Jupiter 3274 Napisano Maj 16, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u radnji dobio popust, i to od prodavca koji ne izlaže. Doduše, bilo je može naslon gratis (kupio sam kofer), ali i to je skoro 20%. Za moto opremu sajam održavati više i nema toliko smisla, jer mala je vrednost da bi kupac (generalno) išao da vidi, pipne. Šta imam da pipkam i zagledam kofer, poručim iz fotelje. Ima smisla za vozila, koja su veće vrednosti, zato se i zove izložba. Prilaze potrošaču. Ispravan (aktivan/agresivan) prodajni pristup jeste, kao što neko spomenu koleginicinu firmu, da omoguće i probnu vožnju, mada to dosta zavisi i od samog prostora. 1 hour ago, nafetS said: Čuo sam da je za 50 kvadrata "štanda" bilo potrebno 500 hiljada dinara... Pa da li bi imao samo pazar toliki za 4 dana, a ne zaradu od koje to treba da plati? Ja u radnji dobio popust ko da je sajam EDIT: pričam o moto opremi, ne o prodavcima motocikala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Maj 16, 2022 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bio u subotu sa drugarima, kupili dve HJC kacige, pogledali malo motore, malo oldtajmere, malo lepe seke i zadovoljni ajd' kuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Maj 16, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da pozdravim seku sa Dunlopovog štanda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da pozdravim seku sa Dunlopovog štanda Dobra?Dopuna: Šara na pneumatikuSent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, nafetS je napisao: Dobra? Dopuna: Šara na pneumatiku Sent from my M2002J9G using Tapatalk Izuzetno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Maj 17, 2022 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Arakis je napisao: malo lepe seke Rajko, Rajko, nije to za tvoje godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rajko, Rajko, nije to za tvoje godineHajde boga ti, šta je ako nije to? Dođe vreme kada se više gleda. Ali se uvek i srce i duša obraduju kad vide lepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano Maj 17, 2022 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mogli dame odvoje od standa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KatanaGS110X 58 Napisano Maj 18, 2022 U prolazu, 2 postova Motocikl: Suzuki GSX 750 E ,Suzuki GSX 1100 S Katana ,NSU Pretis Prima 5 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.5.2022. at 11:01, nafetS je napisao: Čuo sam da je za 50 kvadrata "štanda" bilo potrebno 500 hiljada dinara... Pa da li bi imao samo pazar toliki za 4 dana, a ne zaradu od koje to treba da plati? Ja u radnji dobio popust ko da je sajam EDIT: pričam o moto opremi, ne o prodavcima motocikala Zakupcima je bilo preskupo,tako da su mnogi izostali (npr moto oprema) . Realno,ovogodisnju priredbu su ‘izvadili’ oldtajmeri u halama 3 i 3a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6092 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bilo popsta na kvadove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...