Vujka 208 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao problema sa mojim retrovizorom, pisao sam ovde na forumu. Nesa N.F.S mi je rekao da probam da zagrejem ogledalo i da ga "odlepim" i da pri tome zategnem sraf koji stoju unutra iza ogledala. Na zalost moj retrovizor je bio uliven u plastiku i nije bio zalepljen nigde. Pa sam kupio isti retrovizor sa razlicitim nosacem ( za z900) i na njemu eksperimentisao. Tako da sam svoj retrovizor rasekao pozadi gde je sraf, napravio mini kljuc 8 mm i zategao. Istopio malo plastike i nalio ponovo tamo gde sam sekao... Tako da se skoro nista ne vidi da je radjeno. Ako te zanima mogu da uslikam pa da posaljem slike danas kad dodjem sa posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18299 Napisano Februar 17 Integrisan, 5451 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorio mi jedan Italijan sa GSR-om. Translate: " It’s normal, it does it to me too.. I also tried to put more but the result doesn't change " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7246 Napisano Februar 17 Drug član, 3077 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Na mnogim testovima raznih motocikala se kao mana navodi "mutna slika u retrovizorima". Tako da se na to nekad treba jednostavno navići ili probati sa nekim drugim, kraćim ili čvršćim retrovizorima. Isto, možeš da probaš da pod nosač retrovizora, na kormanu, staviš neku gumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 221 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XJ600('91) Suzuki GSX750F('00) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to rešio sa gumicom i nazubljenom feder platnom, ne ona klasična nego ona što je kao zupčanik Posle je drastično manje tresao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1206 Napisano Februar 18 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @TošboJel mozes malo da pojasnis, kako, sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18299 Napisano Februar 18 Integrisan, 5451 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/17/2025 at 12:27 PM, misa-pei said: Na mnogim testovima raznih motocikala se kao mana navodi "mutna slika u retrovizorima". Tako da se na to nekad treba jednostavno navići ili probati sa nekim drugim, kraćim ili čvršćim retrovizorima. Isto, možeš da probaš da pod nosač retrovizora, na kormanu, staviš neku gumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 29 Napisano Februar 26 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih da zamenim lanac ali nemam alat. Zna li neko gde to mogu da odradim u NS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 89 Napisano Februar 26 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima majstor u Kaću, ako ti nije daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18299 Napisano Petak u 20:18 Integrisan, 5451 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dosadno mi pa citam malo manual. Sta mu dodje ovo: 2. Connect the special tool (Mode select switch) to the dealer mode coupler at the wiring harness. Pretpostavljam neki dodatak tj. specijalan alat koji se kupuje? vector symbol math -- Bez tog "alata" se ne moze doci do pokazivanja koda na displeju (prva slika)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 89 Napisano Subota u 10:31 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel može da se šteluje prednja kočnica na motoru kao na biciklu, da se prilagodi hod ručice, kod mene hvata odmah čim pipnem, malo bih da olabavim, ili to tako treba pa da ne filozofiram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10733 Napisano Subota u 11:01 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ne može, nije to sajla da se doteže i popušta već hidraulika, možeš eventualno (ako je podesiva) da podesiš položaj poluge pa da ti bude zgodnije kad je povlačiš, da budeš precizniji, al jbg moraš da se navikneš, to je što je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1670 Napisano Subota u 11:11 Drug član, 1340 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, zoleprole je napisao: Jel može da se šteluje prednja kočnica na motoru kao na biciklu, da se prilagodi hod ručice, kod mene hvata odmah čim pipnem, malo bih da olabavim, ili to tako treba pa da ne filozofiram? Ljudi ulazu stotine € da dobiju taj osecaj na kočnici a ti bi da menjaṣ̌.. sto žešće ujeda to bolje.. navikni se.. i naravno koči samo sa 2 prsta.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 208 Napisano Subota u 16:08 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo imam pitanje u vezi ulja.... Danas konacno otvorio sezonu, i kad sam upalio motor pogledam u ono malo staklence za nivo ulja i prepadnem se ziv.... Belo kao beli eurokrem... Motor radi sve ok... Ostavim ga na copi ne duze od minuta, ispravim i pogledam ponovo sve normalno... Ulje je boje kako i treba da bude. Inace motoru je radjen servis pocetkom oktobra, zamenjeno je ulje sa kojim je presao oko 90km, parkiran i danas upaljen. Punih 5 meseci sna. Jel imao neko nekih iskustava sa ovim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1880 Napisano Subota u 16:10 Drug član, 1073 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Motorcyclist said: Dosadno mi pa citam malo manual. Sta mu dodje ovo: 2. Connect the special tool (Mode select switch) to the dealer mode coupler at the wiring harness. Pretpostavljam neki dodatak tj. specijalan alat koji se kupuje? vector symbol math -- Bez tog "alata" se ne moze doci do pokazivanja koda na displeju (prva slika)? Verujem da se moze zaobici, meni je na K2 bilo malo jednostavnija provera, ali jel imas nekih problema? Sto bi cackao TPS ako je sve ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23115 Napisano Subota u 16:11 Integrisan, 9804 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Vujka je napisao: Punih 5 meseci sna. Jel imao neko nekih iskustava sa ovim? Kondenzacija, sve ok 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 208 Napisano Subota u 16:22 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @N.F.S.... Prepao se ziv... Odmah gledao nivo antifriza i sve okay... Ja reko srmta je sad... Evo malo pre obrnuo oko 100 km. Dosao kuci, mala pauza, i pogledao sve je na svom nivou... Nista neobicno... Jos jednom hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18299 Napisano Subota u 16:48 Integrisan, 5451 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Abi said: Verujem da se moze zaobici, meni je na K2 bilo malo jednostavnija provera, ali jel imas nekih problema? Sto bi cackao TPS ako je sve ok? Nemam ali cisto eto, reko mogu da se vide neki kodovi isl 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2313 Napisano Subota u 23:17 (promenjeno) Drug član, 855 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Omašio sam skroz temu. Promenio Subota u 23:24 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18299 Napisano Nedelja u 09:25 Integrisan, 5451 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mislite da ce sve vise da skace popularnost crossover motocikala kao sto je GX, XR, Multistrada a popularnost velikih adv motocikala da opadne tokom sledecih 5-10 godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10733 Napisano Nedelja u 09:41 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se, jer i onako 90% vlasnika ADV motora ne silazi sa asfalta, tako da treba samo da odvale cene da XR bude skuplji od GS-a i prodavaće se ko alva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3968 Napisano Nedelja u 09:59 Astro Puki krsi sva pravila!, 964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan XR,GX,Multistrada to su sve trkalice koje su odenule ruho touring motora. 4 cilindra 1000ccm 150+ ks,sportski prenosi,lanac. ADV motori su dvocilindricni motori veceg obrtnog momenta,u varijanti i sa žičanim felnama,sa vise varijanti za prtljag,viseg klirensa. Nisu to ne znam koje brojke kad se gledaju realno ali ADV se izdvojio kao najdominantnija klasa u prodaji i to ce mislim tako ostati u dogledno vreme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13571 Napisano Nedelja u 10:03 (promenjeno) Ne silazi, 7588 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi crossover motocikli? Preko čega crossover? Taj XR je u stvari super sport motocikl na kojem se sedi relaksirano. Pa i sama ADV klasa sadrži različite pod klase. Od jeftinih prostih mašina do high tech sprava. Neki su i samo putni motocikli sa ADV stajlingom. Malo ljudi voze ADV zbog avanture, nego je ta klasa izuzetno praktičnih motocikala. Avantura može biti na bilo kom motociklu. EDIT: Preteče me Puniša. Promenio Nedelja u 10:04 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18299 Napisano Nedelja u 10:17 Integrisan, 5451 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jasno je to meni kakve su te masine ali eto kakav je tacan naziv te kategorije? Nebitno je i ime, znate na sta sam mislio pa me interesuje vasa prognoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3156 Napisano Nedelja u 10:19 Drug član, 1069 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ili što bi rekao Jeremy: "Crossovers..Over WHAT" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3968 Napisano Nedelja u 11:35 Astro Puki krsi sva pravila!, 964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, SlobodanR1 said: Ili što bi rekao Jeremy: "Crossovers..Over WHAT" Bas sam i ja to pomislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...