Motorcyclist 20925 Napisano Jul 29 Integrisan, 6465 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3696 Napisano Jul 29 Drug član, 1778 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan jaooo kako je dobar u PM , da mi se moj ne sviđa ovoliko sad bi bio u oglasima da kupim RSa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5524 Napisano Jul 29 Drug član, 2661 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Juce videh stariji model, bas dobro izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20925 Napisano Jul 29 Integrisan, 6465 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Džim Džarmuš said: jaooo kako je dobar u PM , da mi se moj ne sviđa ovoliko sad bi bio u oglasima da kupim RSa Jedna od zelja, probati ovaj model i veliki GS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8171 Napisano Jul 29 Drug član, 2270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zajebavajte... Motor jeste lep , ali kako mozete da sazvacete ove sisetine sa strane od mrtvog boxera, evo ne znam 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3696 Napisano Jul 29 Drug član, 1778 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan I mi imamo sise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano Jul 30 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20925 Napisano Avgust 4 Integrisan, 6465 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan U oglasima vec GS1300adv sa 2500, 5000km... Da li se to neko zajebe pa mu ne pase ili sta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1267 Napisano Avgust 4 (promenjeno) Zainteresovan, 687 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda tezina. Mislio sam da je novi ADV GS malo laksi od prethodnog, ali je cak za nijansu tezi. oko 270Kg wet. Obican R1300GS ispada dosta sposobniji za avanture od ADV verzije. Promenio Avgust 4 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1075 Napisano Octobar 1 MK Obrenovac, 598 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ne znam da li ste primetili ali baš me začudilo koliko R13000GS ima kod nas po oglasima. I to ne pričam o ovima uvezenim , nego novi kupljeni kod nas , sa malom kilometražom. Stari nepunu godinu, prešli do 10 000km, baš ih ima dosta. Ja jedini razlog vidim kao to da su se ili razočarali u motor ili nemaju vremena da ga voze a velike pare su zarobljene. Ne vidim drugi razlog prodaje , jer šta kupiti posle GSa Razumem kad ljudi voze manje motore pa teže ka većem ,"boljem" ,izvikanijem ili statusni simbol ili da će ih sva ta elektronika učini boljim vozacima..... Ili su shvatili da ta cena ne opravdava to što nudi ili da i manji i jeftiniji motor im to isto zavrsava... Stvarno mi nije jasno ako ima te odgovor bi mi pojasnite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3221 Napisano Octobar 1 Drug član, 1012 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Sve to što si naveo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8171 Napisano Octobar 1 Drug član, 2270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, NIKOLA 1 je napisao: Ne vidim drugi razlog prodaje , jer šta kupiti posle GSa Usracu se... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6341 Napisano Octobar 1 BJB Maxi Scooter Club, 1855 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ne znam da li ste primetili ali baš me začudilo koliko R13000GS ima kod nas po oglasima. I to ne pričam o ovima uvezenim , nego novi kupljeni kod nas , sa malom kilometražom. Stari nepunu godinu, prešli do 10 000km, baš ih ima dosta. Ja jedini razlog vidim kao to da su se ili razočarali u motor ili nemaju vremena da ga voze a velike pare su zarobljene. Ne vidim drugi razlog prodaje , jer šta kupiti posle GSa:jee: Razumem kad ljudi voze manje motore pa teže ka većem ,"boljem" ,izvikanijem ili statusni simbol ili da će ih sva ta elektronika učini boljim vozacima..... Ili su shvatili da ta cena ne opravdava to što nudi ili da i manji i jeftiniji motor im to isto zavrsava... Stvarno mi nije jasno ako ima te odgovor bi mi pojasnite Kad je izasao mali Gs 1300, ljudi koji imaju lovu su ga kupili i napakovali dobrom opremom i ta cena sad izlazi u rangu novog 1300 adv koji je izasao ove god. Svi bi sad njega i onda ima dosta ovih na oglasu, sto ne znači nikako da je motor loš, ali eto svi bi nekako taj advenčer te s toga takva situacija. To je moje mišljenje, i msm da je tako u 80% slučajeva. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8171 Napisano Octobar 1 Drug član, 2270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Nole Bg je napisao: sto ne znači nikako da je motor loš, ali eto svi bi nekako taj advenčer te s toga takva situacija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13770 Napisano Octobar 1 Drug član, 1795 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve neki veliki avanturisti ali nemaju vremena za vožnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20925 Napisano Octobar 1 Integrisan, 6465 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da tu ima najmanje avanturista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3696 Napisano Octobar 1 (promenjeno) Drug član, 1778 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, NIKOLA 1 je napisao: Ljudi ne znam da li ste primetili ali baš me začudilo koliko R13000GS ima kod nas po oglasima. I to ne pričam o ovima uvezenim , nego novi kupljeni kod nas , sa malom kilometražom. Stari nepunu godinu, prešli do 10 000km, baš ih ima dosta. Ja jedini razlog vidim kao to da su se ili razočarali u motor ili nemaju vremena da ga voze a velike pare su zarobljene. Ne vidim drugi razlog prodaje , jer šta kupiti posle GSa Razumem kad ljudi voze manje motore pa teže ka većem ,"boljem" ,izvikanijem ili statusni simbol ili da će ih sva ta elektronika učini boljim vozacima..... Ili su shvatili da ta cena ne opravdava to što nudi ili da i manji i jeftiniji motor im to isto zavrsava... Stvarno mi nije jasno ako ima te odgovor bi mi pojasnite Ti si u formi pitanja izneo svoje mišljenje. Čuli su da je f900gs / gsa ,pored toga što je lepši ,takođe praktičniji i bolji a manje košta, pa sad svi hoće njega a dileri rade zamenu samo za skuplje. Promenio Octobar 1 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15258 Napisano Octobar 1 Integrisan, 8057 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja videh neku sliku gde je na R1300GS popucala felna svud oko šrafova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1267 Napisano Octobar 1 (promenjeno) Zainteresovan, 687 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Meni se uzivo nije svideo f900gs, a solidna mana, ima premali rezevoar 14.5L, verujem ako se brze vozi rezerva se vec i na 130-150km pali. A adv verzije su bas preteske. Tako da nema jasne opcije. Cenu na stranu. 1300gs mi nekako deluje najbolje, kompaktno i pored tezine, nisko je dosta. Adventure je uzas glomazan i tezak. Promenio Octobar 1 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8171 Napisano Octobar 1 (promenjeno) Drug član, 2270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Citiram jednog pametnog covika... Ovaj 1300 kad su pravili, rekli : Aj da vidimo dokle su u stanju ovi da kupuju nešto na šta piše bmw I jednog drugog , vezano za vlasnike .. Primljen si u "porodicu", međ braću. I sad braniš to krvlju (laugh)(laugh) Promenio Octobar 1 član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2367 Napisano Octobar 1 Drug član, 872 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја већ трећи или четврти пут наилазим на огласе у ком пише да р1250 мењају искључиво за р1200гс и то 2010-2013 год-ваздушару а притом нису препродавци…по мени и моје лично мишљење да је то мотор за дуге стазе, уживање за офф то не бих препоручио, једноставно мотор од 240-250кг није… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1075 Napisano Octobar 1 (promenjeno) MK Obrenovac, 598 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Darko Mihajlovic ne znam da li si ukapirao ali ono sam sarkastično napisao. Pazi i ja vozim GSa matorog , a vozio sam i noviju verziju i sve na njemu mi je OK ( ciklistika, ogibljenje , kočnice ) sem agregata. Al taj zvuk , taj rad i kako se ponaša kao traktor. Bez uvrede ali po meni Japanci su za BMW izmislili rad agregata. Upalis novu Afriku i ona samo šapuće , zvidzi , a upalis najnovijeg GSa 1300 on prvo zacangrlja i onda se kao umiri ali opet nije ni prići Japancu Promenio Octobar 1 član NIKOLA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1075 Napisano Octobar 1 MK Obrenovac, 598 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna stvar Kod nas u Obrenovcu je do sada kupljeno oko 6-7 najnovijih GSova 1300. Poznajem vlasnike. Na dva su u prvih 2000km crkli agregati, pročekićali ( zamenjeni u garanciji ) i na jednom je već dva puta crkao zadnji amortizer i to se zalio drugar da umalo nije pao sa motora , samo u vožnji iz čista mira zadnji kraj se spustio skroz do zemlje.... E sad sve se rešavalo u garanciji , naravno uz određeno čekanje , ali opet po meni je malo razočarenje dati tolike pare , kupujes "premijum" brend i opet dobijaš motor u koji nisi siguran da te neće negde na putu ostaviti iz čista mira ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3696 Napisano Octobar 1 (promenjeno) Drug član, 1778 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blackened je napisao: Meni se uzivo nije svideo f900gs, a solidna mana, ima premali rezevoar 14.5L, verujem ako se brze vozi rezerva se vec i na 130-150km pali. A adv verzije su bas preteske. Tako da nema jasne opcije. Cenu na stranu. 1300gs mi nekako deluje najbolje, kompaktno i pored tezine, nisko je dosta. Adventure je uzas glomazan i tezak. Jedan od lepših motora uživo je f900gs za moj ukus .Jedina mana mu je cena. Km na kojoj se rezerva pali je daleko od toga sto si napisao,iskreno nisam ni obraćao pažnju jer je normalan ciklus sipanja benzina .Ok, nije autonomija 500 km ali mislim da je nesto oko 330 km.Da je električni auto pa da se brinemo toliko,benzinskih pumpi barem ima. Da ne spamujemo temu ,moj komentar je bio zezancija za odabir 1300 vs f900 na Nikolin Promenio Octobar 1 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1267 Napisano Octobar 1 (promenjeno) Zainteresovan, 687 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 330km ako vozis na 3000 obrtaja 100kmh na sat mozda :). Nema sanse, ako se malo gazi trosi 6-8L bez problema (poredim naspram 850gs koji malo manje trosi od 900), pa vidi koliko ces preci. Ako odes malo van puta jos gde nema pumpi, nije bas zgodno. Skuteri cesto imaju duplo vecu autonomiju. Promenio Octobar 1 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...