yogibear 15509 Napisano Decembar 25, 2023 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex Kao sto vidis, razlicite su duzine. Dva su duza, dva kraca, zbog razlicitih modela motora. A opet, sva cetiri srafa su duza od fabrickih jer su njihova zamena, ukoliko resis da nosac navigacije montiras na mesto kao na slikama ispod. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 22 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko umilni zenski glas za Rider 550, nesto kao Jelena, za iGo?? Instalirao sam sa Tomtom sajta jedinu opciju za srpski jezik - Predrag ima jak albanski naglasak. Ne smeta mi to ali bih ipak voleo nesto prijatnije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7749 Napisano Februar 22 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za znalce....ostario sam skoro Garmin Smart drive 66. Medjutim pojavio sa problem vezano za bluetooth konekciju. Konektuje se sa telefonom preko app Garmin drive i radi ok, ali odbija da se poveže sa bilo kojim drugim BT uredjajem iako ga prepoznaje i izbacuje info da ti uredjaji ne podržavaju garmin BT. U uputstvu piše da može da se poveže sa BT u auto i sl. Bio u servisu....počeli da me ubedjuju da je problem sa ostalim uredjajima ...uostalom evo i piše na ekranu Garmina. Ne prihvataju reklamaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6171 Napisano Februar 23 Drug član, 1778 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, lalajko said: Ima li neko umilni zenski glas za Rider 550, nesto kao Jelena, za iGo?? Instalirao sam sa Tomtom sajta jedinu opciju za srpski jezik - Predrag ima jak albanski naglasak. Ne smeta mi to ali bih ipak voleo nesto prijatnije. Ima bas Jelena da se skine, mislim njen glas , proceprkaj malo, mozda si je preskocio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 23 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj molim te da ceprkam, ako imas salji sa sve uputstvom kako da instaliram. Da sam trebao da nadjem nasao bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 127 Napisano Mart 7 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Koristim Tomtom Rider 400 -4GE40. Radi ok i nemam problema. Odradim povremeno update, ali i dalje neka mesta ne postoje, ali u u Googlemaps ili iGo postoje. Zna li neko u čemu je fora i kako se to može rešti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Mart 10 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo mi stigao tomtom 550. Kreće igranka, dobio kabl uz njega Usb - mini usb ali nigde ne vidim mesto gde da ka utaknem. Imam kabl za napajanje i mesto gde se ubacuje mikro sd kartica. I to je sve. Registrovao sam nalog na njihovom sajtu TomTom MyDrive Connect. Povezao ga na WI FI. Pokazuje mi da ima nešto da se Updejtuje, kliknem da se to odradi, ulogujem se na nalog i izbaci mi da problem da se konektuje sa TomTom servisom i da probam kasnije. Probao više puta ali isto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano Mart 10 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM Tu ukljucis kabal, racunar bi trebao sam da prepozna uredjaj.... Update mnogo brze ide preko kabla nego preko WiFi jer se skida na racunar pa kablom prebacuje na uredjaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Mart 10 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jesam ćorav, nisam ni primetio ta vratanca. Kako je okrećem uvek mi neki prst stoji na njima , sad kad sam bolje pogledao provalim otvor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7749 Napisano Mart 10 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Uzbudio si se 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Mart 10 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem za TomTom 550. Koristio je što kod nas što napolju. Precizna. Brza. Intuitivna. Baterija traje od Beograda do Curtea de Arges (500km) bez problema. Najbolja opcija je što može se okrene da ne bude dosadno. Ekran je vidljiv odlično i po direktnom suncu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Mart 10 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ebava me već pola sata. Na navigaciji sam u podešavanjima podesio zemlja Srbija ali jezik nemam pa sam stavio Engleski UK. Kad se logujem na nalog ne prihvata lozinku već moram da odem u mozilu u passwords i odatle da se logujem. Preuzeo glas Predrag, sa kompa, morao da kucam adresu u Londonu - ne prihvata Srbiju, dobio potvrdu da sam preuzeo ali u navigaciji nema Predraga. Krije se negde. Kad sam se logovao sa navigacije da bih uradio update mapa, pokazuje da ima 10, ne ide nikako. Stalno izbacuje da ima problem sa pristupom servisu i probam kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7749 Napisano Mart 11 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu jbt. bolest da navučeš .....ovaj moj Garmin znači što neće sa BT da se poveže osim sa telefonom znači i nije tako loše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Mart 11 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Ebava me već pola sata. Na navigaciji sam u podešavanjima podesio zemlja Srbija ali jezik nemam pa sam stavio Engleski UK. Kad se logujem na nalog ne prihvata lozinku već moram da odem u mozilu u passwords i odatle da se logujem. Preuzeo glas Predrag, sa kompa, morao da kucam adresu u Londonu - ne prihvata Srbiju, dobio potvrdu da sam preuzeo ali u navigaciji nema Predraga. Krije se negde. Kad sam se logovao sa navigacije da bih uradio update mapa, pokazuje da ima 10, ne ide nikako. Stalno izbacuje da ima problem sa pristupom servisu i probam kasnije. Probaj da se izloguješ i ponovo da se uloguješ ,desavaju se takve stvari .Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Mart 11 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Probao bar 30 puta sinoć, sad ću da napravim novi nalog na novu e-mail pa da vidim kako ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Mart 11 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik Rider 550 od pre nekoliko dana. Napravio nalog i uspešno uradio update. Ali sa aplikacijom Mydrive je malo problem jer je nema na Playstore za našu zemlju pa mora da se skine preko aptoid-a, u mom slučaju tek iz 4-5. puta. Posle instalacije aplikacije sve povazao i sve radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4452 Napisano Mart 11 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Eee , a bas trazim onu temu gde smo razmenili koju oko navi .. Dakle , zadovoljan ? Kazem ja , taj 550 je brutalna navi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Mart 11 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sad uspeo da se povežem i pokrenem update, pojavio se i Predrag . Ubacio i karticu od 32GB i formatirao je u navigaciji. Sad ide Update preko kompa i stigao do 43%. Aplikaciju sam skinuo na komp sa Googla. Promenio Mart 11 član ZEMZEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Mart 11 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gore sam mislio na aplikaciju za mobilni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4452 Napisano Mart 11 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, ZEMZEM said: Evo i ja sad uspeo da se povežem i pokrenem update, pojavio se i Predrag . Ubacio i karticu od 32GB i formatirao je u navigaciji. Sad ide Update preko kompa i stigao do 43%. Aplikaciju sam skinuo na komp sa Googla. Gde si ubacio karticu ?! Zasto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Mart 11 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 2. 2024. at 8:57, Sharky - Alex je napisao: Ima bas Jelena da se skine, mislim njen glas , proceprkaj malo, mozda si je preskocio Tražio ali samo Predrag ima, niđe Jelene. Predraga uapsio ali ove ne videh. Pomaži gde se sakrila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Mart 11 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic ubacio microSD u navigaciju da mogu da ubacim više mapa. Napunila se navigacija. Nisam pravio drugi nalog, uspeo da se ulogujem sa starim koji sam otvorio sinoć Promenio Mart 11 član ZEMZEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Mart 11 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam i detaljno uputstvo na HR sa njihovog sajta, ima 199 strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4452 Napisano Mart 11 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lagano nisam izvalio gde je sd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4452 Napisano Mart 11 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic ubacio microSD u navigaciju da mogu da ubacim više mapa. Napunila se navigacija. Nisam pravio drugi nalog, uspeo da se ulogujem sa starim koji sam otvorio sinoć Aha... Kakav sam slepac...nisam ni izvalio ovo za SD...Ali cek cek .. kako si uspeo da napunis uredjaj , ja imam celu evropu , sve kamere za brzinu i sve qrce koje postoje i vidi... www.medinobend.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...