shoyyka 10025 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sa novom godinom,novi i zadaci... Prodajem Suzuki GSF Bandit 1250 SA 2010 Havarisan Motocikl bio kao nov(32000km),agregat udaren u levu deklu...ono malo sranje slajder odradilo svrhu nepoderivosti...ali kao zub,svu energiju udara prenelo na blok...isti pukao,radilica iskrivljena... Da bi se osposobio: Drugi blok sa radilicom ili agregat,plastika na levoj strani ciknula...hladnjak...levi štap u dnu,kod šrafa okrznut...vidi se na videu... Pišem ovo (bio nov) zbog ljudi koji se bave prodajom delova,da imaju neki uvid kakvi su ostali potrošni ili ne-potrošni delovi...instalacija nepipnuta...i td. Imam i fabričke kofere... Cena se dogovara...neka okvirna...1700 sa koferima...Mnogo,malo?Sugestije primam... U međuvremenu ako nađem dobar agregat,radiću ga...ako se proda još lakše! 069780-113 Viber,sms 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10025 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ili ako bi hteo Nole,sad kad ga oteraju,da mi potera ovaj...from Gaven...ovog bi kupio bez gledanja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Januar 13, 2022 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Šteta Nikad mi se nisu sviđali ti slajderi koji se šrafe na agregat, to ne može da izađe na dobro... Nadam se da ćeš naći agregat da spakuješ. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13494 Napisano Januar 13, 2022 Ne silazi, 6019 postova Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka pokusaj da stupis u kontakt sa ovim Grkom. Bio sam kod njega u Atini ima gomilu raznih masina, delova i svega https://mouratisgp.gr/ 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10025 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih...od 350€ s tim da se zavari blok,500-600€ sa pređenih 70-ak hiljada...pa od 800 do 1200 dobrih,navodno jel'? Uostalom,videćemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13494 Napisano Januar 13, 2022 Ne silazi, 6019 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ovaj me proveo kroz ceo prostor samo sto nisam na dupe pao. Rekao mi je da kod njega delove uzimaju iz Srbije, Bugarske, Rumunije i Turske i da salje nije problem. Ne znam da li ima za tebe nesto ali onoliko delova ja u zivotu video nisam i nema ni jedan za moj motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Januar 13, 2022 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A možeš i agregat od GSXF 1250 da ubaciš jer su isti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10025 Napisano Januar 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prešao 1400km...zovnem u Dojčland,da li bi ste poslali za SRB...morate doći,bla...bla...ma idi,bre...Otišao je brzo!Ma snašao bi se ja,doterao bih...ali bilo je i obećanje da do Nove godine nema motora i td. Neće se ovo prodati,preprodavci bi hteli jeftino,naravno...Samo zvoni mesindžer...cena,cena...1700 sa i 1350 bez kofera...nema ih vise! Promenio Januar 13, 2022 član shoyyka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10025 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Disko Nindža je napisao: A možeš i agregat od GSXF 1250 da ubaciš jer su isti. Da...isti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, shoyyka je napisao: Ovaj prešao 1400km...zovnem u Dojčland,da li bi ste poslali za SRB...morate doći,bla...bla...ma idi,bre...Otišao je brzo!Ma snašao bi se ja,doterao bih...ali bilo je i obećanje da do Nove godine nema motora i td. Neće se ovo prodati,preprodavci bi hteli jeftino,naravno...Samo zvoni mesindžer...cena,cena...1700 sa i 1350 bez kofera...nema ih vise! Лудост је да га даш за малу лову. То ће неки препродавац да среди тако што ће да нађе тај агрегат са +100/150к и кусур, врсти километражу на 30к, пластике префарба, хладњак замени. Кошта га 600-700е и после ће на огласу да буде за минимум 4.000е. К'о да гледам. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10025 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato je preprodavac... Sad me zvao čovek...oće da dođe...joj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2480 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 1590 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Marko05 je napisao: Лудост је да га даш за малу лову. То ће неки препродавац да среди тако што ће да нађе тај агрегат са +100/150к и кусур, врсти километражу на 30к, пластике префарба, хладњак замени. Кошта га 600-700е и после ће на огласу да буде за минимум 4.000е. К'о да гледам. Imaš priliku i ti isto to da uradiš i budeš dobar 1500 evrića lagano...ne čekaj mnogo, požuri. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Milanezi je napisao: Imaš priliku i ti isto to da uradiš i budeš dobar 1500 evrića lagano...ne čekaj mnogo, požuri. Не бавим се тим врстама трговине. Хвала на савету. Извињавам се ако сам неком препродавцу ударио на сујету. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2480 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 1590 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne baviš tim vrstama trgovine onda nisi stručan da daješ prognozu kako će to neko drugi da lagano popravi i još laganije zaradi. Oglas je tu, motor svima na izvolte, imaš šansu....niti sam preprodavac, niti kupac ali mi je interesantno kako se misli da je to časkom i lako ćemo opraviti. Možda i jeste nekome ali taj ima svoju računicu, a i znanje i da popravi i kasnije naplati. Izvinjavam se komši na upadu u oglas Srećna prodaja i još bolja kupovina nove maccine. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Milanezi je napisao: Ako se ne baviš tim vrstama trgovine onda nisi stručan da daješ prognozu kako će to neko drugi da lagano popravi i još laganije zaradi. Oglas je tu, motor svima na izvolte, imaš šansu....niti sam preprodavac, niti kupac ali mi je interesantno kako se misli da je to časkom i lako ćemo opraviti. Možda i jeste nekome ali taj ima svoju računicu, a i znanje i da popravi i kasnije naplati. Izvinjavam se komši na upadu u oglas Srećna prodaja i još bolja kupovina nove maccine. Рекао сам само да га лудост и штета дати за малу лову. Лагану поправку и лагану зараду помињао нисам. Цене половних агрегата су наведене у посту колеге који мотор продаје. Ако ти ниси препродавац онда не знам што те дотиче оно што сам ја написао? Извини @shoyyka, срећна продаја. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10025 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo čovek! Uložiće oko 1500-1700,ne može manje...to je minimum...I dobih upozorenje da mora crni agregat...Ma gde ne može?Kaže ne...RačuNJo sam,rega...za 3500-3700 će imati spreman novi,stari motocikl!Znači oko 1000 dobitak,malo rad... Tako da...pare nisu problem,para nema! Baš bi bio "uspešan" pre-prodavac...jbg...prelazim 600km u danu ako mi se svidi motocikl...ljubav nema cenu! A možda i batalim motocikle...pa pređem na žene...veća korist??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2475 Napisano Januar 13, 2022 Slow rider, 933 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Dabome. Da sam majstor, naravno da bih kupio, ugradio druge delove, prodao i zaradio. Nema tu ničega lošeg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10025 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Yanco je napisao: Dabome. Da sam majstor, naravno da bih kupio, ugradio druge delove, prodao i zaradio. Nema tu ničega lošeg Apsolutno podržavam...da imam vremena da se bahćem...?Treba malo i živeti...vreme curi...A ja 53 za mesec dana...dobro,tek na pola?!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5227 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 1868 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, shoyyka said: Krenuo čovek! Uložiće oko 1500-1700,ne može manje...to je minimum...I dobih upozorenje da mora crni agregat...Ma gde ne može?Kaže ne...RačuNJo sam,rega...za 3500-3700 će imati spreman novi,stari motocikl!Znači oko 1000 dobitak,malo rad... Tako da...pare nisu problem,para nema! Baš bi bio "uspešan" pre-prodavac...jbg...prelazim 600km u danu ako mi se svidi motocikl...ljubav nema cenu! Ček, ne razumem - jel ste se dogovorili već, prodao si ga ? Što se sređivanja tiče - treba tu i mnogo živaca. Drug je imao sličnu situaciju - na papiru izgledalo da se nikako ne isplati da prodaje motor, i da će sve relativno lako da se sredi. A onda su krenule da iskaču sitnice koje nisu uzete u obzir, pa neočekivini problemi, odlaganja itd pa se sve to nakupi. Hoću da kažem retko to ispadne onako kako je planirano, čak i kada je mnogo detaljni plan. U svakom slučaju srećno šta god da odlučiš! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1649 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Marko05 je napisao: Лудост је да га даш за малу лову. То ће неки препродавац да среди тако што ће да нађе тај агрегат са +100/150к и кусур, врсти километражу на 30к, пластике префарба, хладњак замени. Кошта га 600-700е и после ће на огласу да буде за минимум 4.000е. К'о да гледам. Kad bi se tako lako radio posao svi bi smo sledece godine u ovo doba bili milioneri, a BDP preko 10% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21500 Napisano Januar 13, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Steta... Bas je bio bandit za pozeleti.Bitno da je glava na ramenima, gvozdja na pretek ima. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Januar 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, malitomic je napisao: Kad bi se tako lako radio posao svi bi smo sledece godine u ovo doba bili milioneri, a BDP preko 10% Опет кажем, штета би било дати га за мале паре... Лакоћу нисам помињао. Друга ствар је колики ће квалитетно и како то неко да уради. Да га нпр узме @Yanco да сређује, пратећи његове раде, чисто сумњам да би ишта могао да заради. Друго је ако га узме неки Миле из Доњег Бријања (нпр, извињавам се, немам ништа против места, паде ми прво на памет) завари пластику, замаже га, стави агрегат од пар стотина хиљада, или некако скарабуџи радилицу, и на оглас да га истури. Немам ништа ни против тога, само би ми било жао да свој мотор дам тако некоме за малу лову. Promenio Januar 13, 2022 član Marko05 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10025 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, antir3ality je napisao: Ček, ne razumem - jel ste se dogovorili već, prodao si ga ? Što se sređivanja tiče - treba tu i mnogo živaca. Drug je imao sličnu situaciju - na papiru izgledalo da se nikako ne isplati da prodaje motor, i da će sve relativno lako da se sredi. A onda su krenule da iskaču sitnice koje nisu uzete u obzir, pa neočekivini problemi, odlaganja itd pa se sve to nakupi. Hoću da kažem retko to ispadne onako kako je planirano, čak i kada je mnogo detaljni plan. U svakom slučaju srećno šta god da odlučiš! Da...krenuo čovek,sa prikolicom...200km do mene.Kaže već sutra će odustati...kako god?!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10025 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Marko05 je napisao: Опет кажем, штета би било дати га за мале паре... Лакоћу нисам помињао. Друга ствар је колики ће квалитетно и како то неко да уради. Да га нпр узме @Yanco да сређује, пратећи његове раде, чисто сумњам да би ишта могао да заради. Друго је ако га узме неки Миле из Доњег Бријања (нпр, извињавам се, немам ништа против места, паде ми прво на памет) завари пластику, замаже га, стави агрегат од пар стотина хиљада, или некако скарабуџи радилицу, и на оглас да га истури. Немам ништа ни против тога, само би ми било жао да свој мотор дам тако некоме за малу лову. Kapiram šta pričaš...mislim da mu je cena oko 2000,neka realna u ovakvom stanju.Ali kao što kažem,ja sam "jak" trgovac,ma nek' ide...Razmišljao...neka ga,kupim drugi za vozanje,ovaj ako i kad naleti neki agregat...pa polako!Znajući sebe,čim bi kupio drugi...kad bih ja njega sređivao?Nikad...da imam 25 godina,mozda...A i sg je oskudacija...para za "bacanje" nema...ćera stasala,auto,klavir za menjati,stan...bla,bla... Veruj,lakše mi da dodam 2500-3000 i uzmem "gotov"! I taj agregat drugi je upitan,oni ga obično sklope pa na oglas...ma mirnija mi glava...A i neću da ga skrpačim pa da me posle neko kune...što mi to treba...kažem,da sam mlađi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2475 Napisano Januar 13, 2022 Slow rider, 933 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Marko05 je napisao: Да га нпр узме @Yanco да сређује, пратећи његове раде, чисто сумњам да би ишта могао да заради. Ne daj Bože da ga uzmem. Koštao bi me 6000e, prodao bih ga za 3000e 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...