Jocke 170 Napisano Mart 28, 2022 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Motor u mom vlasništvu od 2016. Registrovan do 22.07.2022. Prva boja, led svetla, alu ručice, acerbis štitnici, race auspuh, povišen vizir, zaštitnik farova, silikonski rukohvati, sva četiri migavca, led osvetljenje satova i tripmastera, digitalni brzinomer, voltmetar, utičnica 12v, presvučeno sedište (bilo je ljubičasto), krešbar, nosači kofera gornji i bočni.. Original vizir, auspuh, štitnici i ručice. Na motoru urađen servis pre par dana zamenjeni filteri i ulje (motorex), zadnje pločice, a pre par stotina kilometara stavljene nove gume (Anakee3), lančanici sa lancem i prednje pločice. Motor se malo vozi u sezoni, preko zime spava u suvom i toplom prostoru. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4768 Napisano Mart 28, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan A cena shodno trenutnoj situaciji 5500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Mart 28, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nije.. 3800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 28, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Kao Strom 2008moRecimo...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2501 Napisano Mart 28, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Jel motor od nekog istorijskog značaja pa je toliko skup? 1 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Mart 29, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Afrika kao da je Mustang iz 1969 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5154 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 780 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan A nek prodaje covek, malo se zaleteo sa cenom, jer dve godine mladji, sa snaznijim agregatom je na istim oglasima 2600 evra, a i to je diskutabilna cena... Ali dobro, doci ce to na svoje. Zelje su jedno, bitne su ceestiitke... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5422 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1945 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, o kojoj ceni diskutujete ? Ja koliko vidim - prodavac nije stavio cenu. A pretpostavljam da se Markone i Dule zezaju ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2501 Napisano Mart 29, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, antir3ality je napisao: Društvo, o kojoj ceni diskutujete ? Ja koliko vidim - prodavac nije stavio cenu. A pretpostavljam da se Markone i Dule zezaju ? Sad je u dilemi koju cenu staviti, a da se ne obruka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Mart 29, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, antir3ality je napisao: Društvo, o kojoj ceni diskutujete ? Ja koliko vidim - prodavac nije stavio cenu. A pretpostavljam da se Markone i Dule zezaju ? Na PA je oglašena sa tom cenom,lako ćeš je naći.. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4768 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, antir3ality said: Društvo, o kojoj ceni diskutujete ? Ja koliko vidim - prodavac nije stavio cenu. A pretpostavljam da se Markone i Dule zezaju ? Ma ja sam se samo našalio u nadi da podstaknem kolegu da napiše cenu i ovde uglavnom je jedna cena za forum a druga za ostale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5437 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Markone88 said: uglavnom je jedna cena za forum a druga za ostale Mozda bilo nekad, retki su ovde pojedinci za koje moze da se da cena za "forum". Svakakvih ljudi ovde ima tako da mi to vise ne pije vodu toliko 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1033 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam razumeo sa je cena 3.800 a za forumase 5.000 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2501 Napisano Mart 29, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ova i za 5000e. I dodaš još toliko i kupiš Africu 2016. godište. I onda ti kažu da si lud, jer je to novo, elektronika kad počne da zajebava možeš samo da baciš. Što se pravilo do milenijumske bube je vredelo, posle toga je sve nekvalitetno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7187 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Važi... Ali je '94 bila baš davno... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Mart 29, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Yanco je napisao: Ima ova i za 5000e. I dodaš još toliko i kupiš Africu 2016. godište. I onda ti kažu da si lud, jer je to novo, elektronika kad počne da zajebava možeš samo da baciš. Što se pravilo do milenijumske bube je vredelo, posle toga je sve nekvalitetno Mentalitet Golfa 2... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5437 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Opet izlizana prica oko cene afrike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8331 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Sa GS-om i Afrikom ne može da se izliže priča nikad. 3 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Mart 31, 2022 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав мислио сам да некога интересује мотор а оно само вас интересује цена. На мотору оригинал фабричке сијалице "Stanley". 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Mart 31, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав мислио сам да некога интересује мотор а оно само вас интересује цена. На мотору оригинал фабричке сијалице "Stanley". Vožena samo danju, nikad po mraku!To joj diže cenu bar za 2000e!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano April 1, 2022 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma, kiselo je grožđe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4768 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ajde evo dajte neko logicno objašnjenje po čemu je to afrika iz 1994e bolja od CAPONORDA 2004? Skuplja je, pa bi covek rekao da je bolja. Capo ima Fi, ABS, brembo kocnice, alu ram, alu viljuske, žičane felne, v2 1000cc, obrtnog momenta kolko mozes da pozelis, veliki rezervoar, udobno sediste, dobru zastitu od vetra i sve to za 3500e a afrike idu i do 5000. Eto ako moze neko da mi objasni 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5422 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1945 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 Aj ti prvo objasni zašto od početka spamuješ i troluješ koleginu temu za prodaju modela motora za koji sam 99,9% siguran da te ne interesuje ? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4768 Napisano April 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, antir3ality said: @Markone88 Aj ti prvo objasni zašto od početka spamuješ i troluješ koleginu temu za prodaju modela motora za koji sam 99,9% siguran da te ne interesuje ? Evo da prvo ja objasnim. Prvo sam "spamovao"da podsetim kolegu da stavi cenu. A ostalo, pa ja sam skontao da se to tako radi. Ako mi ne verujes, idi otvori sve moje oglase, svaki je bio spamovan do iznemoglosti. E sad ti meni da objasnis sta sam ja pitao? Promenio April 1, 2022 član Markone88 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5422 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1945 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Markone88 said: A ostalo, pa ja sam skontao da se to tako radi. Pa ne bi trebalo - nije ok. Ako ti je poznat motor, pa smatraš da je prodavac nešto prećutao, ili tome slično - ok. Ovako ne. Na pitanje neću da ti odgovorim - jer smatram da je trolovanje. Isključujem se iz ove teme. Pozdrav i svako dobro! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...