baltrekk 990 Napisano Septembar 12, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Fantastična četvorka Photo by Miloš Dišković ps. Tu je i jedan XT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6330 Napisano Septembar 14, 2016 Enduraš, 6371 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel to kod vas otvoreno takmicenje za najšareniji motor ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 14, 2016 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nije, nego ko ce bolje prekriti ovu plavu :D Kad bi bir'o, uzeo bi ovog TTa, nekako mi paše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Septembar 15, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Oću ovom prilikom da jebem mater konstruktoru, jebo ga njegov magnet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Septembar 15, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava sa magnetom Zoki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 15, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidi se ceo ST, da ga vidis celog ne bi razmislljao Nije, nego ko ce bolje prekriti ovu plavu :D Kad bi bir'o, uzeo bi ovog TTa, nekako mi paše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidi se ceo ST, da ga vidis celog ne bi razmislljao Nije, nego ko ce bolje prekriti ovu plavu :D Kad bi bir'o, uzeo bi ovog TTa, nekako mi paše Ovako? Photo by Miloš Dišković Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Jel to kod vas otvoreno takmicenje za najšareniji motor ? Ja sam već odavno počeo da lepim nove nalepnice preko starih... A preko novih nalepnica lepim duct-tape 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Septembar 16, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ploča 20mm i šraf 16mm, pucaju ruke a on ne popusta, juče napeto i ostavljeno možda se predomisli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Septembar 16, 2016 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ploča 20mm i šraf 16mm, pucaju ruke a on ne popusta, juče napeto i ostavljeno možda se predomisli To se po manualu steže na 150 Nm tako da nije lako popustit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 16, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Mali brener i kuckanje po magnetu dok je napeto zavrsava posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 16, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mali brener i kuckanje po magnetu dok je napeto zavrsava posao. Ja sam koristio industrijski fen (onaj za skidanje farbe) kada sam svoj skidao. Ali da je stegnuto bilo- bilo je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Septembar 16, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ploča 20mm i šraf 16mm, pucaju ruke a on ne popusta, juče napeto i ostavljeno možda se predomisli Bez grejanja zaboravi da će popustiti.... Tu ima neki fabrički premaz koji se vremenom tako ebeno stegne da ćeš polomiti svaki radapciger i nećeš uspeti da skineš... Ali kad se otvoren plamen pojavi onda se brzo predomisli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 16, 2016 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Opravlja zoki polako moped, danas bio pomog'o da popiju pivce, nisam za drugo Malo sam se danas popodne provozao, uhvatio poslednje zrake sunca i tako to Poslednji dani leta by Slobodan Gosic, on Flickr 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Septembar 16, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa popustilo magare, spakovan agregat, sutra da se nabaci na ram, upali i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 147 Napisano Septembar 17, 2016 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo moze savet, Imam situacije sa 2kf, vise se ne vozim nego sto se vozim. Kada se motor ugreje, recimo posle 10km voznje, pocinje da stuca, guta knedle i puca iz auspuha, ubrzo posle toga se ugasi. Onda ga nema sile upaliti. Sve dok se bar malo ne ohladi. Svecica zamenjena pre 50km, mislio sam da je ona losa, medjutim nista od toga. Pretgodno je pukla sajla dekompresora koja je takodje zamenjena, motor sada pali bez greske, na prvu ili drugu kurblu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 17, 2016 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da podesiš smešu, može biti da je bogata. Ja imam sličan problem trenutno, kad je hladan pali bez čoka na prvu, ide normalno i vruć i hladan, ler stabilan, ali kad je vruć jako teško pali i hoće da zadimi crno kad mu puknem gas. Kod mene je problem što su mi crkli difuzori pa vuče falš vazduh i ne mogu da podesim smešu kako treba. Pričao sam sa Elvisom, original difuzori su 85e par a neke kopije su 25e, sad me zanima jel neko od vas sektaša ima iskustva sa tim jefrinijim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 17, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da podesiš smešu, može biti da je bogata. Ja imam sličan problem trenutno, kad je hladan pali bez čoka na prvu, ide normalno i vruć i hladan, ler stabilan, ali kad je vruć jako teško pali i hoće da zadimi crno kad mu puknem gas. Kod mene je problem što su mi crkli difuzori pa vuče falš vazduh i ne mogu da podesim smešu kako treba. Pričao sam sa Elvisom, original difuzori su 85e par a neke kopije su 25e, sad me zanima jel neko od vas sektaša ima iskustva sa tim jefrinijim Ako su ti se samo odvojile gume od metatlnog dela prirubnice, onda se to moze zalepiti Sika Bond lepkom. Ima da se kupi taj lepak otporan na benzin i na toplotu. A ako su gume ispucale, onda na zalost, moraju da se menjaju komplet. Obicno se samo odlepi ona guma sa metalnog dela. I ja sam imao taj problem pa sam ih zalepio i vozi se motor i dalje tako, vec trecu godinu bez ikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 17, 2016 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan To mi je i Andreja rekao al sam mislio da uzmem od elvisa ove jeftinije a ove stare da zalepim pa da ostavim za rezervu. Odoh da kupim lepak. Baš se tako zove, Sika Bond? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 17, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan To mi je i Andreja rekao al sam mislio da uzmem od elvisa ove jeftinije a ove stare da zalepim pa da ostavim za rezervu. Odoh da kupim lepak. Baš se tako zove, Sika Bond? Ne znam mu tacan naziv, mislim da je FC11. Trazis onaj koji je otporan na hemiju i toplotu. Pise na deklaraciji sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Septembar 18, 2016 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze pomoc od starijih-iskusnijih bajkera? Na TTR-u sam menjao zadnje pločice(do sad sam vozio sve motore sa paknama) i ne koci bas najbolje. Novo ulje sam stavio, razmrdao one klipove ili kako se vec zovu, ispuštao vazduh 100x i nista...gazim ko lud na kočnicu i jedva hvata, koči nekako ali nije to to. Nisam pametan vise. Pomagajtee :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 18, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moze pomoc od starijih-iskusnijih bajkera? Na TTR-u sam menjao zadnje pločice(do sad sam vozio sve motore sa paknama) i ne koci bas najbolje. Novo ulje sam stavio, razmrdao one klipove ili kako se vec zovu, ispuštao vazduh 100x i nista...gazim ko lud na kočnicu i jedva hvata, koči nekako ali nije to to. Nisam pametan vise. Pomagajtee :o Ako ti disk ima riseve normalno je da ce posle zamene plocice losije kociti dok se ne potrose malo pa dok legnu na disk. Resenje ti je ili da nosis disk na ravnanje ili da vozis tako dok plocice ne legnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 147 Napisano Septembar 18, 2016 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, koje ulje i filter koristite? Vidim da se koriste razlicite gradacije . MOtor mi u 90% slucajeva sluzi za gradsku voznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 18, 2016 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam 15-50 polusintetiku, motul, bel ray, ipone isti q. Filter champion ili hiflo, sta nađem Upravo sam skinuo difuzore, ustvari, ono što je ostalo od njih Nešto ne verujem da će tu neki lepak pomoći, sutra naručujem nove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.com/itm/131881285269 ja sam ove narucio, trebaju da mi stignu za koji dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...