pronto 6619 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 6537 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ova na fotki je malo "modernizovana". Kad kažeš ne bi je vozio, to mi malo nije jasno...ako ti sve već toliko dopada. Možda ne kao motocikl za svaki dan...iz više razloga...ali provozati ga, naročito ovaj sa slike...mislim da bi bilo jako interesantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 313 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prošla me ta želja za brzinom. Vozio sam skoro SV 1000 , nije to za mene više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1591 Napisano pre 9 sati Drug član, 972 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, plumber.ns said: Prošla me ta želja za brzinom. Vozio sam skoro SV 1000 , nije to za mene više. Meni je recimo sto sam i napisao zelja ZXR750, ali npr uospte ne da ga gazim, nego bas naprotiv, onako lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16492 Napisano pre 8 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2323 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Abi je napisao: Meni je recimo sto sam i napisao zelja ZXR750, ali npr uospte ne da ga gazim, nego bas naprotiv, onako lagano Isto mislimo, ja kad pricam ljudima da hocu H2R, da ga vozim na svaler gasu, niko mi ne veruje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano pre 7 sati Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja govorio da necu ganjati Nindzu devetku, lagao i sebe i druge... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12619 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 7351 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...