Jupiter 3255 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, blackmore said: Nisam neki fan Mitasa. Pirelli, Michelin, Continental eventualno Metzeler (ćerka firma Pirelija), ostale ne bih razmatrao (znam da Dunlop ima dobre supersport gume, ali ja ne vozim supersport motor. Takođe vidim da stranci kupuju i Avon, kod nas ih nema). Elem, sipah pre neki dan G Drive 100 na Gazpromu, iako znam da nije preporučljivo u stare agregate, ali eto, znatiželja. Zapažanja? Pojma nemam, deluje kao da radi tiše u leru i da se manje dernja prilikom nabijanja gasa, ali možda je i placebo žešći. Kakva su vaša iskustva? Pa, ponoviću, ja kada ga operem zapazim da ide brže, bolje. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisJ 20 Napisano Jun 18, 2022 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi trebalo ovo sa slike da koristim. Sad sam pročitao na user manual da bi trebalo da kad motor palim posle dužeg stajanja okrenem na PRI i onda posle nekoliko sekundi da vratim na ON. Nisam samo razumeo da li to da okrećem dok motor radi ili da ga ugasim pa upalim. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisJ 20 Napisano Jun 18, 2022 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi trebalo ovo sa slike da koristim. Sad sam pročitao na user manual da bi trebalo da kad motor palim posle dužeg stajanja okrenem na PRI i onda posle nekoliko sekundi da vratim na ON. Nisam samo razumeo da li to da okrećem dok motor radi ili da ga ugasim pa upalim. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу ТапатокаNije sliku objavio odmah, evo je sadПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2634 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 4742 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki fan Mitasa. Pirelli, Michelin, Continental eventualno Metzeler (ćerka firma Pirelija), ostale ne bih razmatrao (znam da Dunlop ima dobre supersport gume, ali ja ne vozim supersport motor. Takođe vidim da stranci kupuju i Avon, kod nas ih nema). Elem, sipah pre neki dan G Drive 100 na Gazpromu, iako znam da nije preporučljivo u stare agregate, ali eto, znatiželja. Zapažanja? Pojma nemam, deluje kao da radi tiše u leru i da se manje dernja prilikom nabijanja gasa, ali možda je i placebo žešći. Kakva su vaša iskustva?100ка само у Грчку, од Македоније па нагоре џаба плачаш стотку.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6121 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod goriva, i meni se cini da su 95 i 100 potpuno isti, samo nam maglu prodaju. Valja li sipati neki aditiv s vremana na vreme u benzin i koji. Pitam za moj tricity300, 2021 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Krokodilo je napisao: 100ка само у Грчку, од Македоније па нагоре џаба плачаш стотку. Sent from my SM-N960F using Tapatalk A Shell? Trebalo bi da Shell uvozi gorivo iz Grčke. Takođe, htedoh da pitam za prekidač štop svetla za prednju kočnicu, da li je svaki prekidač svrsishodno pravljen za određeni motor ili su mahom univerzalni? Moj je riknuo, kad stignem prednju kočnicu ne pali se štop svetlo, pa sad tražim gde da kupim. Motobike.rs nema na lageru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 18, 2022 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesi li probao da ga ocistis,jedan sraf i unutra par limcica koji se dodiruju. I meni nije radio samo sam rasklopio ocistio i sklopio nikakav mozak i merenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sliku objavio odmah, evo je sadПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу ТапатокаKod mene u uputstvu piše da se PRI koristi pošto ostaneš bez goriva pa za prvo paljenje posle sipanja.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, zlatkojov je napisao: Pa jesi li probao da ga ocistis,jedan sraf i unutra par limcica koji se dodiruju. I meni nije radio samo sam rasklopio ocistio i sklopio nikakav mozak i merenja Bio sam kod čika Rajka u komšiluku, rikn'o prekidač, mora novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Jun 18, 2022 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod čika Rajka u komšiluku, rikn'o prekidač, mora novi.Imas prekidace za kineske skutere, 200 dinara kostaju, a odgovara sigurnoSent from my PPA-LX2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Jun 27, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su vas jurili kerovi? Mene juce pojurio jedan kod tempa (kvantaski). Trcao od zgrade tempa do izlaska na glavnu ulicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 28, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu više puta, obično batale nakon revbomba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6121 Napisano Jun 28, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mene jure samo kad vozim zenu i to ciljaju samo njene noge, tako da nemam problema sa njima 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 28, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Sharky - Alex je napisao: Mene jure samo kad vozim zenu i to ciljaju samo njene noge, tako da nemam problema sa njima Bože, uzmi dušu moje žene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Jul 2, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika u snazi motora koji ima 35kW fabricki bez blokade kao npr Suzuki Gs 500 i CBR 500R i razlika izmedju 35kw sa restrikcijom za A2 kategoriju kao npr MT 07 A2 i npr CBR 650R A2. Da li je MT 07 osetljiviji na gasu od GS 500 i ako ima isto konja? Juce sam probao R1 sa blokadom na 35kw ali onaj motor i sa tom snagom bolje ubrzava od mog bandita i to dosta bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paksi 13 Napisano Jul 2, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli BN125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje, sme li motor da pri pustanju ruku sa volana sam da ide konkretno kod mene u desnu stranu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Jul 2, 2022 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Bas i ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Jul 2, 2022 (promenjeno) Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nemanja Petrovic je napisao: Koja je razlika u snazi motora koji ima 35kW fabricki bez blokade kao npr Suzuki Gs 500 i CBR 500R i razlika izmedju 35kw sa restrikcijom za A2 kategoriju kao npr MT 07 A2 i npr CBR 650R A2. Da li je MT 07 osetljiviji na gasu od GS 500 i ako ima isto konja? Juce sam probao R1 sa blokadom na 35kw ali onaj motor i sa tom snagom bolje ubrzava od mog bandita i to dosta bolje. Kako moze R1 na 35kw? Promenio Jul 2, 2022 član Vampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16407 Napisano Jul 2, 2022 Integrisan, 4926 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Vampa said: Kako moze R1 na 35kw? Nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Jul 2, 2022 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Motorcyclist je napisao: Nikako. To i ja mislim. Koliko znam max 70kw moze da se spusti na 35kw. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeksius 114 Napisano Jul 2, 2022 (promenjeno) U prolazu, 61 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Nemanja Petrovic je napisao: Koja je razlika u snazi motora koji ima 35kW fabricki bez blokade kao npr Suzuki Gs 500 i CBR 500R i razlika izmedju 35kw sa restrikcijom za A2 kategoriju kao npr MT 07 A2 i npr CBR 650R A2. Da li je MT 07 osetljiviji na gasu od GS 500 i ako ima isto konja? Juce sam probao R1 sa blokadom na 35kw ali onaj motor i sa tom snagom bolje ubrzava od mog bandita i to dosta bolje. Iskren da ti budem, mislim da to voze ljudi kojima je glavna recenica "Motor ima 130ks ali je pod blokadom pa ne moze" i slicni koji se hvale snagom motora. Moj savet ti je da se manes tih sa restrikcijama i kojekakvim ogranicenjima, ima fantasticnih motora u svim kategorijama pa kad budes dorastao da vozis A2 ili puno A onda lepo kupis takav motor i cao a ne ovako. Nije sramota voziti motor manje kubikaze, cak sta vise to je normalno. A i ne znam koji je tu sistem posle kod skidanja blokade i gluposti..uglavnom zaobidjiiii Promenio Jul 3, 2022 član Zeksius Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano Jul 3, 2022 Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav sistem? Kod nas je bar brdo starijih motora koji su ranije uvezeni i blokadu Srbiji nisu videli... jedino se za 50cc meri max. brzina(nebuloza prepisana iz pederskih evropskih zakona), kod svih ostalih kategorija se samo prepisuju podaci iz saobracajne. Kod novijih je zbog racunara i ostalih dzidzabidza komplikovanija procedura ali nista neizvodljivo kad radi onaj ko poznaje materiju. Uglavnom jaci motori kasnije, prilikom prodaje, i drze vecu cenu jer je sirok spektar onih koji su sa 18 polozili A2 i nisu hteli da cekaju 24-u za full A, pa s obzirom da su takvi redji uglavnom se prodaju po vecim cenama, posebno sad kad je uvoz takvih skoro pa nemoguc. Inace da, moguce je da cak i R1 bude registrovan na A2 ukoliko je od davnih dana kod nas, svasta se ranije muljalo i dan danas se samo prepisuju podaci jer nemaju nacina na tehnickom da izmere pravu snagu, a ne da im se ni da komplikuju ista. Nek je estetski fabrika, rade kocnice, signalizacija i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Jul 3, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Paksi said: Imam pitanje, sme li motor da pri pustanju ruku sa volana sam da ide konkretno kod mene u desnu stranu? Ako je Benelli i ako ti je servis sa desne strane, onda da. 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paksi 13 Napisano Jul 3, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli BN125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Benelli i ako ti je servis sa desne strane, onda da.Je l mozes mozda da mi objasnis zbog cega je to tako?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2634 Napisano Jul 3, 2022 Drug član, 4742 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje, sme li motor da pri pustanju ruku sa volana sam da ide konkretno kod mene u desnu stranu?Никако.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...