zarko1983 79 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi ove gume za rezervoar, ima li neko ideju gde ili od cega mogu naci?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 14, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi od Bišketa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Kupi od Bišketa. samo jednu ima!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 14, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Jedna po 1 ,armija XD A onaj iz zajecara nema? Yamahu rodic ne daj boze da zoves da pitas za cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6946 Napisano Februar 14, 2013 Drug član, 3059 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jedna po 1 ,armija XD A onaj iz zajecara nema? Yamahu rodic ne daj boze da zoves da pitas za cenu. Ne znam kakva su vaša iskustva, ali kad sam zvao Platner, sve cene koje su mi rekli su bile iste, čak i za dlaku jeftinije nego što sam nalazio na netu. Jedino što često nemaju deo na lageru pa ide priča o porudžbini. A tu gumu može da ti napravi svaki strugar, ako hoćeš da bude "fency", ili da uzmeš unutrašnju gumu, isečeš traku, obmotaš oko cevi koja je istog prečnika kao trn na koji se kači, namažeš super lepkom ili Tigrom, pa polako uviješ do traženog prečnika. Eventualno, ako možeš da nađeš parče creva debljine spoljnog prečnika, da tu urolanu gumu ubaciš u njega. A još bi bilo bolje da ako nađeš crevo debljine trna, na njega kreneš da motaš gumu. Samo ti je potrban spoljašnji prečnik gume. A možda pasuje uz minimalnu obradu, ona guma koja se lepi/ukuca na parket da vrata ne udare u zid. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 14, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Al je mudra ova naša brada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Klip,karike,komplet dihtunga...tu...Razbusivanje cilindra,slajfovanje ventila,zamena gumica... gotovo Idemo dalje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan koliko si platio klip i karike ?? Ja sam onda kupio Worssner klip,95.5 koji je kraci od ovog i olaksan znatno,za 160 eur sve ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @zuna89 Da li možeš da fotkaš stari klip pored novog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan koliko si platio klip i karike ?? Ja sam onda kupio Worssner klip,95.5 koji je kraci od ovog i olaksan znatno,za 160 eur sve ! Platio sam 82e,uzeo preko Vladana sa ebay-a(iz grcke)...set je japanski TKR...razmisljao sam i ja o nekom kovanom klipu ali s' obzirom da ne koristim motor u nekim ekstremnim rezimima rada mislim da ce i ovaj biti sasvim dovoljan i postojan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan @zuna89 Da li možeš da fotkaš stari klip pored novog? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego pitam, da napomenem da kazu da ne postoje glupa pitanja Sta se dobija skracenim i olaksanim klipom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6946 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 3059 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Manja inerciona masa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan @zuna89 koliki je ovo klip ? stotka ? Znam da je na Dominatoru stotka jer je 650ccm....i valjda na KLX-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan ne,ne ..ovo 100 je 1,00mm preko standardne mere,znaci klip je 96mm ... a mislim da postoji,worssner ili wiseco kit koji ide do 100mm i onda zapremina ide na 640 ccm valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan e pa to meni je bila prva specijala na 95.5 kod worssner klipa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego pitam, da napomenem da kazu da ne postoje glupa pitanja Sta se dobija skracenim i olaksanim klipom? Ajde da se i ja nadovežem na tvoje pitanje Koja je razlika između worssner klipa i ovog zuninog osim što je lakši? Kakvi su materijali, da li dobijaš ''životnu garanciju'' tako da kažem, odn. predpostavljam da traje mnogo duže...itd? I ono najbitnije - ima li nekih primetnih razlika u vožnji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan uff pitanja su ti skroz na mestu,ali ja iako sam menjao klip ne mogu da ti odgovorim... jer sam teneru dobio u gajbicama i nisam mogao da uporedim razliku izmedju starog i worssner klipa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam nosace rezervoara, plasticna vodovodna spojnica isecena na pola spolja zalepljena guma 4mm unutra takodje guma samo znatno tanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PALE_MZ 1 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Rijeka Motocikl: MZ rat, ETZ 125, XT600 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako se kod vas krecu cijene standardnih klipova, karika i faznog lanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam konacno uspeo da namontiram tockove, uz nadzor generalnog supervizora Andreje XD Ostalo jos kocnice da se rese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan nijr sto su moji ali mnogo lepo izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Februar 18, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Lepa samo mi se cini da je lanac malo pretegnut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ima hod 1 cm otprilike, mada ce se brzo istegliti, svaki put do sada kad sam ga zatezao posle 20 km vec istegljen. Drugacije ne moze, presiroka je felna,da ga gurnem napred cese o vilu, probao da ubacim jos jednu kariku onda je predugacko. A ko zna mozda i padne za zubac manji prednji lancanik pa ce da bude taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...