fibra 345 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Evo, kako se ovaj pripremio za zimu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Samo da obavestim da su u Louisu Saito II spustili na 29,95€ Ja sebi narucio. http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10032046 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Novembar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam ih ugradio našem predobrom i prepoštenom Šejtanu na njegovu AT i rade baš lepo. Samo, obavezno povežite preko relea i da se uključuju na kontakt jer ćete ih zaboraviti i poješće vam akumulator Ovi Saito su fabrički predviđeni da se vežu direktno na akumulator i da ih i deca na parkingu jašući po motoru i pipkajući sve prekidače mogu uključiti... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam ih ugradio našem predobrom i prepoštenom Šejtanu na njegovu AT i rade baš lepo. Reci mi, koliko su inertne ove rucke, tj. mora li da se ceka da pocnu da greju. Ovi Saito su fabrički predviđeni da se vežu direktno na akumulator i da ih i deca na parkingu jašući po motoru i pipkajući sve prekidače mogu uključiti... ;D ??? Ja bi ih prvi ostavio zaboravio iskljuciti. Na kontakt relej obavezno. Nego, moracu da ugradim elektro ormar na TA. Ovako vise ne ide. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Novembar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam baš, to bolje mogu da ti kažu posednici istih ali već posle 20-tak sekundi osetiš toplotu na ručkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan OK je 20s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 3, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi, koliko su inertne ove rucke, tj. mora li da se ceka da pocnu da greju. Na Low i High im treba dosta vremena da se zagreju, a pri tom po temperaturama ispod recimo 10 stepeni i nemaju previshe efekta .. Super su za ranu jesen ili prolece .. Ali zato tu je Start polozaj koji se zagreje za par minuta i przi i na minusu .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Novembar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta piše čika "Louis": * Schalterstufe Start: ca. 40 Watt, - 3.3 A * Schalterstufe High: ca. 20 Watt, - 1.6 A * Schalterstufe Low: ca. 10 Watt. - 0.8 A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta piše čika "Louis": a sta kaze cika luis, jel ima za razlicite debljine rucki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 3, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao na par motora ove Saito i razocarao se... Ukljucis i cekas, cekas, cekas... Za razliku od njih Markoneov 1100GS tako greje rucke da (posto tada nisam znao da iskljucim) samo morao da drzim prstima krajeve kormana Jedva sam ga dovezao nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Novembar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta piše čika "Louis": a sta kaze cika luis, jel ima za razlicite debljine rucki? - Saito: Massiver Lenkeradapter zur sicheren Befestigung des Schalters an metrische (Ø 22 mm) Lenker. - Daytona: Geeignet für metrische (22 mm) Motorradlenker A koliko ti je prečnik kod tvojega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi, koliko su inertne ove rucke, tj. mora li da se ceka da pocnu da greju. Na Low i High im treba dosta vremena da se zagreju, a pri tom po temperaturama ispod recimo 10 stepeni i nemaju previshe efekta .. Super su za ranu jesen ili prolece .. Ali zato tu je Start polozaj koji se zagreje za par minuta i przi i na minusu .. ;D A da li je start rezim bas preporucljivo da bude konstantno ukljucen i da li je to prevruce? Ako je tako kao sto kazes, mozda da se ovaj High rezim podigne na 2.5A, a Low na 1.5A. Verujem da nije neki problem prepraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ja takodje imam ove Saito i meni su dobri,sta ti ja znam... cini mi se da vise greju,nerviralo bi me... poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koristim Saito i zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 3, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koristim radijator i takodje sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koristim radijator i takodje sam zadovoljan .... sa termoventilom? Na kom si podeoku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Koristim i ja radijator i uopste nisam zadovoljan. Ne znam samo sta to placam cele godine. Mamu im lopovsku. A Saito kazete da vam radi posao. Ni ja ne moslim da to treba bas da bude kao neciji radijator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 3, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je saito.U nedelju sam provozao nekih 130km na 3-5 stepeni,i bas mi je bilo drago da imam grejace ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 3, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koristim radijator i takodje sam zadovoljan .... sa termoventilom? Na kom si podeoku ... Pa naravno da je sa termoventilom, za koga me ti smatras ;D Trojka mi vrsi posao, kad se mnogo smrznem odvrnem ga cak i na 3 ipo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan znate li kakav je kvalitet gume tih rucki,neke hoce da ti zacrne ruke kad vozis bez rukavica(leti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...