spoljni precnik i sirina ovo ostalo manje bitno...hteo bih da probam napravim tu zajebanciju... precnik je 1,8 cm. sirina 2,5 cm. unutrasnji precnik ne znam jer sam merio ovako na motoru, nisam skidao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 16, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Često uzmem u razmatranje kupovinu "drumskijeg", bržeg motora ali onda se setim koliko mi zadovoljstva pričinjava XT, nema šanse da ga menjam Eventualno jednog dana uzmem XR650R al' to nije sada tema Okačiću bolji snimak ovih dana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 17, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Juce doterao ljutu masinu.. a sad odo u po Gocu pa javljam ustiske kasnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 17, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa lepše nego kad se spoji XT i Goč. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 17, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Juce doterao ljutu masinu.. a sad odo u po Gocu pa javljam ustiske kasnije... Ooo pa nek' ti je sa srecom! Ja sam ti rekao da je XT najbolji izbor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 17, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Znas da ih merkam jos od prosle godine. Prvi utisci sa predjenih 80 milja su odlicni. Mislio sam da ima malo vise snage nekako mi Pegas bolje povlaci. Lik koji je servisirao ranije motor kaze da misli da su stavljene neke manje dizne, no videcemo polalko .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...