blackmore 1372 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 6. 2023. at 11:56, Nimmin je napisao: blackmore svrati do mene, rešavamo za par minuta, bez oštećenja farbe. Dogovoreno, vraćam se u BG početkom sledeće nedelje, pa smo na vezi! Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4583 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno brzinsko pitanje... Gde mogu da nađem nove diskove za moju staru damu (oba prednja i zadnji)? Pločice nisu problem, ima ih svuda, al' diskovi me muče... Dolazim u iskušenje da cimam ovlašćene servise, uzmem iz originala, al' odraće me k'o krastavac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16378 Napisano Jun 21, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2316 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Alexandra995 je napisao: Jedno brzinsko pitanje... Gde mogu da nađem nove diskove za moju staru damu (oba prednja i zadnji)? Pločice nisu problem, ima ih svuda, al' diskovi me muče... Dolazim u iskušenje da cimam ovlašćene servise, uzmem iz originala, al' odraće me k'o krastavac... Za nove OEM diskove ce te odrati, bilo ko da je u pitanju, bolje juri polovne dobre iz originala nego neke aftermarket, procices sa 200-250e... Ja sam prosle godine imao srece da nadjem za moj motor OEM bukvalno kao nove, sa 1000 km predjenih za 175e. iz Kanjiže. Ja imam od K6, nove ali aftermarket, ako odgovaraju za tvoj motor, dogovoricemo se lako. Promenio Jun 21, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4583 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, BokyBoy je napisao: Za nove OEM diskove ce te odrati, bilo ko da je u pitanju, bolje juri polovne dobre iz originala nego neke aftermarket, procices sa 200-250e... Ja sam prosle godine imao srece da nadjem za moj motor OEM bukvalno kao nove, sa 1000 km predjenih za 175e. iz Kanjiže. Ja imam od K6, nove ali aftermarket, ako odgovaraju za tvoj motor, dogovoricemo se lako. Hvala! Hajde da pročačkam po netu, pa ako ne bude druge iscimaću te. Diskovi su mi na minimumu bili kad sam kupila motor, tako ga vozim, retko koristim kočnice, većinom motorno kočenje iz navike (i dalje su na istoj debljini). Nego ja k'o ja, promenila bi sve to da znam da je kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6609 Napisano Jun 21, 2023 Ne silazi, 6528 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Louis, sa svojom gamom Lucas proizvoda sasvim solidno rešenje. Nisam tamo odavno pazario, ali to bar nije teško proveriti..mislim na cenu. Model je ultra popularan, možda iskoči i nešto povoljno polovno (uz cenu, tu mislim prvenstveno na stanje). Nisam 100% siguran, proverite, ali misli da se u ovom slučaju Suzuki i Honda ne podudaraju sa montažom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16378 Napisano Jun 21, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2316 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Alexandra995 je napisao: Hvala! Hajde da pročačkam po netu, pa ako ne bude druge iscimaću te. Diskovi su mi na minimumu bili kad sam kupila motor, tako ga vozim, retko koristim kočnice, većinom motorno kočenje iz navike (i dalje su na istoj debljini). Nego ja k'o ja, promenila bi sve to da znam da je kako treba. Ja ne znam da li je ovo cena za par ili za komad? TRW super marka, samo njihove plocice vozim vec godinama i prezadovoljan sam. TRW TRW BRAKE DISC, FRONT MSW244, FLOATING (louis.eu) TRW TRW BRAKE-DISCS *RACING VORNE, MSW244RAC, SWIM WWW.LOUIS.EU Buy TRW TRW BRAKE-DISCS *RACING VORNE, MSW244RAC, SWIM at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great selection ✓ No risk ✓ Secure payment ✓ 2 year return policy ✓ Promenio Jun 21, 2023 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6609 Napisano Jun 21, 2023 Ne silazi, 6528 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Komad. Zadnji su 50, 60€....fiksni, prednji (fiksni) od 100 pa naviše...i za druge sprave, ne samo za ovu. Ako kažeš da su polovni, par 200-250, nije to neka razlika....novo je ipak, novo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5972 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alexandra995 je napisao: Hvala! Hajde da pročačkam po netu, pa ako ne bude druge iscimaću te. Diskovi su mi na minimumu bili kad sam kupila motor, tako ga vozim, retko koristim kočnice, većinom motorno kočenje iz navike (i dalje su na istoj debljini). Nego ja k'o ja, promenila bi sve to da znam da je kako treba. Imas broj, cimni ili mene ili Jovana. Znas da mi uvek nadjemo problem za resenje ali i resenje kad ima problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4583 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto informativno sam poslala upit jednom ovlašćenom servisu. Okvirna cena je 55k za jedan prednji disk, 29k zadnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Jun 22, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koje dranje sunce ti jbm bolje uzmi u Luisu, tamo su prednji oko 150eur, a zadnji oko 100eur, a često i dosta niže ako imaš sreće pa potrefiš akciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4583 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ono ispada da je to jedna od boljih opcija. Čudi me da je baš slaba ponuda kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9653 Napisano Jun 22, 2023 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftiinije je ugraditi retarder... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1343 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1136 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Disko Nindža said: Koje dranje sunce ti jbm bolje uzmi u Luisu, tamo su prednji oko 150eur, a zadnji oko 100eur, a često i dosta niže ako imaš sreće pa potrefiš akciju. To je po komadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 28 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koji savet bi ste,vi iskusniji motoraši,dali meni (početniku)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6050 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 3015 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Na svaku vožnju kreni u čistim gaćama. 1 11 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Jun 22, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bobangsxr je napisao: To je po komadu Da, oko 150eur po komadu, za prednje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6212 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, kimi94 je napisao: Koji savet bi ste,vi iskusniji motoraši,dali meni (početniku)? Za pocetak otvori OVDE temu, predstavi se pa onda idemo dalje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dugo se čeka na izdavanje tablica za motor i automobil od dana podnošenja zahteva? (opština Novi Beograd tačnije) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, blackmore je napisao: Koliko dugo se čeka na izdavanje tablica za motor i automobil od dana podnošenja zahteva? (opština Novi Beograd tačnije) Koliko znam to sve izdaje Ljermontova...a ona se renovira pa je to sve prebačeno u SIV.Dakle od nemila do nedraga...potpuni je haos sad tamo, ne zna ko šta radi. Najbolje bi bilo neku vezu da nađeš oko toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ajao, pa oni još to nisu završili? Veselo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, blackmore je napisao: Ajao, pa oni još to nisu završili? Veselo... Brate tek su počeli...sva sreća pa sam završio pre rekonstrukcije za dete šta je trebalo.Drugarica je otišla u SIV prošla golgotu za jedan ubogi papir,opet za dete.Zamisli kako je sa drugim stvarima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, tačno će i moto sezona da mi propadne znači... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, blackmore je napisao: Odlično, tačno će i moto sezona da mi propadne znači... Ma kakvi...tablice odmah dobijaš ali dozvolu ćeš čekati. Jedino što nema nigde izvan Srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da menjam tablice na 2 auta i motoru, samim tim i saobraćajne, a međuvremenu čak i da izdaju onaj dokument da je podnet zahtev za saobraćajnu, sa tim navodno ne sme da se vozi... veselo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobijaš potvrdu umesto saobraćajne.Možeš sa tim da voziš ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...