doktor 4805 Napisano Novembar 11, 2008 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vozim i sam i sa saputnicom kad je za voznju. Zajedno smo prosle godine isli na Krf, a prethodnih godina Slovenija, Crna Gora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim da vozim suvozacicu, do maximum 60 kg, vec preko toga postaje problem. Mnogo je lepse voziti se sa nekim, mozes da podelis lepotu voznje sa nekim, drugaciji je osecaj. Kad vozim sam, pogotovo na duze staze, auto-putem narocito, se zablentavim u neke misli... sacuvaj me Boze... Ovako je lepse, stanete negde pored, porazgovarate, uzivate u pogledu... ma lepse je sa saputnicom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je kad je drustvo na sopstvenim tockovima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije problem suvozač ako je odabran pravi motocikl za to,ja bez mog suvozača ili saputnika kako neko već reče nigde ne krećem ,i evo sad sam dobio naredjenje da menjam motor (mada sam i sam došao do zaključka da je vreme) ,nešto sa pravim kormanom i više mesta pozadi a po mogućstvu i da ima neko koferče(i koferče )da spakujemo malo stvari ,tako da je od sledeće sezone odlazim u penziju a r-ovi u istoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hell rider 0 Napisano Decembar 17, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Okolina BG Motocikl: honda cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to prosto resio zatvorio sam zadnje sediste na repu, jel treba dalje da pisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nemam nista protiv saputnika, mada su mi saputnice draze!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne..jos uvek odolevam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Decembar 18, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Retki su saputnici koji prijaju vozacima i njihovom stilu voznje i obrnuto,tj. zamisao suvozaca o sitlu voznje vozaca. Zato,radije volim sam da se vozim,ne podnosim lupanje pesnicama u ledja i zvocanje u pauzama za kafu. Kada sam sam na motoru opustenije vozim i ne moram stalno da mislim na jos nekoga. Naravno,idealno je kada se stilovi voznje i ocekivanja vozaca i suvozaca poklapaju,tada nastaje pravo uzivanje.Medjutim,retki su ti srecnici kojima se to ostvari,naravno ,pri tome mislim na nase bolje polovine. Ja nisam te srece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 18, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan U voznju iskljucivo solo, jeste lepo kad ides sa sojkicom negde ali to onda nije ona "prava" voznja, sve sam nesto stisnut, pazim, mozak mi radi 200 na sat, nema peglanja po krivinama kako ja zelim... Najbolje kad je drustvo na dva tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeonWalker 0 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan meni ne smeta ali nekako lepshe se osecam sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma nista lepse nego kada znas da ti je devojcica pozadi, a jos i ako ima neka lepa sumica ih milinee .. lično ako ti nije neko devojce na motoru da te stegne pred preticanje, pa se onako zbije uz tebe, stavi ruke u dzepove od jakne kad joj je zima pa namesti kacigu ...... a da ne pominjem kada im se kose vijore ..... ma idi nema vece miline ...... :D a saputnike sem tri drugara ne primam pod izgovorom da mi masina nevuce dobro kad oseti jos neka mu*a na njoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk kv 0 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepse je sa saputnicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I jedno i drugo.. Zavisi kakav je saputnik/saputnica... Najgori saputnici su u stvari vozači..Oni koji već imaju izgradjen stil vožnje, i onda nameću svoje afinitete osobi koja trenutno vozi... Svako suvislo biće može biti ok saputnik, bez obzira da li prvi put seda na motor, ukoliko ga vozač uputi u par sitnica... Najveća smetnja vozaču je po meni saputnik koji je u strahu...Bez obzira na pol i uzrast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Samo i iskljucivo sam na motor! Na prste jedne ruke se mogu pobrojati situacije kada sam nekog vozio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Decembar 19, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan I jedno i drugo.. Zavisi kakav je saputnik/saputnica... Najgori saputnici su u stvari vozači..Oni koji već imaju izgradjen stil vožnje, i onda nameću svoje afinitete osobi koja trenutno vozi... Svako suvislo biće može biti ok saputnik, bez obzira da li prvi put seda na motor, ukoliko ga vozač uputi u par sitnica... Najveća smetnja vozaču je po meni saputnik koji je u strahu...Bez obzira na pol i uzrast... Bravo zenski majstore,svaka ti je zlatna !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan suvozac da ali ne preko 80 kg ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih vozio svakog ko zna da se vozi,imao sasm slucajeva sto ste sigurno imali i vi da vozim nekog ko nema pojma da se vozi,pa to ti je samo da se smrznes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Decembar 19, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma, saputnik obavezno,narocito ovakav za bolji balans. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 19, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan To, to, na prtljazni prostor ako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Suvozac nego sta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 20, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Suvozac nego sta!!! tablica jebe kevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Volim da vozim kolegu sa posla.Ima covek 120 kg pa se masina dize samo na gas,a i ako preteram pascu na mekano! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan ja bi radije neku koleginicu al do 65kg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, saputnik obavezno,narocito ovakav za bolji balans. ;D ;D ;D :D ovaj sigurno vozi nonstop sa pritisnutom zadnjom kocnicom :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 20, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, tema je jbg. glupa, ja se izvinjavam, ali jeste. Niko od nas ne pokupi nekoga na ulici d aga vozi iza sebe jer prosto voli da vozi suvozaca. Prosto, jbg, tema se svodi na: Da li dovoljno volite svoju devojku/zenu d abiste je vozili na putovanje motorom. Nemoj da od voznje motorom pravimo kosmicko putovanje po oblacima, bla bla... Prosto ides za vikend na voznju, hoces li povesti zenu / devojku zavisi od milion faktora, najmanje bitan od njih je da li je ona teska ili ne, da li ce ti biti malo zgodnije da se vozius sa njom ili ne.... U bre ljudi, kako smisljate ove teme, aj neka me neko nauci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...