Boban EN 528 Napisano Maj 29, 2022 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Meni glavni utisak celog vikenda kako je moguca ovako slaba poseta u Muggelo-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene je Banjaja nekako iznenadio. Na ovoj stazi, sa ovoliko tehničke vožnje kroz krivine, lepa i sigurna vožnja. Jes' mi pokvario tip za kladžu ali neka je! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako dijamantima Martinu i Enei ne nađu neku psihološku podršku da se koncentrišu tokom trke, ostaće samo nebrušeni dijamanti. Svaki put ostave utisak da zaista mogu i onda useru bez veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3310 Napisano Maj 29, 2022 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Enea kralj..jedini koji stiže i prestiže ko u moto3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4343 Napisano Maj 29, 2022 Svrati cesto, 3512 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, lomitelj je napisao: Mene je Banjaja nekako iznenadio. Na ovoj stazi, sa ovoliko tehničke vožnje kroz krivine, lepa i sigurna vožnja. Jes' mi pokvario tip za kladžu ali neka je! U 3. sektoru Kvartararo redovno bio brzi 0,2 - 0,4 s. A onda toliko gubio u 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4343 Napisano Maj 29, 2022 Svrati cesto, 3512 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Za Suzuki donekle razumem sto je potonuo, ali sta se dogadja sa Morbidelijem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Maj 29, 2022 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Boban EN je napisao: Meni glavni utisak celog vikenda kako je moguca ovako slaba poseta u Muggelo-u Mugello's MotoGP party has gone flat - not just due to Rossi - The Race THE-RACE.COM You can easily get sleep during the 2022 Mugello MotoGP weekend. And the lack of atmosphere isn't just because Valentino Rossi isn't racing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 29, 2022 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dokaz da ih zabole za trke i motore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 690 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo izguravanje Lowesa u moto 2,jel moguce da ga je klupski kolega onako namestio? Vratio sam 5,6 puta ono je bas precizno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1665 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 2258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Sada kada i Markez ode (pauzira) Moto GP ce ostati da gleda vrlo mali broj ljudi, pogotovo sa ovim stanjem aerodinamike, guma i preticanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Maj 29, 2022 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Popularniji je bio Rosi pa evo i dalje se gledaju trke. Menu su cak zanimljivije. Nemam predstavu ko ce da pobedi... Evo Danas sam slucajno ubo pobednika... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1665 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 2258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Za ljude koji istinski vole trke i motore.... Ne znam sta treba da se desi pa da mi bude dosadno da gledam. Meni licno je zanimljivo gledati i ove probleme koje imaju sa prednjomgumom i kako voze tako...Jbg nekim drugima (cini mi se velikom broju) ako nema zutog/zelenog dima na stazi MotoGP nije zanimljiv. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 29, 2022 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, knezmoto said: Popularniji je bio Rosi pa evo i dalje se gledaju trke. Menu su cak zanimljivije. Nemam predstavu ko ce da pobedi... Evo Danas sam slucajno ubo pobednika... Izgleda da nisi pročitao post koji komentarišemo. Prazan Mugello, nema im Rossi-a. Jedva da se gledaju trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12513 Napisano Maj 29, 2022 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo meni MotoGP dosadan bez stare ekipe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10458 Napisano Maj 29, 2022 Hronični Motociklopata, 7311 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan De bre dosadan, meni je bas super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3982 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Takođe, skroz zanimljivo. Nema izvesnosti, gde ćeš zanimljivije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Какви досадан, једино што тугујем због изласка Сузе, Маркезове повреде... Ако не буде било 16 Дукатија на стази у некој будућности, неће ни бити досадан. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Maj 29, 2022 Ne silazi, 6514 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...mlade ljude ne interesuju motori. Ako ga neko i poseduje iz praktičnih razloga, tu se mahom sve završava. Takmičari, vozači motocikala nisu više "heroji"...klinci se lože na druge stvari. Ko još tu kod vas "u kraju" masti ruke, lepi postere i stavlja broj omiljenog vozača na svoj moped? Jedan ili nijedan. Ako može neka elektronika, nešto uz aplikaciju, na tač...i to je ok. Tako je...i biće još gore. Gore, u smislu da se planski gasi strast, individualnost, želja da se bude jedinstven, da se ima uopšte želja. Danas su svi isti, svi vole isto...i ne daj bože da si drugačiji, iz mesta si najebo. Da ne romantizujem, jednostavno je drugačije. Formira se novi vrli svet, po meri novog bespolnog, nezainteresovanog, automatskog potrošača. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4343 Napisano Maj 29, 2022 Svrati cesto, 3512 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem stara ekipa.Problem su hladne, gume, pregrejane gume, ispumpane gume, preduvane gume.... Problem je sto nema duela. Kakve smo duele nekad imali: Bjadji-Rosi-Kapirosi Rosi- Sete Hajden-Pedrosa-Rosi Rosi-Stoner Lorenco-Rosi Rosi-Markez 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Maj 29, 2022 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Rosi~Markez kad je Lorenco uzeo titulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 29, 2022 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ispada da nema duela kad nema 46 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Maj 29, 2022 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa nebi bas to tako gledao ima duela danas je bila skroz ok trka bilo svega. Pa vidi sad prvatne ekipe svi su tu bore se. Ali mi se čini da i Dorna malo ima uticaja u svemu. Nekako je sve više veliki biznis u trkama i tu se pomalo gubi čar jbm li ga nisam pametan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Izletela oba Suzukija a o snimku pada ni govora... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 30, 2022 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan To je postao neki standard, pa možda zato . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Maj 30, 2022 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ili je Dorna rešila da im utera jer nisu ispoštivali ugovor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...