Jovan Ristic 5348 Napisano April 14, 2022 Ne silazi, 4792 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno počinje sezona endurance šampionata i to ni manje ni više nego trkom 24 časa Le Mana. Iz nekog razloga mi je Le Man daleko draži nego Bol d'Or jer mi staza Paul Ricard nije baš nešto, a Le Man je prava staza stare škole. Uglavnom, 52 ekipe će se boriti za pobedu, a među njima i Metis ekipa sa nekim eksperimentalnim motociklom. Standardne ekipe se bore za pobedu, sa tim da je Wojcik ekipa kao privatna ekipa izuzetno opasna, a ima tu još privatnih ekipa koje mogu da iznenade. 24 časa Le Mana - Startuje nova sezona endurance šampionata! BJBIKERS.COM Ljubitelji endurance trka, konačno možete da odahnete jer nas za vikend očekuje trka 24 časa Le Mana sa kojom se otvara nova sezona! Trka počinje u subotu u 15.00. Nešto prenosa ima, napisao sam termine pri kraju teksta. Društvo, uživajte! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 16, 2022 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bredli nije sastavio ni par stotina metara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano April 16, 2022 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Me mogu da vjerujem za YART, pa jbt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano April 17, 2022 Drug član, 2595 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa imali su srece oko tog udesa na startu, koliko sam ja video nisu mogli da krenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5348 Napisano April 18, 2022 Ne silazi, 4792 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, easy naked je napisao: Pa imali su srece oko tog udesa na startu, koliko sam ja video nisu mogli da krenu? Nisu mogli da upale motor. Nije im to prvi put i prošle godine su imali isti problem, pa par puta u boksu... Plus, pored onolikog broja safety car-a nekoliko puta su upali u drugu grupu, pošto izađu 2 safety car-a, tako da ni tu nisu imali sreće. YART ekipa je uvek možda i najbolja ekipa, ali su maleri teški. BMW nije imao sreće, kamen probušio hladnjak, vozač nije na vreme otišao u boks kad je video da se agregat pregreva i na kraju je agregat ispustio dušu. Ali svaka čast mehaničarima SRC Kawasaki ekipe. Problem sa agregatom, izvadili agregat iz šaije, otvorili glavu, sredili problem (koliko sam shvatio, nešto sa bregastim osovinama) sklopili agregat, ubacili u šasiju i gas opeet.Od ulaska u boks do ponovnog izlaska, 1 čas, 7 minuta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5176 Napisano April 18, 2022 Pana, 513 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Фалкон Рејсинг , Јамаха се задимила после 796 кругова (23х 43мин ), 17 мин пре краја трке. Били би 16ти - 17ти САМО 24 круга разлике између првопласираних ЕВЦ и ССТ Лудаја . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5348 Napisano April 18, 2022 Ne silazi, 4792 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko izveštaj: 24 časa Le Mana - Suzuki ponovo najbrži i najizdržljiviji! - BJBikers.com BJBIKERS.COM 24 časa i 840 krugova, toliko je trajalo ovogodišnja trka 24 časa Le Mana na kojem su vozači savladavali sve probleme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano April 18, 2022 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ali svako izlaženje iz boksa za YART, verglanje par sekundi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5348 Napisano April 18, 2022 Ne silazi, 4792 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, SlobodanR1 je napisao: Ali svako izlaženje iz boksa za YART, verglanje par sekundi... Neverovatno mi je da već par sezona imaju taj problem i da ga nisu rešili. Gledao sam ostale R1 kad izlaze iz boksa, normalno startuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Jovan Ristic said: ostale R1 kad izlaze iz boksa, normalno Pa to su normalni R1, YART nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano April 18, 2022 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Jovan Ristic je napisao: Neverovatno mi je da već par sezona imaju taj problem i da ga nisu rešili. Gledao sam ostale R1 kad izlaze iz boksa, normalno startuju. Sabrati broj pitstopova puta to izgubljeno vrijeme, imali bi završnicu sa Suzukijem samp takvu a ne krug razlike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5348 Napisano April 18, 2022 Ne silazi, 4792 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, SlobodanR1 je napisao: Sabrati broj pitstopova puta to izgubljeno vrijeme, imali bi završnicu sa Suzukijem samp takvu a ne krug razlike Imaš u rezultatima koje sam okačio u tekstu, piše koliko je ko vremena proveo u boksu. Da nisu imali ta kašnjenja, ali šta bi bilo kad bi bilo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkmoon 41 Napisano April 18, 2022 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic Hvala za tekstove! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5348 Napisano April 18, 2022 Ne silazi, 4792 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, darkmoon je napisao: @Jovan Ristic Hvala za tekstove! Nema na čemu, drago mi je ako ih neko čita i ako nekom prenesem neku zanimljivu i korisnu informaciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...