Jovan Ristic 5758 Napisano Sreda u 11:53 Ne silazi, 5009 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, živke je napisao: @Jovan Ristic toplo preporučujem da je isprobaš, olakšaće ti merenja puno, a možeš da dodaš i međuubrzanja kao standard recimo - to je zapravo ono što nam je najbitnije u svakodnevnoj vožnji. Pozdrav Probaću, dodatne informacije nikad nisu na odmet. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1707 Napisano Četvrtak u 09:21 Zainteresovan, 319 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/20/2025 at 9:50 PM, Motorcyclist said: Odg su mi detaljno na fb poruku, opsirno i uverljivo Moze slanje, moze poseta u Zr i rad na licu mesta, o materijalima itd. To mi se najviše dopada, dođeš do njih i za četiri sata završe sedište. Prošetaš po gradu i gotovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 69 Napisano Četvrtak u 11:34 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu nabavim delove za kawasaki vulkan vn800 tacnije zadnje paknove...ima li kod nas...znam da ima u Lousu ali.mislim.na kod nas ovde u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11054 Napisano Četvrtak u 13:10 Hronični Motociklopata, 7562 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Imaš taj potrošni materijal u svakoj radnji u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 69 Napisano Četvrtak u 17:07 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Disko Nindža je napisao: Imaš taj potrošni materijal u svakoj radnji u Srbiji Kojoj to svakoj..ne trazim plocice nego paknove..al hajd nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11054 Napisano Četvrtak u 18:14 Hronični Motociklopata, 7562 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Takodje imas gomilu radnji koje rade ferodiranje pakni, odneses i urade ti. Pogotovo tamo u i oko BG-a , Google je majka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...