Alexandra995 4575 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Savan je napisao: Ništa nije daleko kad se krene na vreme Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro To si u pravu, možda bi i izboksovala nešto ali ne mogu još da uđem u odelce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Imaš još dva dana Pomoći ćemo ti da se uvuces u odelo, a čuo sam da Jovan ima i još neke pantalone. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Savan je napisao: Imaš još dva dana Pomoći ćemo ti da se uvuces u odelo, a čuo sam da Jovan ima i još neke pantalone. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro E, pa kod njega sam i kupila. Mora motivacija - malo da se smrša. A odelo crno-crveno, kao stvoreno za Hondicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Maj 28, 2022 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava u slučaju kiše sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Maj 30, 2022 (promenjeno) SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan On 5/28/2022 at 9:12 PM, Hacky said: Šta se dešava u slučaju kiše sutra? vozis u punom gasu. Sreća prati hrabre. Nikad bolji dan za vožnju. Kap kiše nije pao na stazi dok je svuda okolo lilo kao iz kabla ... A neki smo se vratili u "Sedlo". Promenio Maj 30, 2022 član ShoneGood 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A neki su i ispali iz sedla! @Jovan Ristic Bas lep dan juce, milina! 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Maj 30, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Beše baš fino, sa sramotnih bogapitajkolko min na početku spustih na ispod dva, što je meni lično super, s obzirom koliko dugo nisam ni seo na motor ko čovek i kako sam vozio prvu polovinu dana. Izvinjenje svima koje sam ometao svojom sporoćom, ali ja sam se super proveo i nadam se da ću opet. Iz ugla nekog ko nema ni izbliza umeća da tera kako drugi ljudi teraju, ako se neko dvoumi da li da dolazi ili ne, moja najiskrenija preporuka je da dođe i oproba se. Iako se mnooogo ozbiljnije vozi nego pre 9 godina kada sam bio poslednji put, staza je ostala idealno mesto za bezbedno ispitivanje svojih granica, poboljšanje tehnike i pre svega zabavu. Promenio Maj 30, 2022 član Hacky 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Idealno je vreme bilo. Suvo a ipak oblačno sto je umanjilo temp da voziš bas sa zadovoljstvom. Takvo vreme kao juče Je za poželeti. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Maj 30, 2022 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Savan said: Idealno je vreme bilo. Suvo a ipak oblačno sto je umanjilo temp da voziš bas sa zadovoljstvom. Takvo vreme kao juče Je za poželeti. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro I nije bilo guzve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Beše baš fino, sa sramotnih bogapitajkolko min na početku spustih na ispod dva, što je meni lično super, s obzirom koliko dugo nisam ni seo na motor ko čovek i kako sam vozio prvu polovinu dana. Izvinjenje svima koje sam ometao svojom sporoćom, ali ja sam se super proveo i nadam se da ću opet. Iz ugla nekog ko nema ni izbliza umeća da tera kako drugi ljudi teraju, ako se neko dvoumi da li da dolazi ili ne, moja najiskrenija preporuka je da dođe i oproba se. Iako se mnooogo ozbiljnije vozi nego pre 9 godina kada sam bio poslednji put, staza je ostala idealno mesto za bezbedno ispitivanje svojih granica, poboljšanje tehnike i pre svega zabavu. Vozili smo u istoj grupi, ne znam koji si motor vozio ali svakako nisi smetao. Svaki sledeći td, uz malo teorije izmedju td, ići će ti vreme na dole. Samo napred. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stalker92 56 Napisano Maj 30, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2 x '04 Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio ekstremno skeptican i demotivisan oko vremenske prognoze, medjutim na kraju ispalo pesma, odlican dan, navozali se za sve pare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5377 Napisano Maj 30, 2022 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi održali TD da smo sumnjali u prognoze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5377 Napisano Maj 31, 2022 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, stižu fotke! Odloženi TD1 održan u nedelju po odličnom vremenu! - www.trackday.rs TRACKDAY.RS U nedelju 29. maja smo se okupili na stazi NAVAK na takoreći vanrednom Trackday terminu koji je bio zamena za TD1 koji je odložen u aprilu zbog lošeg vremena. Ovog puta je vreme... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Maj 31, 2022 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brate šta je ovo, mnogo sam debeo i motor mi je stalno uspravljen dok svi drugi lepo obaraju. Molim fotografa da obrati pažnju sledeći put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Jun 3, 2022 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio sam TD4 prepodnevni termin, plava grupa. Prvi put izlazim na stazu imate li neki savet sta kako i sta ne. Treba li onaj kao formular sa mojim podacima da potpisem i da ponesem. Vidim u blizini ima neka privatna pumpa posto dolazim iz Vrsca da li da uzmem gorivo negde na autoputu ili na toj najblizoj pumpi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16962 Napisano Jun 4, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gorivo na pumpi u Pećicima je sasvim ok. Sve ostalo čućeš na brifingu pred vožnju. Dođi na vreme, tako da do 9h budeš već na stazi, zbog registracije i ulaska bez stresa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 4, 2022 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Moguc ulaz posmatracima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 4, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio sam TD4 prepodnevni termin, plava grupa. Prvi put izlazim na stazu imate li neki savet sta kako i sta ne. Treba li onaj kao formular sa mojim podacima da potpisem i da ponesem. Vidim u blizini ima neka privatna pumpa posto dolazim iz Vrsca da li da uzmem gorivo negde na autoputu ili na toj najblizoj pumpi. Gorivo sipaj gde je tebi lakše, ja pokušavam da to uvek sve spremim dan unapred da bi na sam dan vožnje imao manje obaveza. Ali eto, zadnja 2x sam uzimao na putu prema td. Saveti:- pritisak u gumama prilagodi stazi za, na hladno 1,9 pozadi i 2,1 napred. Posle završenog kruga kontroliši i ako je se povecao pritisak zbog temp, smanji na pomenute vrednosti. - retrovizore sklopi ili još najbolje skini. Na stazi ne gledaš unazad već samo napred. Gledaš idealnu liniju i one ispred sebe. - ako ti nešto nije jasno ili imaš dileme, slobodno pitaj nekog iz organizacije ili bilo koga od iskusnijih kolega. Bolje da to odmah rešiš nego da se mucis u sebi. - najbitnije, samo opušteno i bez forsiranja sebe, svako vozi za sebe lično. Srećno i lep provodVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Jun 4, 2022 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, Da li na stazi postoji mogucnost da se proveri pritisak u gumama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Jun 4, 2022 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Videces nas (gomila SVova ) ili bilo koga ko je raspakovan, pitaj i dace(mo) ti merac ili izmeriti. Bez sekiracije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Jun 4, 2022 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom hvala, pa se vidimo na stazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16962 Napisano Jun 8, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 4.6.2022. at 12:47, Ninja66 je napisao: Moguc ulaz posmatracima ? Da, besplatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 9, 2022 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, severian said: Da, besplatno. Super, jedino sto sam ja utripovao da je proslog vikenda. Poranio, spakovao foto opremu i sve ostalo za ceo dan i posle 9 se nacrtao na stazi. Martinela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Jun 9, 2022 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u nedelju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Jun 10, 2022 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se i ja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...