Alexandra995 4583 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Tako i ja, samo što podmazujem isključivo sprejem, uskoro 2 godine bez dotezanja lanca. Kao nov je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9667 Napisano Avgust 4, 2023 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A može li da se ubudži kardan na ER 5 ? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9689 Napisano Avgust 4, 2023 (promenjeno) Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Evo dve godine zlatna Regina na motoru i još je nisam dotezao, kao da je juče stavljena. Kod mene dve godine" zlatni" RK 530, tako uvežen i nisam ga dotezao... Promenio Avgust 4, 2023 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9689 Napisano Avgust 4, 2023 (promenjeno) Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Blaza je napisao: A može li da se ubudži kardan na ER 5 ? Razmišljao sam da ubudžimo kod tebe neki španer dole gde ti se lanac "ocmoljio" i teraj dalje. Promenio Avgust 4, 2023 član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nakačite dinamo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2773 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 1662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Za mene ovo oko motora sve novo pa malo i zaboravim na lanac, naprskam na nekih 500-700, pranje petrolejem da se sija, susenje krpom pa dobro mazanje, tako prenoci i gas dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4781 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 3651 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Blaza je napisao: A može li da se ubudži kardan na ER 5 ? Blažo, vrati se međ skuteraše, sve ti je oprošteno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9667 Napisano Avgust 4, 2023 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A ne, za sada ne...sviđa mi se šaltanje i zavrtanje gasa, ušlo pod kožu ! Ovaj motorić mi se baš svideo, čak i leđa više ne bole. Sve ovo spada u redovno održavanje, kao i kod skutera. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Avgust 4, 2023 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Turiranje po skupovima, paljenje gume. Posle cudno, otegao se lanac. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano Avgust 7, 2023 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, zanima me da li da kupim nove pantalone, trenutno nosim DIG sa lvl 2 protektorima ali sam cuo i procitao razna misljenja. Motor do sad vozen iskljucivo po gradu. Takodje me zanima da li postoje pantalone kojima se skidaju nogavice da bi se lakse prezivljavala vrucina kad se sidje sa motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3889 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam kais, ne za pantalone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6220 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza, nadjoh ovo u uputstvu za moj kineski gs, ako hoces da se zezas i meris koliko se istegao lanac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9667 Napisano Avgust 7, 2023 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za uputstvo, džaba da ga merim, "otegao" se ! A zubi su kao ovi u sredini, pravi vampirski ! Kaznio sam sam sebe, dok ne kupim ceo komplet, neću ga ni paliti, ni voziti. Ako ne mogu opušten da se vozim, treba stalno da razmišljam dal će/šta će biti, neka ga u garaži. Nije 100 dukata (već evra, hehe !), ne stižem, imam trenutno prečih stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Avgust 10, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Neki jeftin moment ključ do 5kg? Koje su solucije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8050 Napisano Avgust 10, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Avgust 10, 2023 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8050 Napisano Avgust 10, 2023 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Tošbo je napisao: Neki jeftin moment ključ do 5kg? Koje su solucije Imaš na kupujem prodajem,odlično radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5420 Napisano Avgust 10, 2023 Drug član, 1943 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ga proverio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Avgust 10, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, gebee&co je napisao: Imaš na kupujem prodajem,odlično radi. Ne mogu da nađem ni jedan na tako male kilaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Avgust 10, 2023 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, Paljevina said: Drugari, zna li neko gde ima da se kupi ova termo-traka za auspuh, a da ima u Srbiji da se naruči... Ne čeka mi se dostava od preko... https://race-shop.hr/izolacijske-trake-za-ispuh/111066-termo-izolacijska-traka-za-ispusne-grane-i-auspuh-dei-50mm-x-45m-tan.html Jel si gledao na KP, tamo u kategoriji Auspusi ima dosta traka? Ovako nesto mozda? AZBEST TRAKA za AUSPUHE, Izduvna Cev, Šnjur, Gurtna, 1m - KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM TRAKA za AUSPUHE, Izduvna Cev, Šnjur, Azbestna Traka 1mOPISOva traka je traka koje je najbolja zamena za termoizlocaioni vatostalni azbest. Pogodna je i za oblaganje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8050 Napisano Avgust 10, 2023 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Tošbo je napisao: Ne mogu da nađem ni jedan na tako male kilaže Da ne pametujem,samo primer:moment ključ 5-25nm ti je za stezanje do 2,5kg a tebi treba do 5kg.Gde je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2773 Napisano Avgust 10, 2023 Drug član, 1662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Paljevina je napisao: Drugari, zna li neko gde ima da se kupi ova termo-traka za auspuh, a da ima u Srbiji da se naruči... Ne čeka mi se dostava od preko... https://race-shop.hr/izolacijske-trake-za-ispuh/111066-termo-izolacijska-traka-za-ispusne-grane-i-auspuh-dei-50mm-x-45m-tan.html Koliko ti treba imam ja nesto sigurno. Imas ovde uzimao sam meni. https://www.termoplast.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2773 Napisano Avgust 10, 2023 Drug član, 1662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo bela pa od toplote bude zuta. Znas kako a to je sad sve i do materijala itd, kazu da hoce da ispusti nesto svoje i ako je inox moze da se desi da propadne cev, zardja ili sta vec, Za 20cm ti nece prodati, mislim da je nesto fazon 2-3kg min a to ima za skoro dva auta, pogledam sutra sta mi ostalo i da li je ostalo, sad nesto motam po glavi i ne mogu da se setim jesam li potrosio sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16461 Napisano Avgust 11, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Paljevina je napisao: Drugari, zna li neko gde ima da se kupi ova termo-traka za auspuh, a da ima u Srbiji da se naruči... Ne čeka mi se dostava od preko... https://race-shop.hr/izolacijske-trake-za-ispuh/111066-termo-izolacijska-traka-za-ispusne-grane-i-auspuh-dei-50mm-x-45m-tan.html Koja boja ti treba? Meni treba crna pa mozemo da podelimo ako ne prodaju na male količine, meni treba za izduv od 4u1 do topa, nekih 30-40 cm. Ili ako neko ima da proda. Promenio Avgust 11, 2023 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2773 Napisano Avgust 11, 2023 Drug član, 1662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Imam bele, mozda bude i za obojicu @BokyBoy ako hoces dodji nosi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16461 Napisano Avgust 11, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2321 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, RankoBg87 je napisao: Imam bele, mozda bude i za obojicu @BokyBoy ako hoces dodji nosi. A ne ide mi bela nikako, al fala brate, kao da sam uzeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...