Bojan82 8652 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Prirodni voćni sok, sa 0 dodataka. Pravim ih sam kući, proces hladnog cedjenja. Čisti sok, bez vode, konzervansa i budalaština. Pasterizovan. Da ne hvalim mnogo, ko to proba ne pije više komercijalne. Za sad imam od jabuke, granny smith, i zlatni delišes, 2 vrste. I miks, jabuka-šargarepa-cvekla, meni omiljeni. Cena je 300 za litar. Mala domaća proizvodnja. Sad nisam još smislio kako da neko to uopšte kupiI da li će. Pošto ima dosta ljudi koji na moje čudjenje ne žive u Vinči 8 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja probao jabuku i miks, mogu da kazem da sam ostao fasciniran, nije reklama, nego samo prenosim iskustvo. Onako nesto jos nisam probao.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Organizuj se i što pre reklamiraj! Ništa ovih dana nije toliko popularno koliko prirodni i domaći proizvodi na tržištu. Ljudi putuju iz Beograda do Stare planine po jagnjiće a neće do Vinče... Evo, kolega te već hvali i verujem da je izvrsno. Da sam bliže, bio bih ti mušterija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jun 1, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam akciju, tj. prodaju. Ako može domaća rakija od šljive i sjenički sir, a sigurno je dobro čim se dugo prodaje, što ne bi mogao i domaći sok. Bravo ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 1, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Sok je za medalju, toliko je dobar i ukusan da sam se zaljubio u Bojana na prvi gutljaj ... Svaka preporuka meni lično žuti za nijansu pitkiji od crvenog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Jun 1, 2022 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Da ne hvalim mnogo, ko to proba ne pije više komercijalne. Radim isti posao kao i Bojan, ovo je najčešća reakcija kupaca. Par njih mi se zahvaljivalo što sam im skinuo decu sa energrtskih pića i raznih koli, fanti i štatijaznam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8652 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podršci. Moram reći da ovakav sok nije ono, da se čovek naliva Popiti litar soka tek tako, znate koliko ste jabuka pojeli odjednom? Ja ovaj mix pijem čašu ujutru na prazan stomak, za zdravlje,npr. Evo i Smora u pozadini jer je moto forum 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Jun 1, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kupio 6 kom ovih sa cveklom. Koja je varijanta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Bojan82 je napisao: Evo i Smora u pozadini jer je moto forum čestitamo situaciju! jel to od sokića kapnulo? Šala, samo napred, udaraj. Ja sam se prešaltao na ceđene sokove, u NS čovek iz Begeča prodaje, bukvalno što ti kažeš, 1 čaša i dosta ti je Možemo na pp, čisto ideje za druge ukuse ak' te interesuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3707 Napisano Jun 1, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo ljudi moji .. gorivo 200 kinti sok 300 kinti. Preci cu na cvrsto gorivo. Sipaj vode i smanji na 150 din bice prihvatljivije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Puniša, veruj mi, iz litre soka možeš 6-7 čaša da sipaš, lagano.. To ti kaže lik koji navrne litar kupovne narandže naiskap. Ovoga sipam 2dl i bukvalno "idiote, ne možeš popiti punu čašu" Jel probao neko u motor da sipa, vidim dizel sipaju, možda može i sokić? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 1, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, punisa 16 je napisao: Sta je ovo ljudi moji .. gorivo 200 kinti sok 300 kinti. Ja odavno govorim da benzin nije skup ali me svi cudno gledaju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 725 Napisano Jun 1, 2022 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bojan82 je napisao: Hvala na podršci. Moram reći da ovakav sok nije ono, da se čovek naliva Popiti litar soka tek tako, znate koliko ste jabuka pojeli odjednom? Ja ovaj mix pijem čašu ujutru na prazan stomak, za zdravlje,npr. Evo i Smora u pozadini jer je moto forum Kao klinac sam flasirao vino, doduse pilo se dosta pa nije ostajalo za prodaju, inace ovakva proizvodnja sokova mi je san odavno, zenini se bave vocarstvom, da je malo vise love krenuo bih ozbiljno u taj posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bojan82 said: Hvala na podršci. Moram reći da ovakav sok nije ono, da se čovek naliva Popiti litar soka tek tako, znate koliko ste jabuka pojeli odjednom? Ja ovaj mix pijem čašu ujutru na prazan stomak, za zdravlje,npr. Evo i Smora u pozadini jer je moto forum Izvini, oprosti... Ali ti pri ceđenju imaš suvi ostatak (koji verovatno bacaš) koji je nutritivno vrlo bogat, sadrži vlakna. Znači popio si samo deo jabuke, iscedio si sok iz nje. Nisi pojeo jabuku. Inače, deci svojoj daj da grizu jabuke, tako će pravilno razviti vilicu i zube. A da ne ispadne da sam protiv, ja sam od @Rik-a kupio u par navrata i bilo je super. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8652 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Akademski gledano da. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8652 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, punisa 16 je napisao: Sta je ovo ljudi moji .. gorivo 200 kinti sok 300 kinti. Preci cu na cvrsto gorivo. Sipaj vode i smanji na 150 din bice prihvatljivije. Imam bolju ideju. Ti kupiš sok pa sipaš sebi vode koliko želiš i uštediš. Umesto da ja radim prevaru. 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Može na litar tog sokića pola litra vode komotno. I onda u drugoj ruci 1 i po litar 375 dinara. Isplati se... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8652 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ne pravim sirup ali može. Npr ja kad pijem zlatni delišes sipam u čašu pa dodam možda 1/3 vode jer mi ne prija uvek ta jačina. Zlatni delišes je slatka jabuka. Granny Smith je malo kiselija, ali stajanjem postaje sladja,to sam primetio. Čeka se sad višnja, aronija na jesen itd. Još neke kombinacije naravno ako nadjem računa za dalje. Cedjena pomorandza je vrh, radio sam za sebe samo, ali je i cena ono, mašala pa je nisam pravio više. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3707 Napisano Jun 2, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Bojan82 je napisao: Imam bolju ideju. Ti kupiš sok pa sipaš sebi vode koliko želiš i uštediš. Umesto da ja Ja stvarno ne vidim razlog da se pije gnječeno voće bez dodatka vode, pa necu da pijem dzem pijem sok jer volim voće a i da bih uneo tečnost jer sam žedan. Mislim svaka cast na kvalitetu soka ali ne vidim poentu toliko koncentrovanog voća. Ako ćemo o zdravlju i vitaminima, toliko vitamina je višak. Ispiškiće se. Tako da stvarno bih mogao da kupim tvoj sok i da ga koristim kao sok na rastvaranje ,salu na stranu moja zena kaze da je cena sasvim uredu cak i pristupacna u odnosu na ono sto se prodaje po "etno selima" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8652 Napisano Jun 2, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan AjojPa nije kao džem. Nije ni gusti sok čak. Nego ta presa iscedi iz njega dušu, ostane ostatak suv. To jeste koncentrat,to si u pravu. Tako da može da se razblaži sa vodom, recimo jedna trećina.Ja ne razblažujem, to bi bila prevara. Prodajem sok kao koncentrovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Jun 2, 2022 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Dobija se zapravo matični sok. Koncentrovani je nešzo drugo. Šta se dalje s njim radi je stvar tehnološkog postupka. Nekome prija uz kiselu, nekome uz običnu vodu, nekome čist.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10992 Napisano Jun 2, 2022 Drug član, 1272 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan E nekad je svaka kuca imala ovakve sokove u spajzu,a mi deca toga doba svrsavali kad se nabavi koka kola,ona staklena velika i ove sokove smo pili onako sto moramo i sto nije bilo nista drugo,kako smo bili glupi i zaludjeni tek sa ove distance se vidi. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6307 Napisano Jun 2, 2022 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nekad je svaka kuća imala surupe, cedjene sokove svakako nije, ja se bar ne sećam da sam igde u detinjstvu pio cedjen sok. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 4984 Napisano Jun 2, 2022 Drug član, 772 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kapiram bez secera... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 2, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, aca-pn je napisao: Nekad je svaka kuća imala sirupe Jel prodaje neko sirup od zove .... Obozavao ga kao klinac al to danas retko ko bere i pravi ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...